• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Anlıyorda işine gelmiyor bu akşam yatak odasındayım eşim kız geldi ufaklık uyuyor oynaşıyoruz hepimiz kızı öpücük yağmuruna tutuyoruz babayı gıdıklıyoruz bi baktık kv kapıyı vurmadan girdi şaşırdık sürekli beraber otursak heralde mum tutucak bize
Onuda araniza almanizi bekledi galiba. Tövbe yarabbi Allah sabır versin canım

KEVOK KEVOK canım maşallah bulguru bende denemek istiyorum ama gazdan korkuyorum ilaç kullanıyoruz ama yinede korku var
peki yedikden sonra bebeğin nasıldı gaz durumu nasıldı bilgi versen eğer iyiyse bende tüketicem
Canım benim bebeğim gazlı bebek. Ama o gece her zaman ki gibi gene gazı vardı. Bence keramet bulgurdan değil soğan da.

Canım benim bebeğim gazlı bebek. Ama o gece her zaman ki gibi gene gazı vardı. Bence keramet bulgurdan değil soğan da.
soğanı yuemeğin içindemi yed,n yoksa pişirmeden çiğ çiğ mi yedin bu arada benim bebeğimde kolik ama ialç kullanıyoruz bayağı rahatlatıyor

Zaten o mama verdikçe bebek memeyi almıyodur ohh o da rahat etmiştir bu nasıl annelik ya :/ bende sırf eşiyle rahat ilişkiye girebilmek için memeden kesen duydum içim acıdı içim kanadı. Halbuki o masum yavrular bize emanet şu an bize muhtaç
Yuh artık bu neymiş ya yapmasalarmis bebeği rahat rahat sevisselermis:KK62::KK11:

Kizlar size bi fikra faceste gördüm çok beğendim :KK70:

Eklentiler

• FB_IMG_1452074963193.webp
    FB_IMG_1452074963193.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar bebeğim kusarken burnundan süt geldi normal mi

Benimkinde de oluyor bazen
Kusarken ağzından burnundan geliyor

Kızlar benim bir de 34 aylık oğlum var
Geceleri halen kalkıyor
Doğduğundan beri uyku problemli
Yani uyku anlamında bi rahat yüzü göremedim
Dua ediyorum kızım öyle olmasın

Bunları okudukça eşimin kiz kardeşini suikast yapasım geliyo :KK11: yazık 2 aylık bebeği var yavrum bi de tatlı ki... Ama annesi geceleri uyuyabilirim için sütten kesti mama veriyo. Yani mecbur kalmadıkça emzirmiyo. Bebiş de bi kilo aldı ki sorma. Bana da tavsiye ediyo bi an önce kilo alsin mama ver de diyo. Kv daha hastaneden eve gelmeden ziyarete geldiğinde dediği ilk şey aynen şu "kak ağzına mamayi uyusun gece sabaha sende dinlen güzelce sabahta işine gücüne bak" :KK43:

Yuhh yapmasaymis o yavrucagi keşke anne sütünden mahrum bırakmak için annenin sağlam vicdani olmasi lazim ben hergün sukrediyorum kızım emiyor diye Allah bunlara akıl fikir versin Kıyamam ben o yavrucaga

Kizlar bisi sorcam ya bu bebege su verilirmi ne diyorsunjz esime isyerindeki kadin tutturmus bebege niye su vermiyonuz ya dedim verilmiyor ebe oyle dedi siz ne diyorsunuz veren varmi

Back