• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Haha :)) supersin canım aynen bende o anları düşünüp iyice bileniyorum neyseki 40 lar çıktı biz de kurtulduk kısmen tabi keşke bebisleri alıp kacabilecegimiz bir yer olsa :))
evet ya keşke öyle bir yer olsa aralık anneleri saklanma evi gibi ne güzel olur duu
sen dur ben ne d,ş b,ledim derya anlatamam hayatımda yapmadığım şeyleri yapıcam ne planlar ne planlar

evet ya keşke öyle bir yer olsa aralık anneleri saklanma evi gibi ne güzel olur duu
sen dur ben ne d,ş b,ledim derya anlatamam hayatımda yapmadığım şeyleri yapıcam ne planlar ne planlar

Huuhuuu bana da biraz kopya ver leyla kız benim de çok fena suikast planlarım var akıl akıldan üstündür seninki daha acimasizsa tercih edebilirim hemen :)))

Isyaaaaannnnn vurun beni atin beni delirmek uzereyim bastilar bana susmak bilmezmi bi bebek ya viyak viyak gaz cikmiyor da ben napiyim simdi delircem rezene manyagi oldum kuscam rezene agaci cikicak icim yaaa alip basimi gidicem yaban ellere ; ((

Kızlar Bebekleriniz nasıl uyuyor beşiktemi yanınızda mı kucakta mı
Salonda tiny love beşiğimiz var resmen kurtarıcım oldu gündüzleri onda uyutuyorum,geceleri odamızdaki park yatakta
Hepimiz benzer şeyler yasamisiz yaa yazık bize bu büyüklerin hepsi mi anlayissiz yardimci olayım derken çok Afedersin psikolojimizin içine ettiler benim annem ve babam da öpme dedikçe çocuğu optuler hemde bikeresinde dudagindan opmus sonradan öğrendim uyuyan çocuğu uyandırıp sevmeye çalışmalar falan kriz gecirttiler bana bişey diyince de aliniyolar en son yüzündeki küçük sivilceler için Dr opmeyin dedi diye yalan söyledim mecbur bıraktılar beni
İnanmıyorum dudaktan öpmek nedir mikrop kapacak çocuk :( bazen gerçekten sabrımızı zorluyorlar. Bn ve eşim dşında kmse öpmedi daha

hehe ben iyileşeli çok oldu hi çsöylemedim burada doğumun ilk zamanlarıydı ondan galiba gelen giden bitme diki söyleyeyim ama ben kilo almaya başladım sanırım deniz yaa hızlıca verdim şimdide almaya başladı diyet falan da yapamam offf çok sinir oluyorum kendime ne gıcık bir bünyem varr
Cnm şu aşamada diyet yapamayız ki zaten. Hem emzirmek inanılmaz kalori harcatıyomuş korkma bence leylam

Salonda tiny love beşiğimiz var resmen kurtarıcım oldu gündüzleri onda uyutuyorum,geceleri odamızdaki park yatakta

İnanmıyorum dudaktan öpmek nedir mikrop kapacak çocuk :KK43: bazen gerçekten sabrımızı zorluyorlar. Bn ve eşim dşında kmse öpmedi daha

Cnm şu aşamada diyet yapamayız ki zaten. Hem emzirmek inanılmaz kalori harcatıyomuş korkma bence leylam

Maalesef canım annemle babam sapur supur optuler çocuğumu içim gitti ama o an bişey de diyemedim nedense şimdi kendime kızıyorum hemde babam kirli sakalı varken düşün yani geçen kardeşim dedi ben görmedim yoksa kıyamet kopardı bi de Dudaktan opmusler yavrumu sinirden annemlere goturmuyorum kızımı hiç gitmedik belli bir süre de gitmicem

Huuhuuu bana da biraz kopya ver leyla kız benim de çok fena suikast planlarım var akıl akıldan üstündür seninki daha acimasizsa tercih edebilirim hemen :)))
herkes bana yük oldu bende yaz geldimi herkese yük olucam :KK62:şimdiden başladım yemeklerimi yaptırmaya eve gelen kadının parasını ödetiyorum :KK62:onunla tem,zlik yaptırıyorum ve bunlarıo hafta sonu yaptırıyorum ki çalışan çalışmayan herkes evdeyken çok ayıp ama vallahi gıkları çıkmıyor ben lohusayım üstüme gelmeyin ayyy içim daralıyor fena çok fenayım diyorum yani biraz abartıyorum durumu sanki sıkıntılı bir dönem deymişim gibi:KK53::KK48: ve devamı daha da ağır gelecek yaptıklarım bunlar ama yapacaklarım şekillenince sana da yazarım uygularsın:KK48:

Maalesef canım annemle babam sapur supur optuler çocuğumu içim gitti ama o an bişey de diyemedim nedense şimdi kendime kızıyorum hemde babam kirli sakalı varken düşün yani geçen kardeşim dedi ben görmedim yoksa kıyamet kopardı bi de Dudaktan opmusler yavrumu sinirden annemlere goturmuyorum kızımı hiç gitmedik belli bir süre de gitmicem
Çok haklısın cnm çok büyük düşüncesizlik :(( internette fotolar dolaşıyo uçuk kapan mikrop kapan bebekler Allah korusun :(( daha çok minik bebeklerimiz güya onlar daha deneyimli bizden daha çok sakınmalatı dkkat etmeleri lazım ama yaptıklarına bak. Bence kesinlikle iZin verme ve bir daha görürsen tepkini baya göster

İnanmıyorum dudaktan öpmek nedir mikrop kapacak çocuk :KK43: bazen gerçekten sabrımızı zorluyorlar. Bn ve eşim dşında kmse öpmedi daha

vallahi diyet pek umurumda değil zaten olsun kızım iyi olsun ben 100 kilo olmaya razıyım
memelerde bıngıl bıngıl oldu ayy nasıl büyüdüler kızım emerken sarılıyor üstüne kafayı koyup tek koluyla dayanıp yastık gibi uyumaya başladı

Isyaaaaannnnn vurun beni atin beni delirmek uzereyim bastilar bana susmak bilmezmi bi bebek ya viyak viyak gaz cikmiyor da ben napiyim simdi delircem rezene manyagi oldum kuscam rezene agaci cikicak icim yaaa alip basimi gidicem yaban ellere ; ((
Bnm dr da leylam355 leylam355 dr da biogaia damla verdi prebiyotik. Hem sindirim sistemini düzenliyo. Biraz pahalı ama rahat çıkartıyo bebeğim gazını. İstersen dene cnm. Gazı olan günlerde günde 1 kez 5 damla. Hatta dr her gn ver dedi ama ben gaz sorunu olunca veriyorum leyla da öyle yapıyo cnm

Canim ben
Ay canım ben şikayet etmiyorum derken sen ediyorsun demedim yanlış anlaşıldı kusura bakma lütfen.herkes kv den falan şikayetçi ya o manada ben tekim rahatim diye.bebekler içinde rezene varmiymis ben içiyorum ama bebeğe veremiyorum bende bakayım o zaman eczaneden
Canim ben aktardan aldigim rezrneyi kendim bardaga demleyip gunde 1 cay kaşığı veriyordum kizima cokda iyi geliyordu gaz icin. Bir zararini da görmedim. Dun doktor damla verdi damlaya basladim rezene vermiyorum

vallahi nurcan bende rezene pek işe yaramadı sen benim damladan kullan ama önce doktoruna danış benim kızım bildiğin kolik bir bebek ve faydasını gördüm ilaç bio gaia dr sor kullan canım çatır çatır zortlatıyor

belli bir miktar rezene sağlıllı ama bir dozdan sonrası anne sütünğ tamamen bitiriyormuş nurcan aman dikkatli iç ve benim yazdığım ilaç doğal prebiyotik hiç yan etkisi falan yok

Tomrisin notlarında bebeğin sırt üstü uyuması en güvenli diyor. Ben kusarsa diye hep yan yatırıyorum.

Bebek üşümez mi?
sırtüstü kismini kacirmisim ben de yan yatiriyorum. ten tene temas oda isisi iyi olacak yaz bebeleri icin daha iyi ama zorda kalinirsa denenebilir

Bnm dr da leylam355 leylam355 dr da biogaia damla verdi prebiyotik. Hem sindirim sistemini düzenliyo. Biraz pahalı ama rahat çıkartıyo bebeğim gazını. İstersen dene cnm. Gazı olan günlerde günde 1 kez 5 damla. Hatta dr her gn ver dedi ama ben gaz sorunu olunca veriyorum leyla da öyle yapıyo cnm
aynen öyle ben bu aralar sık kullandım deniz ama çok rahat etti kızım
efe keremin annesi efe keremin annesi canım uykusuz kalma uykusuzluk benim sütü etkiledi

vallahi diyet pek umurumda değil zaten olsun kızım iyi olsun ben 100 kilo olmaya razıyım
memelerde bıngıl bıngıl oldu ayy nasıl büyüdüler kızım emerken sarılıyor üstüne kafayı koyup tek koluyla dayanıp yastık gibi uyumaya başladı
Hahaha büyümedi dediğimiz memeler nasıl büyüdü di mi :rolleyes: sorma bu kızlardan çekeceğimiz var benimki de gülücükler saçıyo memedeyken cilve yapıyor içim gidiyorrr yüzüne baktıkça nasılll sevdiriyolar kendilerini :KK33:
Aynnn sağlıklı olsunlar da kilo öenmli değil

Çok haklısın cnm çok büyük düşüncesizlik :KK43:( internette fotolar dolaşıyo uçuk kapan mikrop kapan bebekler Allah korusun :KK43:( daha çok minik bebeklerimiz güya onlar daha deneyimli bizden daha çok sakınmalatı dkkat etmeleri lazım ama yaptıklarına bak. Bence kesinlikle iZin verme ve bir daha görürsen tepkini baya göster

Göstermem mi hele bir denesinler agzima geleni soyliycem zaten ilk optuklerinde niye dememissem cok kiziyorum kendime bi de benim babam okumuş etmiş adam ama dusuncesizler işte ne diyim telefonda diyorum Dr yasakladı kesinlikle öpmek yok annem diyo ki ee baban napicak ozaman babam da seni öpsün dedim ilk torun sasirdilar iyice ama asla opturmem kızımı artık

Back