- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 133
- 34
Sanirim öyle yani edevletten gördüğüm için hic bi yere gidip başvuru yapmadim ins.sonra sıkınti yasamayizOzaman süper basvuruyla uğraşmaya gerek yok hesaba yaticaksa
vallahi meltemcim beni annemde deli etti ne yalan söyleyeyim ama her şimide yaptı saoğlsun ama senin kv fenaymış kuzum sana bir şey taktılarmı doğum hediyesiAllah benm annemden razı olsun canm, hiç sıkmıyo beni, bana aşiri destek oluyo, psıkolojımi düzeltiyor, güldürmeye çalişiyor beni hep, evin her işini de o yapıyo. Canm benm, allah başimdan eksik etmesin.
Kv, odamdan cıkmadiğim için sorun cıkardi zaten, aptal kadın.
hehe ben iyileşeli çok oldu hi çsöylemedim burada doğumun ilk zamanlarıydı ondan galiba gelen giden bitme diki söyleyeyim ama ben kilo almaya başladım sanırım deniz yaa hızlıca verdim şimdide almaya başladı diyet falan da yapamam offf çok sinir oluyorum kendime ne gıcık bir bünyem varrAyy aynıyızzz drup durup sola yatıyorum ve bacağımın arasına ya yastık ya yprganı alıyorum nasıl alışmışsak hehehe.
Cnm çok üzüldüm ya kurdeşen dökmene dikkat et geçmiş olsun
Her emzirmede baya kalori harcıyomşux ben emzirmeden sonra acayip cnm tatlı istiyo ve su istiyo deli gibi sanki içim çekilmiş gibi oluyrum yine de kilo verdim rmzirmek ne kdr etkili dmek ki
AminOnuda araniza almanizi bekledi galiba. Tövbe yarabbi Allah sabır versin canım
off birde kv ve kp nin yanında falan yaptıysalar daha kötü benim ki öyle yaptı beni sinir etti yaaa off ne sıkıntıymış be doğum yapmak azap çektirdiler resmen zaten duygu durumum karışıkHepimiz benzer şeyler yasamisiz yaa yazık bize bu büyüklerin hepsi mi anlayissiz yardimci olayım derken çok Afedersin psikolojimizin içine ettiler benim annem ve babam da öpme dedikçe çocuğu optuler hemde bikeresinde dudagindan opmus sonradan öğrendim uyuyan çocuğu uyandırıp sevmeye çalışmalar falan kriz gecirttiler bana bişey diyince de aliniyolar en son yüzündeki küçük sivilceler için Dr opmeyin dedi diye yalan söyledim mecbur bıraktılar beni
Meltem boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlarAllah benm annemden razı olsun canm, hiç sıkmıyo beni, bana aşiri destek oluyo, psıkolojımi düzeltiyor, güldürmeye çalişiyor beni hep, evin her işini de o yapıyo. Canm benm, allah başimdan eksik etmesin.
Kv, odamdan cıkmadiğim için sorun cıkardi zaten, aptal kadın.
Canım zaten sporsuz forma girmek imkansız sen diyeti falan düşünme nil emsin doysun sonra zaten forma girerizhehe ben iyileşeli çok oldu hi çsöylemedim burada doğumun ilk zamanlarıydı ondan galiba gelen giden bitme diki söyleyeyim ama ben kilo almaya başladım sanırım deniz yaa hızlıca verdim şimdide almaya başladı diyet falan da yapamam offf çok sinir oluyorum kendime ne gıcık bir bünyem varr
off birde kv ve kp nin yanında falan yaptıysalar daha kötü benim ki öyle yaptı beni sinir etti yaaa off ne sıkıntıymış be doğum yapmak azap çektirdiler resmen zaten duygu durumum karışık
eşimi hiç söylemiyorum destek olduğu kadar köstek olup kalbimi o kadar çok kırdı ki bir ömür geçse unutmam
tomrisin notlarindaki gibi yapmaya calusiyorum çünkü son emzirdigini emzirdiginde tekrar bebek son sütü icer ki o süt yagli suttur kilo alimi fazla olur. diger türlü ön süt alimi daha fazla olur ön sutte su orani daha yuksek
Bebek üşümez mi?canim benim uykusuzluk da azaltir sütü. bir de esinin ya da destekcin olacak biriyle evde olduklarinda emzirme kampi yapsana. tomrisin notlarinda vardir. annenin sadece dunlenip uyumasi sadece emzirmesi. bir de belden ustunu ciplak soy bebek de bezli kalsin bedenine koy bebegi isterse tutsun memeyi ten tene temas da annede bir hormona neden olup artiriyormus ben denemedim ama emziren annelerde faydasini goren çok bu iki yontemin.
Sikayet degil bebege yardim edemiyorum o yoruyor beni kiyamiyorum yavrucuma ya ilac degilde damla veriyorm simdi kendimde rezene iciyorum bebegede alcam eczanede bulamadim 6 aylikken baslanilan vardi oda olmaz yenidogan alcam bakalim ama insallah tikanikligida duzelir gece cok zor oluyor cunku kiyamiyom bnm kizkardesim vardi valla oyy oy keske yine olsa valla cok rahattim o varkenCanım ya bi yandan tek olmak daha iyi ama uyku zorluyor tabi bende tekim ama şikayet etmiyorum 2 hafta kv geldi ınan tek daha rahat.burun tıkanıklığı herkeste var sanırım evi havalandirinca azaldı biraz gaz için ilaç veriyor musun
15.günden itibaren devit kullanıyoruz. Sanırım d vitamini.Selam kızlar siz ve bebisleriniz iyisinizdir umarım. Bizim doktor bizım demir e baslamamizi istedi bana erken geldi sanki. Siz naptınız. Başlayan varmi
AminnnnnnAy geçmişi okuyorumda nerdeyse herkes kv ile sorun yaşamış allah hepimizin yardımcısı olsun
Ay canım ben şikayet etmiyorum derken sen ediyorsun demedim yanlış anlaşıldı kusura bakma lütfen.herkes kv den falan şikayetçi ya o manada ben tekim rahatim diye.bebekler içinde rezene varmiymis ben içiyorum ama bebeğe veremiyorum bende bakayım o zaman eczanedenSikayet degil bebege yardim edemiyorum o yoruyor beni kiyamiyorum yavrucuma ya ilac degilde damla veriyorm simdi kendimde rezene iciyorum bebegede alcam eczanede bulamadim 6 aylikken baslanilan vardi oda olmaz yenidogan alcam bakalim ama insallah tikanikligida duzelir gece cok zor oluyor cunku kiyamiyom bnm kizkardesim vardi valla oyy oy keske yine olsa valla cok rahattim o varkengercu kv de olsa ayni oda bana dokundurtmuyoe isleri kizim sennotur ben yaparim diye bide gorumceler var he bihalta rayamiuorlar ama kv cok seviyorum annem gibi sa g olaun
sağlık ocagındakı ebede soyledı kımyon sogan cok guzel sut yapıyomus baharat pek yıyemıyorum ama havuc salep bol su tuketmeye basladım tatlıyı kestım tamamen sut yapmaya hıc bı faydası yok aksıne bebege zararlıymış kahve cok ıcıyodum onu kestım bıde sınırlerıme hakım olabılırsem sütüm daha kalıtelı olcakSoganda cogaltiyo haberin olsun ben 3gundur yiyorum çiğ yada yemek pişerken içine atiyo annem bütün olarak sonrada kimyonlayip yiyorum baya faydasini gordum
Benim ucundan akıyor bazen. Ama öyle fışkırma olmadı. Herkesin bünyesi farklı. Kafana takma canım.Benim kvnin sutu fiskiriyomus merak ettim sizlerinse firkiriyormu yoksa bende mi anornallik var diye
Evet fışkıran oluyormuş. Benim görümcemin, annemin, teyzelerimin öyleymiş. Benim öyle değil. Sadece arada ucundan akıyor.Fickirandami varmis Benim fickirmiyor ama akiyor arada gogus pedi kullaniyorum..
Bana drum devam etmemi soyledi ben iciyorum..
Var var karisk bitki cayi 1. Haftadan itibaren veriliyor ebebektede var alicam insallah ya vok zorlaniyor gaz cikarirken acayip agliyor kasiliyor bende cok uzuluyorum ; ( naocamida bilmyom oturup agliycam yani cok zormus yaa cocuk yaoarken bikez daha.dusunmek lazim annemi daha iyi anliyorum allah binkez razi olsun ondan bize nasil bakmis o mantiksiz insanlairn icinde bilmyorum valla onun kv tam fenaymis goru.cede tabi babam desen umursuz o halde 3 cocuga kadin nasil bakmis hayret ben daha bitaneye bakamiykrumAy canım ben şikayet etmiyorum derken sen ediyorsun demedim yanlış anlaşıldı kusura bakma lütfen.herkes kv den falan şikayetçi ya o manada ben tekim rahatim diye.bebekler içinde rezene varmiymis ben içiyorum ama bebeğe veremiyorum bende bakayım o zaman eczaneden
vallahi kaçış yok yapılacak tek şey hepsini toptan boğmak başka türlü kurtulamıycaz ben deliye vurdum enson baktılar bı kız normal değil herkes kaçtııı vallahi yaşasın 40 ohh be 10 gündür rahatım ama yaşananlar aklıma geldikçe sinirbasmıypr diyemem ayyy intikam soğuk yenen yemektir herkesten acı acı intikam alıcam derya kadınımAynen canım kV nin yanında yaptılar insan hiç evladını zora sokar mı ben kV yi en ufak şeyde uyariyorum yapma etme diye kötü oldu anlayacağın herkesi hizaya getirmek bebeğe alışma süreci süt geldi süt kesildi derken yiprandik maalesef
zaten boşverdim gitti başakcım aman süt olsuında başka şey istememCanım zaten sporsuz forma girmek imkansız sen diyeti falan düşünme nil emsin doysun sonra zaten forma gireriz
vallahi kaçış yok yapılacak tek şey hepsini toptan boğmak başka türlü kurtulamıycaz ben deliye vurdum enson baktılar bı kız normal değil herkes kaçtııı vallahi yaşasın 40 ohh be 10 gündür rahatım ama yaşananlar aklıma geldikçe sinirbasmıypr diyemem ayyy intikam soğuk yenen yemektir herkesten acı acı intikam alıcam derya kadınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?