• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
[QUOdostum, post: 44608579, member: 700997"]Günaydın Aralık Anneleri sizleri hamilelik süresince takip ettim RABBİM hepinizin evlatlarını hayırlı uğurlu eylesin sağlıklı sıhhatli anne babalarına itaatkar evlatlar olsun inşallah. Allah nasip ederse bende nisan annesi olacağım sizlere bir sorum olacak normal doğum yapabilmek için yüzmeye gitmeyi düşünüyorum aranızda yüzmeye giden oldu mu klorlu olduğu için kafamı karıştırıyor gidip gitmeme konusunda kararsızım o yüzden tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Cevaplayanlar için şimdiden teşekkürler hayırlı günler dilerim :KK52:
Ben hamileyken tatile gittim hem havuza hem denize girdim hiç bişey olmadı ben çok yürüdüm ama normal doğum olmadı malesef suyum gelmesine rağmen acilmam olmadi birazda yapıyla alakalı bence ins Allah gönlüne göre verir sağlıkla alırsın yavrunu kucağına[/QUOTE]
amin amin amin inşallah ALLAH razı olsun hayırlısı böyleymiş Rabbim gönlümüzdekini hayırlı eylesin inşallah. teşekkür ederim

Günaydın Aralık Anneleri sizleri hamilelik süresince takip ettim RABBİM hepinizin evlatlarını hayırlı uğurlu eylesin sağlıklı sıhhatli anne babalarına itaatkar evlatlar olsun inşallah. Allah nasip ederse bende nisan annesi olacağım sizlere bir sorum olacak normal doğum yapabilmek için yüzmeye gitmeyi düşünüyorum aranızda yüzmeye giden oldu mu klorlu olduğu için kafamı karıştırıyor gidip gitmeme konusunda kararsızım o yüzden tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Cevaplayanlar için şimdiden teşekkürler hayırlı günler dilerim :KK52:
Bnm dr um o havuzlara izin vermedi tatlm :(
Ozonla temızlenen bul dedı onu da bulamadm :(

Maşallah kuzuya ne kadar güzel kilo almış. Hem de sadece anne sütüyle
Peki ne kadar aralıklarla emziriyorsun ,kaç dakika memede kalıyor? Ve memeyi kaç dakika emdikten sonra değiştiriyorsun?
Çok soru sordum sanırım ama benim kuzumda sadece anne sutuyle böyle kilolar alabilsin istiyorum kilo alımımız biraz yavaş.
Teşekkürler canım. Kesinlikle saat tutma, ama 2-3 saati de geçirmemeye çalış. Bir memeyi verdikten sonra kendiliğinden bırakıp hala meme arıyorsa o zaman diğerine geçiriyorum. Ama genelde tek memeyle doyuyor maşallah, sonra göğsüme kafasını yaslayıp uykuya dalıyor. Yani tamamen onun isteğine bırakıyorum.

bizde bunu kullanıyoruz günde 3 kere aç her seferde 8 damla.. bi kaç gün etkili gibi geldi gaz çıkardı rahat rahat .. 2 gündür veriyorum ama gaz çıkarmıyor .. huzursuz olup ağlama krizlerine girdiğinde fitil veriyoruz. dr demişti. çok rahatlıyo. damlayı siz nasıl kullanıyorsunuz?

Kızlar bizde dün aşimizi olduk 3.400 doğmuştu kızim 4.500kg olmuş ve hemsire az almis dedi surekli emen bir bebek ama ayni zamanda cok fazla kusan bir bebek sanirim ondan fazla kilo almamiş
Sizce nasil cok azda degil bence

Kızlar bizde dün aşimizi olduk 3.400 doğmuştu kızim 4.500kg olmuş ve hemsire az almis dedi surekli emen bir bebek ama ayni zamanda cok fazla kusan bir bebek sanirim ondan fazla kilo almamiş
Seninki azsa ben ne yapayim 500gram almis benimki.kac olmasini bekliuodu acaba

Bende takılma canım hemsirelere yaranilmiyor bana da çok almış dedi boşver anne sütü alıyorsa iyidir zaten

Cnm 1 aydaysa çok normal bnm kız da 1 aylık 1 kg aldı 5 cm uzadı dr.umuz çok iyi dedi. Ne bekliyolar bebekten kaç kg alcakmış

bizde bunu kullanıyoruz günde 3 kere aç her seferde 8 damla.. bi kaç gün etkili gibi geldi gaz çıkardı rahat rahat .. 2 gündür veriyorum ama gaz çıkarmıyor .. huzursuz olup ağlama krizlerine girdiğinde fitil veriyoruz. dr demişti. çok rahatlıyo. damlayı siz nasıl kullanıyorsunuz?
Günde 4 defa, aç, 8 damla.
Ağlama nöbetlerimiz için bişey yapmıyoruz biz, hep beraber ağlayarak geçiyor genelde :KK8:

canım son durumu nedir bebeğinin umarım iyidir
Su an kanda enfeksiyon yok ama agir bir antibiyotik kullandigi icin on gun devam etmeliymisiz 3 gun daha buradayiz yani insallah on gun tamamlaninca cikabiliriz bazen on dort gunede cikabiliyomus cunki dualariniza ihtiyacim var Allah razi olsun simdiden hepinizenden..

Nasıl az almış diyor ya? Neye göre? Bi kere doğum kilosu gerçek kilo sayılmaz, ilk 1-2 hafta kilo kaybeder bebekler. Sonrasında da ayda en az 500-600 gram alması yeterli.

Annem cuma donecek pek firsat bulamıyorum insallah bundan sonra kendi düzenimi oturtacagim yarin 1 aylik oluyoruz biraz gaz sorunumuz var ama dr ısrarla damla yazmıyor:KK67: cok sıkıntı olursa sicak suya oturtuyoruz bebisi ardindan masaj oyle rahatliyor herkes iyidir insallah pek gecmise bakamadim :KK25:
bizde 55 günlük olduk yaa bizim de gaz sorunumuz var ama ilaç kullanıyoruz şimdilik iyi gibi ,ilaç sayesinde arada gir fırsat buldukça bebekler büyüdükçe pek fırsatkalmıyor gerçi

Back