- 17 Nisan 2013
- 5.950
- 2.648
- 448
Sab simplexAllah kolaylik versin canim damla kullanıyor musun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sab simplexAllah kolaylik versin canim damla kullanıyor musun
Ben hamileyken tatile gittim hem havuza hem denize girdim hiç bişey olmadı ben çok yürüdüm ama normal doğum olmadı malesef suyum gelmesine rağmen acilmam olmadi birazda yapıyla alakalı bence ins Allah gönlüne göre verir sağlıkla alırsın yavrunu kucağına[/QUOTE][QUOdostum, post: 44608579, member: 700997"]Günaydın Aralık Anneleri sizleri hamilelik süresince takip ettim RABBİM hepinizin evlatlarını hayırlı uğurlu eylesin sağlıklı sıhhatli anne babalarına itaatkar evlatlar olsun inşallah. Allah nasip ederse bende nisan annesi olacağım sizlere bir sorum olacak normal doğum yapabilmek için yüzmeye gitmeyi düşünüyorum aranızda yüzmeye giden oldu mu klorlu olduğu için kafamı karıştırıyor gidip gitmeme konusunda kararsızım o yüzden tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Cevaplayanlar için şimdiden teşekkürler hayırlı günler dilerim![]()
Bnm dr um o havuzlara izin vermedi tatlmGünaydın Aralık Anneleri sizleri hamilelik süresince takip ettim RABBİM hepinizin evlatlarını hayırlı uğurlu eylesin sağlıklı sıhhatli anne babalarına itaatkar evlatlar olsun inşallah. Allah nasip ederse bende nisan annesi olacağım sizlere bir sorum olacak normal doğum yapabilmek için yüzmeye gitmeyi düşünüyorum aranızda yüzmeye giden oldu mu klorlu olduğu için kafamı karıştırıyor gidip gitmeme konusunda kararsızım o yüzden tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Cevaplayanlar için şimdiden teşekkürler hayırlı günler dilerim![]()
Sagol canim doktora gittim ilac aldim mecbur,baya kotulestim cunku.ihlamuruda iceyim yinedeGeçmiş olsun canım. Ihlamur içebilirsin. Ballı limonlu ılık su iç.
Evet ama emzirme yastığı
Yastık için erken bence.![]()
Teşekkürler canım. Kesinlikle saat tutma, ama 2-3 saati de geçirmemeye çalış. Bir memeyi verdikten sonra kendiliğinden bırakıp hala meme arıyorsa o zaman diğerine geçiriyorum. Ama genelde tek memeyle doyuyor maşallah, sonra göğsüme kafasını yaslayıp uykuya dalıyor. Yani tamamen onun isteğine bırakıyorum.Maşallah kuzuya ne kadar güzel kilo almış. Hem de sadece anne sütüyle
Peki ne kadar aralıklarla emziriyorsun ,kaç dakika memede kalıyor? Ve memeyi kaç dakika emdikten sonra değiştiriyorsun?
Çok soru sordum sanırım ama benim kuzumda sadece anne sutuyle böyle kilolar alabilsin istiyorum kilo alımımız biraz yavaş.
White noise ve Ocean waves crashing seviyor bizimki =)Hangi sesi kullaniyorsun? Burada birsuru cesit var
bizde bunu kullanıyoruz günde 3 kere aç her seferde 8 damla.. bi kaç gün etkili gibi geldi gaz çıkardı rahat rahat .. 2 gündür veriyorum ama gaz çıkarmıyor .. huzursuz olup ağlama krizlerine girdiğinde fitil veriyoruz. dr demişti. çok rahatlıyo. damlayı siz nasıl kullanıyorsunuz?Sab simplex
canım son durumu nedir bebeğinin umarım iyidirBenimkide daha azdi bu kullandiklarim bu kadar yapti bi de kayisi hosafi iciyorum canim Allah razi olsun tum dua edenlerden..
İyisi mi gitmemek galiba. teşekkür ederim canımBnm dr um o havuzlara izin vermedi tatlm
Ozonla temızlenen bul dedı onu da bulamadm![]()
Seninki azsa ben ne yapayim 500gram almis benimki.kac olmasini bekliuodu acabaKızlar bizde dün aşimizi olduk 3.400 doğmuştu kızim 4.500kg olmuş ve hemsire az almis dedi surekli emen bir bebek ama ayni zamanda cok fazla kusan bir bebek sanirim ondan fazla kilo almamiş
Sizce nasil cok azda degil bence
Bende takılma canım hemsirelere yaranilmiyor bana da çok almış dedi boşver anne sütü alıyorsa iyidir zatenKızlar bizde dün aşimizi olduk 3.400 doğmuştu kızim 4.500kg olmuş ve hemsire az almis dedi surekli emen bir bebek ama ayni zamanda cok fazla kusan bir bebek sanirim ondan fazla kilo almamiş
canim senin bebek kac gunluk oldu kiSeninki azsa ben ne yapayim 500gram almis benimki.kac olmasini bekliuodu acaba
bencede iyi yani saglikli olsunlarda az alsinlar sorun degilBende takılma canım hemsirelere yaranilmiyor bana da çok almış dedi boşver anne sütü alıyorsa iyidir zaten
Cnm 1 aydaysa çok normal bnm kız da 1 aylık 1 kg aldı 5 cm uzadı dr.umuz çok iyi dedi. Ne bekliyolar bebekten kaç kg alcakmışKızlar bizde dün aşimizi olduk 3.400 doğmuştu kızim 4.500kg olmuş ve hemsire az almis dedi surekli emen bir bebek ama ayni zamanda cok fazla kusan bir bebek sanirim ondan fazla kilo almamiş
42 gunluk olduk canim.34 gunlukken 500gram almisti,sutumde var ama almamiscanim senin bebek kac gunluk oldu ki
bencede iyi yani saglikli olsunlarda az alsinlar sorun degil
Günde 4 defa, aç, 8 damla.bizde bunu kullanıyoruz günde 3 kere aç her seferde 8 damla.. bi kaç gün etkili gibi geldi gaz çıkardı rahat rahat .. 2 gündür veriyorum ama gaz çıkarmıyor .. huzursuz olup ağlama krizlerine girdiğinde fitil veriyoruz. dr demişti. çok rahatlıyo. damlayı siz nasıl kullanıyorsunuz?
Su an kanda enfeksiyon yok ama agir bir antibiyotik kullandigi icin on gun devam etmeliymisiz 3 gun daha buradayiz yani insallah on gun tamamlaninca cikabiliriz bazen on dort gunede cikabiliyomus cunki dualariniza ihtiyacim var Allah razi olsun simdiden hepinizenden..canım son durumu nedir bebeğinin umarım iyidir
Nasıl az almış diyor ya? Neye göre? Bi kere doğum kilosu gerçek kilo sayılmaz, ilk 1-2 hafta kilo kaybeder bebekler. Sonrasında da ayda en az 500-600 gram alması yeterli.Kızlar bizde dün aşimizi olduk 3.400 doğmuştu kızim 4.500kg olmuş ve hemsire az almis dedi surekli emen bir bebek ama ayni zamanda cok fazla kusan bir bebek sanirim ondan fazla kilo almamiş
bizde 55 günlük olduk yaa bizim de gaz sorunumuz var ama ilaç kullanıyoruz şimdilik iyi gibi ,ilaç sayesinde arada gir fırsat buldukça bebekler büyüdükçe pek fırsatkalmıyor gerçiAnnem cuma donecek pek firsat bulamıyorum insallah bundan sonra kendi düzenimi oturtacagim yarin 1 aylik oluyoruz biraz gaz sorunumuz var ama dr ısrarla damla yazmıyorcok sıkıntı olursa sicak suya oturtuyoruz bebisi ardindan masaj oyle rahatliyor herkes iyidir insallah pek gecmise bakamadim
![]()