• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benimkinde de oluyor bazen
Kusarken ağzından burnundan geliyor

Kızlar benim bir de 34 aylık oğlum var
Geceleri halen kalkıyor
Doğduğundan beri uyku problemli
Yani uyku anlamında bi rahat yüzü göremedim
Dua ediyorum kızım öyle olmasın
Gündüz tv olan oturduğun yerde uyut gece karanlık sessiz bir odada uyut canım gece gündüz farkını öğrensin bebiş

Kizlar bisi sorcam ya bu bebege su verilirmi ne diyorsunjz esime isyerindeki kadin tutturmus bebege niye su vermiyonuz ya dedim verilmiyor ebe oyle dedi siz ne diyorsunuz veren varmi
Annem ablamın iki kızınıda verdi biz de 1-2 mama kaşığı ile veriyoruz böbreklerine iyi gelirmiş birde sütten ağzının içinde pamukçuk olmasını engeller ne zararı olur ki diye düşünüyorum

Kizlaar biz pazar günü akşam 17.30 da doğduk. Cok şükür herşey yolunda. Normal doğum oldu ama uzerimde resmen iki kişi tepindi çıksın diye son ana kadar kesi yırtık yoktu en son an bebek iri olunca kesi atti ama benim dikiş değil başka sorun oldu iri Bebek olunca vajinam resmen davul oldu şişti. Şişlik inerse süper olucak . 4200 gr 54 cm bebeğim oldu hastanede herkes buna cesaret için tebrik etti. Epidural güya aldım 7 cm den sonra ama iğne çıkmış ettkki etmedi. .maşallah bekliyorum sizden:-)
çok sevindim gözün aydın maşaallah sana

Kızlar tuyleriniz ne alemde bebekten fırsat bulup kuaföre de gidemiyorum eşime bugün vivet sır ağda bandı aldiricam nerdeyse 4 yıl olucak kendim agda yapmayali akşam baya işim var acı eşiğim çok düşük şimdiden soğuk soğuk terler döküyorum :)

Yok Can'ım henüz eve çıkmamıza vakit var :KK43: emzirmeyi deniyorum ama almıyor memeyi :KK43: şu an hastanede emzirme saatini bekliyorum... Bir umut :KK37:

Biraz daha toparlansin her kucağına aldığında kıtlıktan çıkmış gibi emer annesi :KK19:

Yuhh yapmasaymis o yavrucagi keşke anne sütünden mahrum bırakmak için annenin sağlam vicdani olmasi lazim ben hergün sukrediyorum kızım emiyor diye Allah bunlara akıl fikir versin Kıyamam ben o yavrucaga

cok sinir oldum yazamadan edemicem. bunu yapan sen olsaydin o kaynananin cenesi susar miydi acaba.. Allah akil fikir versin..

Yok Can'ım henüz eve çıkmamıza vakit var :KK43: emzirmeyi deniyorum ama almıyor memeyi :KK43: şu an hastanede emzirme saatini bekliyorum... Bir umut :KK37:
ayy canıum yaa benim kızda hemen almadı sen diren devam et suul Allah yardımcın olsun senin de ama en çok bebeğinin umarım hemen kapar memeyi bir daha da bırakmaz

Kızlar tuyleriniz ne alemde bebekten fırsat bulup kuaföre de gidemiyorum eşime bugün vivet sır ağda bandı aldiricam nerdeyse 4 yıl olucak kendim agda yapmayali akşam baya işim var acı eşiğim çok düşük şimdiden soğuk soğuk terler döküyorum :)
Ben bi defa aldim bant vardi bendede hic ise yaramadi sonra makinayla aldim daha iyi oldu

Yarin yaptiricaz bizde cnm 44 gunluk benim bebek ya ins sorunsuz sekilde iyilesir :KK43: dikis atiyolarmis galiba dogrumu
Yok cnm dikiş falan olmadı. 4-5 gun kızarık durdu. Altını actıgımızda bez yapısmasın dıye bol krem suruoduk sadece. Oda 2-3 yeter demişti dr.
Kızlar emzik vermenin zararı ne neden doktorlar gerekmedikçe vermeyin diyo versem ne olur
cnm bn veriorum. Buyuk oglumda da verdim. Bir bucuk yadına gelmeden bıraktırdım. Konusmasıda yasıtlarına gore vok ii masallah bi sorun olmadı elh.bunda da verdim. Yolda falan rahat oluyo. Aglayınca verıorum.

Kizlar bebisleriniz gece kac saat uyuyo kac saat araliklarla uyaniyo
Bide kac saat arayla emziryosunuz

Selam anneler. Bebegi kusan var mi? Çok kusuyo ilk emzirdigimden beri ilk günden beri. Doğduğu gun midesini filan yikasak mi dediler yikamadilar... kusuyo midesi bulan iyi uyuyamiyo rahatsız oluyo yavrum bazen burnundan bile geliyo. Ilk kızında 11 ay kusmuştu. ne doktorlar ne tahliller ilaçlar kar etmemişti ar kusma önleyici mamayla geçmişti. Zaten doktorlar kilo alinca normal diyip sallliyo fazlasını çıkar iyi diyolar. Bu çok saçma bi cocuk ne emer ki o kadar kurşun yataklar suyumuz başımız hali koltuk her yer kusluk oluyo bi ogün kusmasin çıkarana kadar agliyo kivraniyo. Net te kurmanın bisuru sebebi olabilir diyo bağırsak problemleri gb niye doktorlar normal diyo aklim almiyo. Aynı şeyleri bi sene yeniden yaşamak istemiyorum. Cocugum mutlu değil. Sürekli sallanmak istiyo. küsüp bisey olur diye ödüm kopuyo bütün gece gözüm üstünde ağzına bakıyorum biraz dalda nefesini dinliyorum. Zaten yüreğim ayakta herseyden korkuyorum bisey olucam diye aklimi kaciricam

Sizden kusan bebegi olan varsa doktor size de fazlasını mi çıkar iyi diyo bi şey öneren var mi?

Kusma onleyici ar mama 40 ından sonra gunde bi ölçek vereyim diyorum belki ise yarar. Herşey kilo değil kilo alıyorsa normal diyolar ama yavrum neler cekiyo surekli ağzı burnu kısmak ne demek. Midesi bilen iyi kivraniyo yavrum. Kiyamiyorum çok uzuluyorum.

Bu arada 22 günlük olduk. 3350 doğmuştu 5. Gün kontrolünde 3550cikmisti doktor kusmadina normal dedi öbür dedi bide... burdaki kontrol 1 aylik en.

Bu pazar babamız saçlarını traş etti ağırlığınca gümüş miktarı sadaka vermek sünnet diye. Banyoda yaptırdık ama haftada iki kez yapiyoruzcok soğuk havalar diye. Evimiz 24/25/26derece hep yıkarken ekstra sicak hava ufleyici açıyoruz.

Bu arada sadece uyku dinlenme sut yapiyo sanirim ben uyursamsut doluyo anca.

Hepinize bol uykulu bol sütlü gunler

Rabbim yardımcı olsun bi an önce kapsın Memişi inşaallah tatlı kuzucuk

Back