• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Su an kanda enfeksiyon yok ama agir bir antibiyotik kullandigi icin on gun devam etmeliymisiz 3 gun daha buradayiz yani insallah on gun tamamlaninca cikabiliriz bazen on dort gunede cikabiliyomus cunki dualariniza ihtiyacim var Allah razi olsun simdiden hepinizenden..
canım tabi ki de dua ederiz güzel haberler bekliyoruz bebeğinle senden inşallah sağlıkla evinize gidersiniz umarım

Kızlar bizde dün aşimizi olduk 3.400 doğmuştu kızim 4.500kg olmuş ve hemsire az almis dedi surekli emen bir bebek ama ayni zamanda cok fazla kusan bir bebek sanirim ondan fazla kilo almamiş
Sizce nasil cok azda degil bence
gülaycım canım bebeğin çok güzel kilo almış benim kızım da 800 gr almıştı dr çok iyi dedi hemde biz erken doğduk kilo eksiğimiz olmasına rağmen dedi
bebeğinin normal aralıkta kilo alıp almadığını anlamak için persentil aralığı var oraya bak hem dr inan hemşireye değil tabikide onlarda işlerini iyi yapıyorlar ama kıstas alınacak kişi her zaman doktorun olsun

Kızlar bizde dün aşimizi olduk 3.400 doğmuştu kızim 4.500kg olmuş ve hemsire az almis dedi surekli emen bir bebek ama ayni zamanda cok fazla kusan bir bebek sanirim ondan fazla kilo almamiş

Bencede gayet güzel canım benim oğlum da 800 gram almıştı aylık kontrolünde önemli olan sütunun yetip kilo alması her ay bu kiloyu almayacaklar biliyorsun sende deneyimli annesin

Günde 4 defa, aç, 8 damla.
Ağlama nöbetlerimiz için bişey yapmıyoruz biz, hep beraber ağlayarak geçiyor genelde :KK8:
battaniyeye koyup eşimle karşılıklı salladık mı anca susuyor .. aklınızda bulunsun çaresiz kalınca deneyin mutlaka işe yarıyor.

Nasıl az ya hiçte az değil çok iyi Maşaallah sacmalamış hemşire

Arkadaşlar bebişi uyumayan nedensiz huzursuz olanlar cep telefonlarınıza white noise Programını indirin. Açar açmaz sakinleşip uyuyor kızım. Anne karnındaki sesler. Telefonumu uçak moduna Alıp açıyorum. Tecrübeyle sabit, çok rahatlarsınız :KK66:
Bende indirdim ama hangi ses için dedim. Tek tek denemeye üşendim

suul suul cnm nasıl oldunuz kemal efemiz nasıl? İyi haberlerini bekliyoruz bizleri de mutlu et inşallah eve geçmişsinizdir dualarımdasınız her zman:nazar:

Arkadaslar benim bebeğim geceleri oturma odasında babaannesi ile uyuyor. Arada ağlarsa ben zaten duyup gidiyorum, emziriyorum. Sonra ya kendiliğinden uyuyor ya da babaannesi uyutuyor onu. Uyuyana kadar bekliyorum oturma odasında, uyuduktan sonra geliyorum yatak odama. Dün gece babaannesi biraz uykusuz kaldı, alayım dedim bu gece bizim odadaki besiginde uyusun. Uyumadi bi türlü!!!! 5 kere filan emzirdim, aşırı emmekten kustu artık. Çok uykusu da var, sürekli esniyor, ama bi türlü uyumuyor. Ağlayıp sonra biraz oynatiyorum filan susuyordu. En son artık öyle bi ağlamaya başladı ki! Babaannesi duydu sesini geldi, onun kucağına verdim, SUSTU :KK57: ve bu ilk kez olmuyor! Burda daha önce de yazmıştım, bazı arkadaşlar benden süt kokusu geldiği için bebeğin öyle ağladığını söylemişlerdi. İyi de yani, süt kokum var diye kendi bebegime bakamiycak mıyım ya:KK43: hep aynı şey oluyor. Benim kucağımda zırlıyor hatta yırtınıyor desem daha dogru. Başkasının kucağında susuyor! Çıldırıceyim... Hayır yani, kv gidince bu bebek sabaha kadar ağlar benim kucağımda, o zaman nolcak yani

Arkadaslar benim bebeğim geceleri oturma odasında babaannesi ile uyuyor. Arada ağlarsa ben zaten duyup gidiyorum, emziriyorum. Sonra ya kendiliğinden uyuyor ya da babaannesi uyutuyor onu. Uyuyana kadar bekliyorum oturma odasında, uyuduktan sonra geliyorum yatak odama. Dün gece babaannesi biraz uykusuz kaldı, alayım dedim bu gece bizim odadaki besiginde uyusun. Uyumadi bi türlü!!!! 5 kere filan emzirdim, aşırı emmekten kustu artık. Çok uykusu da var, sürekli esniyor, ama bi türlü uyumuyor. Ağlayıp sonra biraz oynatiyorum filan susuyordu. En son artık öyle bi ağlamaya başladı ki! Babaannesi duydu sesini geldi, onun kucağına verdim, SUSTU :KK57: ve bu ilk kez olmuyor! Burda daha önce de yazmıştım, bazı arkadaşlar benden süt kokusu geldiği için bebeğin öyle ağladığını söylemişlerdi. İyi de yani, süt kokum var diye kendi bebegime bakamiycak mıyım ya:KK43: hep aynı şey oluyor. Benim kucağımda zırlıyor hatta yırtınıyor desem daha dogru. Başkasının kucağında susuyor! Çıldırıceyim... Hayır yani, kv gidince bu bebek sabaha kadar ağlar benim kucağımda, o zaman nolcak yani
senin bebeğin kv nin kokusuna alışmış bence sen bir an önce kendi kokuna alıştır ben kimsenin kcağına bile vermiyorum alışır benden uzaklaşır diye kokumu unutur falan sen iyi cesaret ediyorsun ama kv nin yaptığı iyilik değil bence anne bebek arası ilişkşyi olumsuz etkilemiş sen gündüzleri başla uyutmaya hatta gerekirse memede uyut yeter ki sana alışsın bence

Esim kucagindan indirmedigi icin bizdede ayni.

bizde bunu kullanıyoruz günde 3 kere aç her seferde 8 damla.. bi kaç gün etkili gibi geldi gaz çıkardı rahat rahat .. 2 gündür veriyorum ama gaz çıkarmıyor .. huzursuz olup ağlama krizlerine girdiğinde fitil veriyoruz. dr demişti. çok rahatlıyo. damlayı siz nasıl kullanıyorsunuz?
15 damla yaziyordj kagitta ben 15 veriorum cok aglarsa gazdan

senin bebeğin kv nin kokusuna alışmış bence sen bir an önce kendi kokuna alıştır ben kimsenin kcağına bile vermiyorum alışır benden uzaklaşır diye kokumu unutur falan sen iyi cesaret ediyorsun ama kv nin yaptığı iyilik değil bence anne bebek arası ilişkşyi olumsuz etkilemiş sen gündüzleri başla uyutmaya hatta gerekirse memede uyut yeter ki sana alışsın bence
Bende arkadaşa çok söyledim sürekli aynı konudan şikayetçi baştan zaten yenidoğan bebegin bizden ayrı kalmaması gerekir neden salonda kv ile yatmış bebekler biZe muhtaç 2-3 saatte bir emzirmek gerekiyorken ( hatta bazen yarım saatte 1 saatte bir)başka odada başka biriyle olması manasız olmuş :/ inşallah düZelir de annesinin kokusuna alışır.
Bir de yenidoğan bebek sadece acıktığı için değil ilgi için sevgi için anne sıcaklığı için de ağlar. Bebek kv ile uyuyunca terse dönmüş olay :((

cok sinir oldum ne isi var kvnin yaninda bebeginin,agliyor diye onunla mu yatmasi lazim madem yardimci olnak istiyor gelsin sustursun senin odanda yatirsun gitsin,ben olsam deli olurdum,biraksam bizim de oyle olacakti.nasil baslarsan oyle gider canim.ben kucaginda gormeye tahammul edemiyorm bide yatsa aklimi kacirirdim.bende mi acaba anormallik.benimkide bana iyice alissin diye sling aldim sende oyle birsey al tak yapistir vucuduna kokuna alistir ama kvnun takmasina falan izin verme

Alışmış diyorsun ama kadin İLK geldiği gün de aynı sey olmuştu. Ondan önce annem vardı, o zaman da aynı şey oluyordu. Arada bir memede uyuduğu da oluyor zaten. Bazen ben de uyutuyorum. Ama bazen böyle çok çıldırınca oluyor bu dediğim durum... Kv baksa bile yine de en çok zamanını benle geçiriyor sonuçta. Uyanık olduğu sürenin çoğunda emiyor zaten, emzirmeyi de ben yapıyorum yani...

Esim kucagindan indirmedigi icin bizdede ayni.

cok sinir oldum ne isi var kvnin yaninda bebeginin,agliyor diye onunla mu yatmasi lazim madem yardimci olnak istiyor gelsin sustursun senin odanda yatirsun gitsin,ben olsam deli olurdum,biraksam bizim de oyle olacakti.nasil baslarsan oyle gider canim.ben kucaginda gormeye tahammul edemiyorm bide yatsa aklimi kacirirdim.bende mi acaba anormallik.benimkide bana iyice alissin diye sling aldim sende oyle birsey al tak yapistir vucuduna kokuna alistir ama kvnun takmasina falan izin verme
Sling de aldım, bebek içinde iki büklüm oluyor, içinde rahat olmuyor. Çok sakinken içine koyuyorum, ağlamaya başlıyor...

Alışmış diyorsun ama kadin İLK geldiği gün de aynı sey olmuştu. Ondan önce annem vardı, o zaman da aynı şey oluyordu. Arada bir memede uyuduğu da oluyor zaten. Bazen ben de uyutuyorum. Ama bazen böyle çok çıldırınca oluyor bu dediğim durum... Kv baksa bile yine de en çok zamanını benle geçiriyor sonuçta. Uyanık olduğu sürenin çoğunda emiyor zaten, emzirmeyi de ben yapıyorum yani...

Sling de aldım, bebek içinde iki büklüm oluyor, içinde rahat olmuyor. Çok sakinken içine koyuyorum, ağlamaya başlıyor...
Cnm ilk cocuun mu bilmiyorum ama benim basima geleni yaziyim..
Benzer durum kismen var. Oglum aglar aglar aglar gece annem gelir onda susar. Ben kolumda sallayarak uyutamam babam bile kolunda uyutur. Sanirim ben daha bebegi tutmayi beceremiyorum. Onlarda daha rahat ediyor vucudu. Bariz gozukuyor bu. Bizde zamanla ogrencez. Beni uyuz etmiyo bu durum cunku annem gece bi defa odamiza gelir uyutur gider. Ee bi de benim annem benim babam.. kv degil kp degil

canım tabi ki de dua ederiz güzel haberler bekliyoruz bebeğinle senden inşallah sağlıkla evinize gidersiniz umarım
Aminn insallah.. Bu arada enfeksiyon sebebini sormussun belli degil tam olarak herseyden olabilirmis ben kayinvalidemdeydim dogumdan once evde yalnız kalmayayim diye goturdu esim orada her gelen kucagina aldi cocugu 2,5 yasind gorumcemin kizi her uyandiginda yuzunu sevdi optu bisey istemedim gormemisin cocugu olmus demesinler diye sonra boyle olduk eger sebep onlarsa bile bile bunu yaptiklari icin rabbim onlardanda cikarsin diyorum anlasinlar

Senin tedirginligin ve stresinde bebege yansiyor olabilir,agladigi bi zaman bos bi odaya gec,sakin sakin konus sevgi sozcukleriyle hafif hafif pispisla.ayse onerin birsuru videolari var onlari seyret hic bebek bakmayi bilmeyen bile bakabiliro videolar sayesinde

Ozizo nefesim 35 sevimsiz 25 sweet85
Cnm ilk cocuun mu bilmiyorum ama benim basima geleni yaziyim..
Benzer durum kismen var. Oglum aglar aglar aglar gece annem gelir onda susar. Ben kolumda sallayarak uyutamam babam bile kolunda uyutur. Sanirim ben daha bebegi tutmayi beceremiyorum. Onlarda daha rahat ediyor vucudu. Bariz gozukuyor bu. Bizde zamanla ogrencez. Beni uyuz etmiyo bu durum cunku annem gece bi defa odamiza gelir uyutur gider. Ee bi de benim annem benim babam.. kv degil kp degil
Benim de ilk iki hafta annem yanimdaydi. Onda da aynı şey oluyordu. Tutmayı beceremedigimizden değil de, bizden süt kokusu geldiği için devamli emmek isteyip huzursuzlaniyormus; buraya daha önce de yazdigimda bazı arkadaşlar bu cevabı vermişti. Kv gittiğinde sabaha kadar agliycak mi bilmiyorum :(

Back