How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Aminn insallah.. Bu arada enfeksiyon sebebini sormussun belli degil tam olarak herseyden olabilirmis ben kayinvalidemdeydim dogumdan once evde yalnız kalmayayim diye goturdu esim orada her gelen kucagina aldi cocugu 2,5 yasind gorumcemin kizi her uyandiginda yuzunu sevdi optu bisey istemedim gormemisin cocugu olmus demesinler diye sonra boyle olduk eger sebep onlarsa bile bile bunu yaptiklari icin rabbim onlardanda cikarsin diyorum anlasinlar
Kimse anlamaz canim uzeeinede alinmaz,Allah tez zamanda sifa versim

Senin tedirginligin ve stresinde bebege yansiyor olabilir,agladigi bi zaman bos bi odaya gec,sakin sakin konus sevgi sozcukleriyle hafif hafif pispisla.ayse onerin birsuru videolari var onlari seyret hic bebek bakmayi bilmeyen bile bakabiliro videolar sayesinde
Canim, o çok yırtındığı anlarda, konuşma filan boş.... hafif aglamalarda ise yarıyor ama... dün çok agladiginda 5 kere filan emzirdim, memeyi alıyor 5 dk emip birakiyor; aç değil çünkü. Sonra kustu zaten. Neyse, umarım zamanla düzelir...

Bende arkadaşa çok söyledim sürekli aynı konudan şikayetçi baştan zaten yenidoğan bebegin bizden ayrı kalmaması gerekir neden salonda kv ile yatmış bebekler biZe muhtaç 2-3 saatte bir emzirmek gerekiyorken ( hatta bazen yarım saatte 1 saatte bir)başka odada başka biriyle olması manasız olmuş :/ inşallah düZelir de annesinin kokusuna alışır.
Bir de yenidoğan bebek sadece acıktığı için değil ilgi için sevgi için anne sıcaklığı için de ağlar. Bebek kv ile uyuyunca terse dönmüş olay :KK43:(
aynen bence de bebekler sadece annelerini ister karnımızda byürken bize alışıklar eğer başkasında daha sık kalırsa bu tarz sıkıtılar oluyor ben hiç izin vermedimvermeyide düşünmüyorum

Su an kanda enfeksiyon yok ama agir bir antibiyotik kullandigi icin on gun devam etmeliymisiz 3 gun daha buradayiz yani insallah on gun tamamlaninca cikabiliriz bazen on dort gunede cikabiliyomus cunki dualariniza ihtiyacim var Allah razi olsun simdiden hepinizenden..

Aysecim şimdi gördüm mesajlari,, bebiş enfeksiyon kapmiş galiba :(
Gecmiş olsun kuzuşa, allahım tez zamanda sifasını versin.
Şimdi nasilsiniz?

Alışmış diyorsun ama kadin İLK geldiği gün de aynı sey olmuştu. Ondan önce annem vardı, o zaman da aynı şey oluyordu. Arada bir memede uyuduğu da oluyor zaten. Bazen ben de uyutuyorum. Ama bazen böyle çok çıldırınca oluyor bu dediğim durum... Kv baksa bile yine de en çok zamanını benle geçiriyor sonuçta. Uyanık olduğu sürenin çoğunda emiyor zaten, emzirmeyi de ben yapıyorum yani...

Sling de aldım, bebek içinde iki büklüm oluyor, içinde rahat olmuyor. Çok sakinken içine koyuyorum, ağlamaya başlıyor...
göz teması kuruyormusun peki ve göz teması kurduğunda konuşman gerekli sesini biliyor yüzünüde öğrenmesi için ve karanlıkta kaldığınızda senin kokun yakınlarında olmalı yoksa sen de sakinleşmez o koku onu güvende hissetiriyor karanlıkta en çok o kokuyla rahatlarlar bence sen kv pek izin verme ağlarsa da azıcık dayanacaksın ki düzelsin yoksa çok zorlanırsın zeynep

Aminn insallah.. Bu arada enfeksiyon sebebini sormussun belli degil tam olarak herseyden olabilirmis ben kayinvalidemdeydim dogumdan once evde yalnız kalmayayim diye goturdu esim orada her gelen kucagina aldi cocugu 2,5 yasind gorumcemin kizi her uyandiginda yuzunu sevdi optu bisey istemedim gormemisin cocugu olmus demesinler diye sonra boyle olduk eger sebep onlarsa bile bile bunu yaptiklari icin rabbim onlardanda cikarsin diyorum anlasinlar
sen bebeğini daha steril bir ortama götür ayşe için daha rahat eder bebekde daha güvenli olu tekrar çok geçmiş olsun durumdan benide haberdar et lütfen

Bende arkadaşa çok söyledim sürekli aynı konudan şikayetçi baştan zaten yenidoğan bebegin bizden ayrı kalmaması gerekir neden salonda kv ile yatmış bebekler biZe muhtaç 2-3 saatte bir emzirmek gerekiyorken ( hatta bazen yarım saatte 1 saatte bir)başka odada başka biriyle olması manasız olmuş :/ inşallah düZelir de annesinin kokusuna alışır.
Bir de yenidoğan bebek sadece acıktığı için değil ilgi için sevgi için anne sıcaklığı için de ağlar. Bebek kv ile uyuyunca terse dönmüş olay :KK43:(
Ben de gecelerı hep anneme verıyorum badışı, benmkı de mı anneme alişacak scaba :(
Cdden bazen annem gündüz ewe gdıyo aksam geliyo annem, o gün badış çıramı yakıyo, aglıyo, annem gelınce ona gülücükler atıyo hep pislik :)

göz teması kuruyormusun peki ve göz teması kurduğunda konuşman gerekli sesini biliyor yüzünüde öğrenmesi için ve karanlıkta kaldığınızda senin kokun yakınlarında olmalı yoksa sen de sakinleşmez o koku onu güvende hissetiriyor karanlıkta en çok o kokuyla rahatlarlar bence sen kv pek izin verme ağlarsa da azıcık dayanacaksın ki düzelsin yoksa çok zorlanırsın zeynep
Tabiki canım. Gündüz sakin anlarında konuşuyoruz kızımla, bakışıyoruz... diyorum ya, çıldırma anları oluyor; o zaman kv'nin ya da eşimin, annem varken annemin kucağında susuyordu. Özellikle de geceleri...

Kv yakında gidecek zaten, farklı şehirlerdeyiz; o zaman mecbur ben bakacam. Ağlarsa da agliycak sabaha kadar...

Merhabalar aralık anneleri ben ocak annesi olacaktım acil sezeryana alındım ve aralık annesi oldum çok şükür bebeğim sağlıklı. Yarın 1 aylık olacak inşallah ama gaz sorunumuz çok. Birde emzirirken karnı gurulduyor ve ağlamaya başlıyor. Aynı sorunu yasayan var mı cumartesi doktor kontrolüm var ama merak ediyorum şimdiden teşekkürler

Tabiki canım. Gündüz sakin anlarında konuşuyoruz kızımla, bakışıyoruz... diyorum ya, çıldırma anları oluyor; o zaman kv'nin ya da eşimin, annem varken annemin kucağında susuyordu. Özellikle de geceleri...
harvey karp izle belki sana yardımı olur kundak olayını hiç onaylamıyorum ama belki sende işe yarar

Merhabalar aralık anneleri ben ocak annesi olacaktım acil sezeryana alındım ve aralık annesi oldum çok şükür bebeğim sağlıklı. Yarın 1 aylık olacak inşallah ama gaz sorunumuz çok. Birde emzirirken karnı gurulduyor ve ağlamaya başlıyor. Aynı sorunu yasayan var mı cumartesi doktor kontrolüm var ama merak ediyorum şimdiden teşekkürler
Benim kızımda bir ayı yeni geçti. Bağırsak hareketlerini bizde duyuyoruz gazdan kaynaklı oluyor sanırım biraz dik şekilde emzirirseniz gazında azaldığını göreceksiniz biz çareyi öyle bulduk. Gaz sorunu çok azaldı kendi çıkarıyor hatta maşallah

tebrik ederim benim bebeğim de emerkenm o ses geliyor snaırım süt mideye giderken gelen ses acıktığı için ve sindirim sistemi hareketleniyor olabilir
ben gaz için bio gaia kullanıyorum çok iyi geldi bize ama bir ayı tamamladıktan sonra veriyor dr

Benim kızımda bir ayı yeni geçti. Bağırsak hareketlerini bizde duyuyoruz gazdan kaynaklı oluyor sanırım biraz dik şekilde emzirirseniz gazında azaldığını göreceksiniz biz çareyi öyle bulduk. Gaz sorunu çok azaldı kendi çıkarıyor hatta maşallah
Çok teşekkür ederim valla ne gazmış çıkara çıkara bitiremedi yavrum

Arkadaşlar hipotiroidi hastasıyım ve maalesef bebeğimin ölçümleri de yüksek çıktı 33 günlük oldu. Başına gelen ya da bilgisi olan var mı?

Alışmış diyorsun ama kadin İLK geldiği gün de aynı sey olmuştu. Ondan önce annem vardı, o zaman da aynı şey oluyordu. Arada bir memede uyuduğu da oluyor zaten. Bazen ben de uyutuyorum. Ama bazen böyle çok çıldırınca oluyor bu dediğim durum... Kv baksa bile yine de en çok zamanını benle geçiriyor sonuçta. Uyanık olduğu sürenin çoğunda emiyor zaten, emzirmeyi de ben yapıyorum yani...

Sling de aldım, bebek içinde iki büklüm oluyor, içinde rahat olmuyor. Çok sakinken içine koyuyorum, ağlamaya başlıyor...
canim bu bir surec bizim de belki uykuya ihtiyacimiz var ama gececek. sen bugunden itibaren bebegini verme. inan burada cigumuzun bebegi besige koyunca uyaniyor onlar anne karninda bize kodlu. bebecik kavram kargasasi yasamis. birak aglasin biraz. sonra gidince de kv n yetersizlik hissi devam eder. bu aylarda cogu aglar acilktan ilgi ister gazi olur binbir turlu sebep vardir.

tebrik ederim benim bebeğim de emerkenm o ses geliyor snaırım süt mideye giderken gelen ses acıktığı için ve sindirim sistemi hareketleniyor olabilir
ben gaz için bio gaia kullanıyorum çok iyi geldi bize ama bir ayı tamamladıktan sonra veriyor dr
Bizde zinco kullanıyoruz 2 gündür ama sanki bir faydası yok gibi. O ağladıkça içim parçalanıyor masaj yapayım diyorum karnına altını açınca ortalığı yıkıyor ne yapacağımı şaşırdım. Allahım sağlık versin hepimizin bebeklerine inşallah

Bizde zinco kullanıyoruz 2 gündür ama sanki bir faydası yok gibi. O ağladıkça içim parçalanıyor masaj yapayım diyorum karnına altını açınca ortalığı yıkıyor ne yapacağımı şaşırdım. Allahım sağlık versin hepimizin bebeklerine inşallah
Sab simplex kullandık biz etkili oldu onu da deneyebilirsin. Biraz havlu ısıtıp karnına koyarsan o da rahatlatıyor. Birde beyaz gürültü denen fön makinası ya da elektirk süpürge sesi açınca hemen uykuya geçiyor bizimki sizde de işe yarar o sesler deneyin mutlaka

harvet karp diye video var 5 s diye geciyor orada susturuyor aglayan bebegi. degisik bir kundak sekliyle attan bacaklari hareket edecek sekilse kollari battaniyeyle sarili sol eli yanagini tutacak sekilde kucakliyor kulagina pisssssssşss diye uzunca sure ses cikariyor susuyor bebeler

Back