How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ne yaptiniz canim dr ne dedi umarim mama dememistir
Basta mana takviyesi yapalim dedi,sutumun yetersiz oldugunu dusundu,idrar yolu enf.olma ihtimaline karsi tahlil istedi.temiz cikti cok sukur.ertesi gun sutumu sagip miktarini soyledim 1 ay daha bu sekilde devam et,yine ayni olursa kan tahlilleriyke arastiralim dedi,metabolizmasi hizli olabilir dedi.boyunda sorun yok,keyfi de yerinde bir sorunu yok diye dusunuyorum.sadece az kaka yapiyor

Allah razi olsun onceliklle dualariniz icin su an durumumuz stabil gorunuyor aama doktorumuz agir enfeksiyon hastası olarak yattigimiz icin en az on gun yatması gerekir dedi aslinda bugun 9 gun oldu ama ilk verilen antibiyotik ise yaramamis o yuzden 8. Gun olarak sayiyolar pazar gunu doktor durumunu yeterli gorurse cikaricaz insallah..
İnş tatlim benm. Allahm acil şifalar versin minik bebişe.

Canim benim doktorlar bile opmeden dokunmadan hasta ya da acik yarasi olan birinden kapmis olabilir demesine rağmen annesinin kucagindaydi hep dediler bana attilar yani halbuki ben sadecw emzirip uyuttum banyosunuda onlar yaptirdi uyanik kaldigi anlardada onlardaydi hatta cok yorgun oldugumda sadece emzirdim onlar uyuttular ve onlardayken evde ki kucuk coxugumuz surekli opup sevmek istiyodu bunu kabul etmiyolar insanin delirdigi nokta bu her gelenin kucagina verip kime benziyo sence yaptilar benim icim gitti ama onlarda cocuk buyuttu dusunmeleri gerek ve kocam bisey demiyorken ben soylesem böyle olmama ragmen arkamdan kocama esin cok bilmis iyi beslenmiyor cok yavas cocuga bakamaz bu demisler dusun aartik :KK43:
Ayy sinir oldum ben çat çat opmeyin daha ben bile yüzünü opmedim dedim ne derse desinler hiç umrumda değil sende umursama soyle sen niye idare ediyorsun lohusa olan sensin yazık çocuk acı cekiyor onların yüzünden ay gelene vermek ne demek ya ben odasında çıkarmadım :KK62:

Cnm ben kv varken de annem hala geliyor hala da vermiyorum geceleri. Hep yakınında olsun bazen gece aniden uyanınca, beni görünce, sesimi duyunca bile sakinleşip tekrar dalıyo kaldırmıyorum bile yatağından hiç. Gece uykunu alamasan gündüz emzirir 1-2 saat verirsin annene uyursun bnce bebiş ayrı kalmasın senden. Bnm kız da bnden sonra en çok babasına alşkın kucağında boynuna dayıyo başını uuuyo kaç saat

Ya aslnda annemle kalsa da gece, gunduz hep benm mememde annesınn ben oldugumu biliyodur bence. Uykusu düzene gırene kadar ben almak ıstemyrm, en azndan aksam uyuyablyrm boylece.

Kizlar bebegmn gazi var yavrum cok rahatsz egzersz yapiyrm omzuna aliyrm yuzun ustu yatirip yaglayp masaj yapiyrm yok gazi cikmiyr napiyrsnz siz bugun bio gia aldm kullanan memnun kalan ne kadar zamanda tesir etti bilgilrnzi paylasrmsnz

Allahtan gelen giden yok pek esim tarafi benim taraf yakin aile geldigindede meske taktriyrm ben bile hafif griptm taktm dusuncesz insanlr ufacik cocuklara grip buladtriyrlr gorme ya nolur yani iyi ol gel gor biraz toplasn kndini daha kac gunlukler hastanede yatiyrlr yada acillerde ufaciklr daha esimin halasnin gelini kimseyi kabul etmiyrms eve ilk kinadm fkt hskli aslnda okadar dengesz insanlrmz varki minnack ginluk bebekleri opmeye sevmeye kalkiyrlr grip gine birde

Merhabalar aralık anneleri ben ocak annesi olacaktım acil sezeryana alındım ve aralık annesi oldum çok şükür bebeğim sağlıklı. Yarın 1 aylık olacak inşallah ama gaz sorunumuz çok. Birde emzirirken karnı gurulduyor ve ağlamaya başlıyor. Aynı sorunu yasayan var mı cumartesi doktor kontrolüm var ama merak ediyorum şimdiden teşekkürler
karın guruldaması oluyor bizdede.. havlu ısıtıp ayaklarına karnına koymakta iyi geliyor ama biz bi bezin içine buğday koyup diktik. kum torbası gibi oluyor onu koyuyoruz. havlu hemen soğuyor ama buğday daha uzun süre sıcak kalıyor..

kılzar giremiyorum buraya sık sık iyisinizdir inş ..bir sorum olacak ben bebeğimi ince yastıkla yatırıyorum sizce zararlı mı .
genelde hiç yastık kullanmayın deniliyor ama bende bazı geceler kolumda yatırıyorum.mışıl mışıl uyuyor kokumuda duyunca. ama bende düşünüyorum yastıktan kalın kolum sonuçta.. annem bişey olmaz dedi hatta boğulmayı önleyici incecik yastıklardan kullan dedi ama ben kullanmadım

Kızlar bebisleriniz ne kadar uyanık kalıyor benimki sabah 10 da uyanıp öğleden sonra 2 den sonra anca uyuyor normal mi

Kızlar bebisleriniz ne kadar uyanık kalıyor benimki sabah 10 da uyanıp öğleden sonra 2 den sonra anca uyuyor normal mi
Bizde o sekilde uyuyoruz canim sabah 9 10 gibi uyanir 1 e 2ye kadar oyalarim biraz yorarim 2 den sonra gunduz hep uyuyo aksama kadar aksamda 8den sonra uyanik oluyo 10 11 gibi tekrar uyuyo..

Kizlar oglusum bu aralar memede uyumaya alisti..karninn tok oldugunu dusunuyorum emdikten sonra sizinti seklinde fazla sutu cikariyor..sonra uykusu gelipte baska turlu dalamadigi icin emmek istiyor yani mememi emzik gibi kullanmak istiyor sanirim..ama emdikce sutte geldigi icin kafasini geri atiyor bi emiyor bi kendini geri cekiyor deliriyor kucagimda resmen o da bende ter icinde kaliyoruz..uykuya dalamadigi icinde iyice agliyor..bazen kucagimda tasimaktan kollarim sirtim agriyo stres oluyorum iyice..
4 tane emzikten sonra hicbirini tutmayinca bugun birde avent soothie aldim geri cevirmedi hatta uykuya bile daldi rahat ettim ama emzik bagimliligi olmasinida istemiyorum dogrumu yapiyorum bilmiyorum..siz emzik kullaniyormusunuz?

Kizlar oglusum bu aralar memede uyumaya alisti..karninn tok oldugunu dusunuyorum emdikten sonra sizinti seklinde fazla sutu cikariyor..sonra uykusu gelipte baska turlu dalamadigi icin emmek istiyor yani mememi emzik gibi kullanmak istiyor sanirim..ama emdikce sutte geldigi icin kafasini geri atiyor bi emiyor bi kendini geri cekiyor deliriyor kucagimda resmen o da bende ter icinde kaliyoruz..uykuya dalamadigi icinde iyice agliyor..bazen kucagimda tasimaktan kollarim sirtim agriyo stres oluyorum iyice..
4 tane emzikten sonra hicbirini tutmayinca bugun birde avent soothie aldim geri cevirmedi hatta uykuya bile daldi rahat ettim ama emzik bagimliligi olmasinida istemiyorum dogrumu yapiyorum bilmiyorum..siz emzik kullaniyormusunuz?
Daha ilk gece verdik aynı emziği canım ben zararını görmedim tokken diliyle itiyor zaten istemiyor uykuya tam dalamadığında faydası çok bence

Dun 40 imizdi aksam 7 den sabah 4 e kadar neredeyse hic uyumadi cildirtti beni. Aglamaktan icim cikti. Annemi cagirmak istiyorum kv de gelir diye cagiramiyorum.
Kv de gelirse hepden cildirirsin sahsen benim tahammulum yok kimseye mecbur cekicez canim guNlerdir uykusuzum bende elbet duzene girer die dusunuyorum

Canim benim bebek de emzik emmesine rağmen bazen emzigi reddedip memede durmak istiyor. Tam da dediğin gibi, karnı tok, bi emiyor bi geri çekiliyor uyuyamiyor. Ama hergün değil arada oluyor öyle. Emzik kullanımı konusunda da; belli bi aya kadar kullanıp sonra biraktirmak lazım. 6 ay- 1 yaş arasında biraktirmayi düşünüyorum ben. 1 yaşın üzerinde biraktirmak daha zor oluyormuş.

Ben kullaniyorum ister istemez alisiyo ama yapacak bizi yok kurtarici oda allahin izniyle ilerde onu atlatir biraktiririz emizigi

Back