Arkadaslar benim bebeğim geceleri oturma odasında babaannesi ile uyuyor. Arada ağlarsa ben zaten duyup gidiyorum, emziriyorum. Sonra ya kendiliğinden uyuyor ya da babaannesi uyutuyor onu. Uyuyana kadar bekliyorum oturma odasında, uyuduktan sonra geliyorum yatak odama. Dün gece babaannesi biraz uykusuz kaldı, alayım dedim bu gece bizim odadaki besiginde uyusun. Uyumadi bi türlü!!!! 5 kere filan emzirdim, aşırı emmekten kustu artık. Çok uykusu da var, sürekli esniyor, ama bi türlü uyumuyor. Ağlayıp sonra biraz oynatiyorum filan susuyordu. En son artık öyle bi ağlamaya başladı ki! Babaannesi duydu sesini geldi, onun kucağına verdim, SUSTU

ve bu ilk kez olmuyor! Burda daha önce de yazmıştım, bazı arkadaşlar benden süt kokusu geldiği için bebeğin öyle ağladığını söylemişlerdi. İyi de yani, süt kokum var diye kendi bebegime bakamiycak mıyım ya

hep aynı şey oluyor. Benim kucağımda zırlıyor hatta yırtınıyor desem daha dogru. Başkasının kucağında susuyor! Çıldırıceyim... Hayır yani, kv gidince bu bebek sabaha kadar ağlar benim kucağımda, o zaman nolcak yani