2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
vallahi meltemcim beni annemde deli etti ne yalan söyleyeyim ama her şimide yaptı saoğlsun ama senin kv fenaymış kuzum sana bir şey taktılarmı doğum hediyesi

hehe ben iyileşeli çok oldu hi çsöylemedim burada doğumun ilk zamanlarıydı ondan galiba gelen giden bitme diki söyleyeyim ama ben kilo almaya başladım sanırım deniz yaa hızlıca verdim şimdide almaya başladı diyet falan da yapamam offf çok sinir oluyorum kendime ne gıcık bir bünyem varr

off birde kv ve kp nin yanında falan yaptıysalar daha kötü benim ki öyle yaptı beni sinir etti yaaa off ne sıkıntıymış be doğum yapmak azap çektirdiler resmen zaten duygu durumum karışık
eşimi hiç söylemiyorum destek olduğu kadar köstek olup kalbimi o kadar çok kırdı ki bir ömür geçse unutmam

Meltem boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar

Canım zaten sporsuz forma girmek imkansız sen diyeti falan düşünme nil emsin doysun sonra zaten forma gireriz

Ay geçmişi okuyorumda nerdeyse herkes kv ile sorun yaşamış allah hepimizin yardımcısı olsun

Aynen canım kV nin yanında yaptılar insan hiç evladını zora sokar mı ben kV yi en ufak şeyde uyariyorum yapma etme diye kötü oldu anlayacağın herkesi hizaya getirmek bebeğe alışma süreci süt geldi süt kesildi derken yiprandik maalesef

Tomrisin notlarında bebeğin sırt üstü uyuması en güvenli diyor. Ben kusarsa diye hep yan yatırıyorum.
Bebek üşümez mi?

Sikayet degil bebege yardim edemiyorum o yoruyor beni kiyamiyorum yavrucuma ya ilac degilde damla veriyorm simdi kendimde rezene iciyorum bebegede alcam eczanede bulamadim 6 aylikken baslanilan vardi oda olmaz yenidogan alcam bakalim ama insallah tikanikligida duzelir gece cok zor oluyor cunku kiyamiyom bnm kizkardesim vardi valla oyy oy keske yine olsa valla cok rahattim o varken gercu kv de olsa ayni oda bana dokundurtmuyoe isleri kizim sennotur ben yaparim diye bide gorumceler var he bihalta rayamiuorlar ama kv cok seviyorum annem gibi sa g olaun

Ay canım ben şikayet etmiyorum derken sen ediyorsun demedim yanlış anlaşıldı kusura bakma lütfen.herkes kv den falan şikayetçi ya o manada ben tekim rahatim diye.bebekler içinde rezene varmiymis ben içiyorum ama bebeğe veremiyorum bende bakayım o zaman eczaneden

Soganda cogaltiyo haberin olsun ben 3gundur yiyorum çiğ yada yemek pişerken içine atiyo annem bütün olarak sonrada kimyonlayip yiyorum baya faydasini gordum
sağlık ocagındakı ebede soyledı kımyon sogan cok guzel sut yapıyomus baharat pek yıyemıyorum ama havuc salep bol su tuketmeye basladım tatlıyı kestım tamamen sut yapmaya hıc bı faydası yok aksıne bebege zararlıymış kahve cok ıcıyodum onu kestım bıde sınırlerıme hakım olabılırsem sütüm daha kalıtelı olcak

Benim kvnin sutu fiskiriyomus merak ettim sizlerinse firkiriyormu yoksa bende mi anornallik var diye
Benim ucundan akıyor bazen. Ama öyle fışkırma olmadı. Herkesin bünyesi farklı. Kafana takma canım.

Fickirandami varmis Benim fickirmiyor ama akiyor arada gogus pedi kullaniyorum..
Evet fışkıran oluyormuş. Benim görümcemin, annemin, teyzelerimin öyleymiş. Benim öyle değil. Sadece arada ucundan akıyor.

Bana drum devam etmemi soyledi ben iciyorum..
remya ve arge34 demir hapını ben de kullanıyorum. Doktorum doğumda kan kaybı olduğu için doğumdan sonra da kullanmamı istedi. Ben bebek için sorduğunu düşünmüştüm. Bebeğim için devit damla verdi sadece. 15.günden itibaren kullanıyorum.

Var var karisk bitki cayi 1. Haftadan itibaren veriliyor ebebektede var alicam insallah ya vok zorlaniyor gaz cikarirken acayip agliyor kasiliyor bende cok uzuluyorum ; ( naocamida bilmyom oturup agliycam yani cok zormus yaa cocuk yaoarken bikez daha.dusunmek lazim annemi daha iyi anliyorum allah binkez razi olsun ondan bize nasil bakmis o mantiksiz insanlairn icinde bilmyorum valla onun kv tam fenaymis goru.cede tabi babam desen umursuz o halde 3 cocuga kadin nasil bakmis hayret ben daha bitaneye bakamiykrum

vallahi kaçış yok yapılacak tek şey hepsini toptan boğmak başka türlü kurtulamıycaz ben deliye vurdum enson baktılar bı kız normal değil herkes kaçtııı vallahi yaşasın 40 ohh be 10 gündür rahatım ama yaşananlar aklıma geldikçe sinirbasmıypr diyemem ayyy intikam soğuk yenen yemektir herkesten acı acı intikam alıcam derya kadınım

Haha :)) supersin canım aynen bende o anları düşünüp iyice bileniyorum neyseki 40 lar çıktı biz de kurtulduk kısmen tabi keşke bebisleri alıp kacabilecegimiz bir yer olsa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…