• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hiç düzene girmedi ki canım yanlış hatırlamıyorsam 1 ay oldu nerdeyse
Evet yarın 30 gün bnm. Yanlış düşünmüyorsam kolik bir bebeğim var, tüm tanımlarına uyuyor.
Al benden de o kadar gaz sorunumuz var allahım çok zor çocuğum mahvolduk o ağlıyor bende ağlıyorum sinirlerim bozuldu artık
Aynen, bir iki defa sinirlerim bozuldu çaresizlikle ben de ağladım :( birkaç ay sıkıcaz dişimizi. Ve bugünleri tebessümle anıcaz inşallah.

Selam kizlar ne zamandir giremiyorum. Oglumu halsizlik ve meme tutmadigi icin doktora goturmustum kaninda enfeksiyon cikti ve hastaneye yatirdilar. Bir haftadir yatiyoruz en az on gum yaticaksinzi dediler daha on uc gunluktuk yatarken ve kilosuna baktilar kilo alacagina dort yuz gram vermis daha yeni dogum kilosunu asti. Sutumun az geldigini bilerek arada memeden ciktiginda agliyosa mamada verdim ama son zamanda hastaliktan aglamadigi icin yetiyor heralde diye vermiyodum. Bu yuzden iyice zayiflamis olmali simdiki mevzum sutumu arttirmak humana iciyorum dereotu yiyorum biraz artma var sanirim ama hala bi sagimda iki gogusten 50 - 75 ml ancak sagiyorum baska yapabilcegim bisey var mi ?
Cnm öncelikle geçmiş olsun, çok üzüldüm gerçekten. Dr bana sadece ve özellikle BOZA içmemi önerdi. Bi de kendi adıma ben lactamil'den memnunum.

Selam kizlar ne zamandir giremiyorum. Oglumu halsizlik ve meme tutmadigi icin doktora goturmustum kaninda enfeksiyon cikti ve hastaneye yatirdilar. Bir haftadir yatiyoruz en az on gum yaticaksinzi dediler daha on uc gunluktuk yatarken ve kilosuna baktilar kilo alacagina dort yuz gram vermis daha yeni dogum kilosunu asti. Sutumun az geldigini bilerek arada memeden ciktiginda agliyosa mamada verdim ama son zamanda hastaliktan aglamadigi icin yetiyor heralde diye vermiyodum. Bu yuzden iyice zayiflamis olmali simdiki mevzum sutumu arttirmak humana iciyorum dereotu yiyorum biraz artma var sanirim ama hala bi sagimda iki gogusten 50 - 75 ml ancak sagiyorum baska yapabilcegim bisey var mi ?
Canım helva ve boza iyi geldi bana hoşaf hergün iç suda 3_4 litre içmeye çalış allah şifa versin

çok geçmiş olsun neden enfeksiyon olmuş çok üzüldüm umarım hemen iyi olur yavrucak
benim sütüm senden de az geliyor bir çözüm bulursan bana da yaz

Bizim uyku problemimiz var.. kucakta uyuyor yatirirken daha uyaniyor.. memsde pek uyumuo.. hep gezdirilmek istiyor. Normal geznek kesmio sallantili gezme.. boyle olan var mi? Yarin tam bir aylik oluyoruz..

emelcim nasılsınız uzun süredir görüşemedik
Annem cuma donecek pek firsat bulamıyorum insallah bundan sonra kendi düzenimi oturtacagim yarin 1 aylik oluyoruz biraz gaz sorunumuz var ama dr ısrarla damla yazmıyor:KK67: cok sıkıntı olursa sicak suya oturtuyoruz bebisi ardindan masaj oyle rahatliyor herkes iyidir insallah pek gecmise bakamadim :KK25:

Bizim uyku problemimiz var.. kucakta uyuyor yatirirken daha uyaniyor.. memsde pek uyumuo.. hep gezdirilmek istiyor. Normal geznek kesmio sallantili gezme.. boyle olan var mi? Yarin tam bir aylik oluyoruz..
Yatinca uyanan bebisler yatak soğuk geldigi icin irkilip uyanıyor olabilir altinda kendi sarılı olduğu battaniyesi kalsin en azından bizim kız oyle:cool:

Kizlar gaz problemini nasil cozuyorsunuz? Acaip geceler geciriyoruz surekli agliyor bende agliyorum ilac kullanmadan nasil cozerim.
Birde adet oldunuz mu ya ben oersembe gunu adet oldum 1 ay oldu neden oldu erken degil mi sizce?

Kizlar gaz problemini nasil cozuyorsunuz? Acaip geceler geciriyoruz surekli agliyor bende agliyorum ilac kullanmadan nasil cozerim.
Birde adet oldunuz mu ya ben oersembe gunu adet oldum 1 ay oldu neden oldu erken degil mi sizce?
Erken değil canım. Herkesin farklı oluyor. Kimisi 1 ayda olur, kimisi 6 ay sonra...

Bana da öyle oluyor hatta akşam eşimle salonda otururken bebek odasindaysa üzülüyorum sanki tek kalmış gibi
Beşiğinde sessizce dursa bıle ıcım parcalanıyo tek brakmısım da ılgılenmıyomusum gıbı :(
Napıcaz bız bu hislerle, bu bıcırıklar kullanırlar valla bu durumu :)

Evet yarın 30 gün bnm. Yanlış düşünmüyorsam kolik bir bebeğim var, tüm tanımlarına uyuyor.

Aynen, bir iki defa sinirlerim bozuldu çaresizlikle ben de ağladım :KK43: birkaç ay sıkıcaz dişimizi. Ve bugünleri tebessümle anıcaz inşallah.
Allah kolaylik versin canim damla kullanıyor musun

Günaydın Aralık Anneleri sizleri hamilelik süresince takip ettim RABBİM hepinizin evlatlarını hayırlı uğurlu eylesin sağlıklı sıhhatli anne babalarına itaatkar evlatlar olsun inşallah. Allah nasip ederse bende nisan annesi olacağım sizlere bir sorum olacak normal doğum yapabilmek için yüzmeye gitmeyi düşünüyorum aranızda yüzmeye giden oldu mu klorlu olduğu için kafamı karıştırıyor gidip gitmeme konusunda kararsızım o yüzden tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Cevaplayanlar için şimdiden teşekkürler hayırlı günler dilerim :KK52:

Günaydın Aralık Anneleri sizleri hamilelik süresince takip ettim RABBİM hepinizin evlatlarını hayırlı uğurlu eylesin sağlıklı sıhhatli anne babalarına itaatkar evlatlar olsun inşallah. Allah nasip ederse bende nisan annesi olacağım sizlere bir sorum olacak normal doğum yapabilmek için yüzmeye gitmeyi düşünüyorum aranızda yüzmeye giden oldu mu klorlu olduğu için kafamı karıştırıyor gidip gitmeme konusunda kararsızım o yüzden tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Cevaplayanlar için şimdiden teşekkürler hayırlı günler dilerim :KK52:
Sadece bol bol yuru yuzme havuzlarinda neyin ne oldugu belli degil ben hamilelegimb oyunca yurumedim ustelik otuz kilo aldim ama gebe egitimine gittim orada kendini rahatlatmak icin yapman gerekenleri anlattilar nefes alip vermeyi vs. Birde inanman gerekiyor yapabilecegine ben oyle bir ikindim ki aldigim nefesle tek nefesle cocugun tamami cikti e tabi bu beni bayagi yirtti ama olsun bebegim hemn gogsumdeydi sizler fazla transa gecmeyin doktor ikinmayi birak dediginde nefesinizi birakin.

Teşekkürler cevabınız için :KK68:
Sadece bol bol yuru yuzme havuzlarinda neyin ne oldugu belli degil ben hamilelegimb oyunca yurumedim ustelik otuz kilo aldim ama gebe egitimine gittim orada kendini rahatlatmak icin yapman gerekenleri anlattilar nefes alip vermeyi vs. Birde inanman gerekiyor yapabilecegine ben oyle bir ikindim ki aldigim nefesle tek nefesle cocugun tamami cikti e tabi bu beni bayagi yirtti ama olsun bebegim hemn gogsumdeydi sizler fazla transa gecmeyin doktor ikinmayi birak dediginde nefesinizi birakin.

Boza deli süt yapıyor canım. Tazesi gaz yapmaz diyorlar. Çok geçmiş ollsun

[QUOdostum, post: 44608579, member: 700997"]Günaydın Aralık Anneleri sizleri hamilelik süresince takip ettim RABBİM hepinizin evlatlarını hayırlı uğurlu eylesin sağlıklı sıhhatli anne babalarına itaatkar evlatlar olsun inşallah. Allah nasip ederse bende nisan annesi olacağım sizlere bir sorum olacak normal doğum yapabilmek için yüzmeye gitmeyi düşünüyorum aranızda yüzmeye giden oldu mu klorlu olduğu için kafamı karıştırıyor gidip gitmeme konusunda kararsızım o yüzden tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Cevaplayanlar için şimdiden teşekkürler hayırlı günler dilerim :KK52:[/QUOTE]
Ben hamileyken tatile gittim hem havuza hem denize girdim hiç bişey olmadı ben çok yürüdüm ama normal doğum olmadı malesef suyum gelmesine rağmen acilmam olmadi birazda yapıyla alakalı bence ins Allah gönlüne göre verir sağlıkla alırsın yavrunu kucağına

Back