• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar bebekler 5 _6 . Haftalarinda artık anne karnında olmadiklarinin bilincine varıp anneye daha bağımlı olurmuş diye okumuştum biz bir haftadır yapışık ikiz gibiyiz nerdeyse bütün uykusunu kucağımda ya da memede gecirmek istiyor sizde durumlar nasıl @Dekalpy leylam355 leylam355
biz birbirimize yapışalı çok oldu kucaktan yatağa koyduğumda çığlık atıyor geri alınca huzurla doluyor yüzü
ya birde iki gündür beni görünce gülmeye başladı mutlu oluyor ya bildiğin o kadar güzel i ne güzel gülüyor bebekler off içimin yağları eriyor

Ay benimki de farketsin artık ve beni istesin :) öyle olursa ancak ben teskin edebilirim ve kimse alamaz kucağımdan :KK59: gerçi o zamanda sürekli kucağımda tutmaktan yorulurum ama olsun...
beni,m kızım beni görünce gülmeye başladı ama sadece bana yapıyor biliyor ki ben onun annesiyim süt kokusu benden geliyor işte dedim tamam bunlar her şeyi biliyorlar sen kucağına alıp emzirdiğinde mutlaka göz teması kur Zeynep ve konuş ama yanında kimse olmasın yoksa senden çok sevdiğini düşünenler araya girebilir bu şekilde daha çabuk bir yakalarsın bebeğinle yakınlığı

beni,m kızım beni görünce gülmeye başladı ama sadece bana yapıyor biliyor ki ben onun annesiyim süt kokusu benden geliyor işte dedim tamam bunlar her şeyi biliyorlar sen kucağına alıp emzirdiğinde mutlaka göz teması kur Zeynep ve konuş ama yanında kimse olmasın yoksa senden çok sevdiğini düşünenler araya girebilir bu şekilde daha çabuk bir yakalarsın bebeğinle yakınlığı
Benimki hala tanimiyor beni,kime gitse uyuyo kimsede aglamiyo,agliyosa susuyo deli olucam,bakinirken tatli tatli konusup seviyorum benim disimdaki heryere bakiyor o cin gozleri.kanguru alicam alissin bana diye bide atletimi koyucam gece yanina kokuma alissin,baska yerde yapamasin.3 gun sonra gorumcemler getir bize birakin gidin gezin demeye,kalsin bizde demeye baslarlar.esim birakalim der kusmesinler diye,zaten beni tanimiyo bide onlara alisirsa kafayi yerim artik.kv yarin gidecekti 1 hafta daha kalacakmis,kizi 1 hafta daha kal demismis.yemin ederim yuzune bakmaya,gulmeye konusmaya korkuyotrum gitmekten vazgecer diye leyla,cok dertliyim

Gaz sancısı bizde de var dün 4 saat kıvrandı zinco kullandım ama geçirmiyor.. Biberon a sıcak su koyup karnında hafifçe gezdiriyorum.. Ayaklarına da aynı şekilde biraz rahatlatıyor.. Rezene yi de ben kendim içiyorum ... Bebeğe daha vermedim.. Kimyonda iyi geliyor deniliyor ama 2 ayına girince yazıyor internette
çok kötü tüm gece oturuyoruz uykusuzluğu geçtim ama o öyle ağlayınca içim parçalanıyor bizde dün artık son çare çörek otu kaynatıp bi kaç kaşık içirdik baya gaz çıkardı ama yok yok yine ağlıyor yine karnını kasıyor çok üzülüyorum yavruma bizim doktorumuzun tavsiyesiydi çörek otu o da kar etmedi :(

Seninkide mi tanimiuor seni,benkmki herkeste uyuyor aglamiuor cok sinir oluyorum bide beni tanimiyor ckk uzuluyorum
Daha bizi tanıması için erken canım, üzülme... geçmiş sayfalarda yazdım, benimki bırak tanimayi benim kucağımda ağlayıp babaannesinde ve babasinda susuyor :) o da süt kokusundan kaynaklaniyormus.

Kızlar 1.ayin sonunda yapılan aşı ateş yapıyor mu çok
4 gün sonra götürcez biz de
Yani bu ikinci cocugum ama bazı şeyleri hatırlayamiyorum tabi
canım 1. ay aşısı hepatit ve ateş yapmaz bize ebemiz öyle dedi kesinlikle ateş düşürücü falan vermeyin zaten bu aşı ateş yapmaz dedi ancak 2.aydaki verem aşısı yapıyormuş ateş öyle dedi

Daha bizi tanıması için erken canım, üzülme... geçmiş sayfalarda yazdım, benimki bırak tanimayi benim kucağımda ağlayıp babaannesinde ve babasinda susuyor :) o da süt kokusundan kaynaklaniyormus.
Ama bsksana baska arkadaslarin bebekleri taniyip gulucuk saciyorlarmis,insan duyunca uzuluyor:KK43:

Kızlar size tavsiyem kimseye sinir olmayın bebeklerimiz o tarafa çok düşkün oluyor vermemeye çalışırsın o gider kucağında uyurbizimkiler gelir a dan z ye her dediklerini yaparlar çoçuklar yine öbür tarafı sever tecrübe konuşuyor en iyisi uç maymunu oynayıp becerebilirseniz uzak durmak

çok kötü tüm gece oturuyoruz uykusuzluğu geçtim ama o öyle ağlayınca içim parçalanıyor bizde dün artık son çare çörek otu kaynatıp bi kaç kaşık içirdik baya gaz çıkardı ama yok yok yine ağlıyor yine karnını kasıyor çok üzülüyorum yavruma bizim doktorumuzun tavsiyesiydi çörek otu o da kar etmedi :KK43:
Vakti gelmeyince geçmeyecek sanırım. Yok anne ne yerse o da gaz uapar falan.. Mama ile beslenenler de de gaz oluyor ben bu işi anlamadım

biz birbirimize yapışalı çok oldu kucaktan yatağa koyduğumda çığlık atıyor geri alınca huzurla doluyor yüzü
ya birde iki gündür beni görünce gülmeye başladı mutlu oluyor ya bildiğin o kadar güzel i ne güzel gülüyor bebekler off içimin yağları eriyor
Kac günlük oldunuz? Yani o günlere kaç günüm var :)

kızlar bizde dertler derya oldu.. dün aylık kontrol için doktordaydık. sarılık yine yükseldi 12.6 oldu. uzayan sarılık dedi dr.oysa geçmişti. altında yatan sebepler araştırılmalı dedi. kan idrar tahlili, röntgen, ultrason,, derken çocuk helak oldu. bitmeyen gaz sorunu anlamsız huzursuzluk.uyku bana haram. hadi uyuyamıyorum bari çocukcağıza bi yararım olsa nerdee yırtıyo kendini. kollarım kopuyo artık taşıyamıyorumda neredeyse 5 kilo oldu.. pışpış bile zor beşikte durmuyo. mecbur yanımıza yatırıyorum ki en azından arada 5dk falan bende dalıyorum. ama komşu teyze anne babayla çocuğun yatması çook günah dedi. var mı böle bişi yaa.. zaten duymadığım saçma şey kalmadı lohusalıkta. psikolojim alt üst oldu. gece wc ye bile giderken eşimi uyandırıyorum öle bi korkuttular ki saçmalıklarıyla..

kızlar bizde dertler derya oldu.. dün aylık kontrol için doktordaydık. sarılık yine yükseldi 12.6 oldu. uzayan sarılık dedi dr.oysa geçmişti. altında yatan sebepler araştırılmalı dedi. kan idrar tahlili, röntgen, ultrason,, derken çocuk helak oldu. bitmeyen gaz sorunu anlamsız huzursuzluk.uyku bana haram. hadi uyuyamıyorum bari çocukcağıza bi yararım olsa nerdee yırtıyo kendini. kollarım kopuyo artık taşıyamıyorumda neredeyse 5 kilo oldu.. pışpış bile zor beşikte durmuyo. mecbur yanımıza yatırıyorum ki en azından arada 5dk falan bende dalıyorum. ama komşu teyze anne babayla çocuğun yatması çook günah dedi. var mı böle bişi yaa.. zaten duymadığım saçma şey kalmadı lohusalıkta. psikolojim alt üst oldu. gece wc ye bile giderken eşimi uyandırıyorum öle bi korkuttular ki saçmalıklarıyla..
Gecmiş olsun cnm. Milletin her dediğine takılma. Nie haram olsun aranda yatması. Hiç öyle bişey duymadım

Back