• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım ya bi yandan tek olmak daha iyi ama uyku zorluyor tabi bende tekim ama şikayet etmiyorum 2 hafta kv geldi ınan tek daha rahat.burun tıkanıklığı herkeste var sanırım evi havalandirinca azaldı biraz gaz için ilaç veriyor musun
10 gün doğum öncesi bir aydırda doğum sonrası 40 çıkana kadarda kalacak kendi annem sonra ben ne yapıcam bakalım tekrar

Maşallah canm ne güzel, ben hıc yalnz kalamiycakmişim gibi geliyo, annem bazen gidiyo, kucuk ablam yanmda olsa da aksam hava karanlaşinca aglayıp annemi geri cagiriyorum, gecenn köründe geri geliyo kadin :KK43:
Annem giderse ben de esyalari toplar anneme giderim ara ara.
meltemcim aynısını ben yaşadım akşam olduğun da bir hüzün kaplıyordu içimi anlatamam haberlere bakamadım dünyada nereye götürsem kızımı diye düşünüp durdum ama şimdi daha iyiyim canım biraz daha zaman ver kendine ve inan birileri olmayınca kızınla daha iyi anlaşıyorsun dilini daha çabuk çözüyormuşsun evet zor ama daha güzel oldu hem de çokk daha güzel sadece kendine bir hafta daha tanı sonra her şey düzelecek
Bıktrmak cok yetersz bı kelime, iğrendrdi resmen, küfür ede ede bi sürü günah işletti bana, olmaz olasıca kadın.
boşver bende aynı şekilde kızdım hemde çookkk kendi anneme de aynı şekilde ne zormuş yaa insanın annesine laf geçirmesi birde kv düşün çok fikirsizler ama yapılacak bir şey yok sen kızdığınla kalırsın kapan odana al kızını yanına bak kimse karışamaz ben herkese enfeksiyon riski varmış dedirttim eşimde sağolsun bana destek oldu ohh çok rahat ettik sizde ilk fırsatta dr gittiğinizde bunu söyleyin herkes uzak kalır sende rahat edersin
ama inan benim kendi annem daha çok sinir etti beni ve hala devam ediyor ben artık içimde bile tutmuyorum açık açık herkese kibarca kızdığımı söylüyorum ki sınırlarını bilsinler

10 gün doğum öncesi bir aydırda doğum sonrası 40 çıkana kadarda kalacak kendi annem sonra ben ne yapıcam bakalım tekrar
Yaparsın tatlım kendi düzeni oturuyor zaten ben öğlen uyurken yemek yapiyorum sabah uyudugunda süpürge açıyorum akşam esim yardım ediyor banyosuna falan oh mis gibi çekirdek aile huzuru

meltemcim aynısını ben yaşadım akşam olduğun da bir hüzün kaplıyordu içimi anlatamam haberlere bakamadım dünyada nereye götürsem kızımı diye düşünüp durdum ama şimdi daha iyiyim canım biraz daha zaman ver kendine ve inan birileri olmayınca kızınla daha iyi anlaşıyorsun dilini daha çabuk çözüyormuşsun evet zor ama daha güzel oldu hem de çokk daha güzel sadece kendine bir hafta daha tanı sonra her şey düzelecek

boşver bende aynı şekilde kızdım hemde çookkk kendi anneme de aynı şekilde ne zormuş yaa insanın annesine laf geçirmesi birde kv düşün çok fikirsizler ama yapılacak bir şey yok sen kızdığınla kalırsın kapan odana al kızını yanına bak kimse karışamaz ben herkese enfeksiyon riski varmış dedirttim eşimde sağolsun bana destek oldu ohh çok rahat ettik sizde ilk fırsatta dr gittiğinizde bunu söyleyin herkes uzak kalır sende rahat edersin
ama inan benim kendi annem daha çok sinir etti beni ve hala devam ediyor ben artık içimde bile tutmuyorum açık açık herkese kibarca kızdığımı söylüyorum ki sınırlarını bilsinler

Allah benm annemden razı olsun canm, hiç sıkmıyo beni, bana aşiri destek oluyo, psıkolojımi düzeltiyor, güldürmeye çalişiyor beni hep, evin her işini de o yapıyo. Canm benm, allah başimdan eksik etmesin.
Kv, odamdan cıkmadiğim için sorun cıkardi zaten, aptal kadın.

Meltemcim sorduğunda yazarmisin ben emzirdigimden beri tatlı yiyiyorum ne bulursam çikolata falan eğer bebeğe zararliysa yemem bende
canım tatlı degılde cıkolata cok buyuk zarar verıyomus bebege hemde sütü kesıyomus ben anında bıraktım cıkolatayı

Hepimiz benzer şeyler yasamisiz yaa yazık bize bu büyüklerin hepsi mi anlayissiz yardimci olayım derken çok Afedersin psikolojimizin içine ettiler benim annem ve babam da öpme dedikçe çocuğu optuler hemde bikeresinde dudagindan opmus sonradan öğrendim uyuyan çocuğu uyandırıp sevmeye çalışmalar falan kriz gecirttiler bana bişey diyince de aliniyolar en son yüzündeki küçük sivilceler için Dr opmeyin dedi diye yalan söyledim mecbur bıraktılar beni

Kizlar devletin verdgi 1.cocuk icin 300tlyi alan varmi yada badvuran sgk yi aradm kaymakamliga basvurcaksnz dedi izmirdeym yardmci olurmsbz
Cnm ben de izmirdeyim calistigim için benim doğum parasiyla birlikte hesaba yaticakmis banada arkadaş kendiliğinden ptt yattigini söyledi ama gidip sgk basvurursan daha cabuk yatar hesaba demisti

Cnm ben de izmirdeyim calistigim için benim doğum parasiyla birlikte hesaba yaticakmis banada arkadaş kendiliğinden ptt yattigini söyledi ama gidip sgk basvurursan daha cabuk yatar hesaba demisti

Canım senin bahsettiğin süt parası olabilir mi 110 tl gibi bir rakam doğum parasiyla beraber yatıyor ama 300 tl için ayrıca başvurmak gerekli diye biliyorum bende

Canim Kafein direk bebeğe geçmezmi ben haftada 1 tane anca yiyorum reflü yapıyormuş bebekte
Ya çikolata yemek zararli mi ben arada yiyorum sabahlarida çok olmamak kaydiyla Nutella.yiyorum
Canım senin bahsettiğin süt parası olabilir mi 110 tl gibi bir rakam doğum parasiyla beraber yatıyor ama 300 tl için ayrıca başvurmak gerekli diye biliyorum bende
Arkadasim e-devletten gösterdi hesabina yatirmislar gördüm yani

selam kızlar nasılsınız ben bı kac gundur kotuydum bırden sutum kesıldı 2 gun gelmedı mecbur kaldım bebege mama verdım o donemde havuc yemeye başladım sutum aniden gerı geldı cok sukur mamayı kestım havuc sutu cogaltıyo haberınız olsun
Soganda cogaltiyo haberin olsun ben 3gundur yiyorum çiğ yada yemek pişerken içine atiyo annem bütün olarak sonrada kimyonlayip yiyorum baya faydasini gordum

benim uyurken aklıma geliyorda aa ben yüzüstü yatıcam falan diyorum sonra eski pozisyon sen onu bunu bırakda meltem ben hala yastık arayırm bacak aralrında ne rahatmış yaa
meltem çikolata olayını ne yaptın tatlım ben sana başıma geleni yazayım kahve dünyasından hediyebir koca kutu çikolata geldi ve ben hepsini yedim sonra nemi oldu ben kaşınmaya başladım doğumun birinci haftası bile değildi ev dolu misafirle sonra dökmeye başladı vücudum sonrada döküntüler şişti ve ben hastenelik oldum ama deli gibi kaşınıyorum bu arada dr beni bir gördü:KK53: aaa siz kurdeşen dökmüşsünüz dedi hala evde çikolata yasak sen düşün ne hale geldiğimi nasıl yediysem o kutuyu :KK22::oops::oops:
Ayy aynıyızzz drup durup sola yatıyorum ve bacağımın arasına ya yastık ya yprganı alıyorum nasıl alışmışsak hehehe.
Cnm çok üzüldüm ya kurdeşen dökmene dikkat et geçmiş olsun :(
Her emzirmede baya kalori harcıyomşux ben emzirmeden sonra acayip cnm tatlı istiyo ve su istiyo deli gibi sanki içim çekilmiş gibi oluyrum yine de kilo verdim rmzirmek ne kdr etkili dmek ki :KK48:

Allah benm annemden razı olsun canm, hiç sıkmıyo beni, bana aşiri destek oluyo, psıkolojımi düzeltiyor, güldürmeye çalişiyor beni hep, evin her işini de o yapıyo. Canm benm, allah başimdan eksik etmesin.
Kv, odamdan cıkmadiğim için sorun cıkardi zaten, aptal kadın.
İyiki annelerimiz var Rabbim eksiklerini göstermesin benim annemde bana hic is yaptirmiyo.yemek yapiyo temizliği yapiyo allah razi olsun ondan

K kaplan2535 N nefesim-35
Bu kaynanalarin hepsi aynı galiba, benmki de gecen cmt bana sormadan geldi gece kaldi, oglen 2 den gece 23 e kadar cocugu kucagnda tuttu vermedi, ben de sabaha kadar cıkarmadm bebegi odamdan, bu kez kendi "bana bebegi vermedinz" die küstü gtti, gitmiş eşime şikayet etmiş iki yüzlü kadın, beddua etmek istemiyrm cocugumdan cıkar die ama 10 günlük loğusayım, üzüntüden harap etti beni, allahım sağlık, huzur yüzü göstermesin bu kadına, tez zamanda belasını bulsun inş.
Ahh meltemcim hatırlıyo musın leylayla bende aynı böyleydik kv. Ler bizdeyken nasıl bozuyolar psikolljimizi lohusa halimizle. Sen beddua etme kalbin ferah tut az kaldı 40ın çıksın daha da rahat olcak her şey düzenin oturcak. O ne öyle bütün gün elinden almak. O bebegin sana ihtiyacı var.
Az daha sabır tatlım...

Back