• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Öyle canım benim goguslerim taş gibi oluyor sütten kv ay sütün yetmiyor diyo gobegimde çatlama oldu bide siyah çizgi oldu diyo ay bu çizgi ne niye çatlama oldu dedim 4150 gr çocuk çıktı birakta olsun o kadar
yaa ne kıt zekalı kadınmış ooo sanki doğum yapmamış hiç bende de çizgi çok azdı göbeğim kabak gibiydi doğumdan sonra koyulaştı çatlak desen hepimizde varr kaçış yokk olmayan galiba senin kv sıradışı
bu arada maşallah beeğine oyy kuzu yaa şimdi kaç kg oldu başak

KEVOK KEVOK canım maşallah bulguru bende denemek istiyorum ama gazdan korkuyorum ilaç kullanıyoruz ama yinede korku var
peki yedikden sonra bebeğin nasıldı gaz durumu nasıldı bilgi versen eğer iyiyse bende tüketicem

Kızlar play store da baby Sleeping diye bir program indirdim Beyza uyuyacagi zamanlar çok bağırıyor aglamiyor ama cigiriyor resmen bu programdan fön sesini açtım ana kucaginda 5 dk ya daldı keramet programda mı bilemem ama akşam da deniycem bakalım
keramet programda cnm :d bende kullanıyorum o programı bizim favorimiz vacoom ..

çok iyi pınar ya şifa nerede gaziemirde

vallahi pınar numana milk plus skatı hali ben milkplus üzümlü aldım inan tadı aynı humana daha iyi mina da var ben 200 gr kutudan aldım şimdi daha büyük alırım
Ben hic begenmedim o icecegin tadini zor ictim ne yapayim artik zehir olsa icerim oglum icin,bugun gidebilirim umarim minaya.gidersem kiraz cekirdegi kemeri alicam daha once gormustum gerekirse alirim diye almamistim,bagirsaklarinda cok gaz oluyor bide kabiz zaten belki sicaklik yumusatir biraz.
Gaziemir sifa havaalanina giden cadde uzerinde gaziemir tansasi gecince hemen sagda gorunuyor.benim evde sifayla metro marketin tam ortasinda cok yakin yani.insallah begenirim doktoru

43 gunluk bugun ya pipi ucunda darlik varmis doktor yaptir dedi bakalim bebekken olmasi daha iyi dediler cabuk iyilesirmis ama insan kiyamiyo yinede
canim benim büyük oglanin darlik vardi ve enfeksiyon olmustu idrari bosaltamadi diye. sunnet ettirdik bir daha olmadi

canim benim büyük oglanin darlik vardi ve enfeksiyon olmustu idrari bosaltamadi diye. sunnet ettirdik bir daha olmadi
Bizimkindede darlik varmis bakalim insallah bi aksilik olmadan yapar sunneti doktor insan korkuyo ya daha kucucukk lokal anestezi yapiyolarmis insallah agrisi olmaz

Esimin ugrasasi yok biz yaptirmiycaz sanirim
belki ben de gec yaptiririm ikisini erken yaptirdim.birde facede grupta bir arkadasin cerrahi erken sunnet olanlarda pipi boyu küçük kaliyor demis kendi cocugunu 7yasinda yaptirmis. yahudilerdogunca yaptiriyor ya.demis onlarin ondan küçük. bana mantikli geledi ve ilk kez duydum .

belki ben de gec yaptiririm ikisini erken yaptirdim.birde facede grupta bir arkadasin cerrahi erken sunnet olanlarda pipi boyu küçük kaliyor demis kendi cocugunu 7yasinda yaptirmis. yahudilerdogunca yaptiriyor ya.demis onlarin ondan küçük. bana mantikli geledi ve ilk kez duydum .
Babalar duymasin bunu yoksa 10 yasinda anca yaptirirlar:KK70:

yaa ne kıt zekalı kadınmış ooo sanki doğum yapmamış hiç bende de çizgi çok azdı göbeğim kabak gibiydi doğumdan sonra koyulaştı çatlak desen hepimizde varr kaçış yokk olmayan galiba senin kv sıradışı
bu arada maşallah beeğine oyy kuzu yaa şimdi kaç kg oldu başak
Hastanede en son 3850 ile çıktı canım sağlık ocağına topuk kanı vermeye gittiğinde tartildi 4250 idi şimdi 25 günlük ne kadar bilmiyorum ayın 10 unu nda asi var o zaman bakicaz bende çok merak ediyorum tosbaga kaç kilo oldu diye

bu arada 2 haftadir oglum grip. dr ilac da vermiyor sabah kustu balgam cikti oksururken bogulacak gibi oluyor:(

Canım benim oglumunda yüzü sariydi korkma emzirmeye çalış bende biberonla verdim korkma bi kaç kez le alismiyor hem medi hem mama yedi 2 gün hemen geçti ins sizin de hemen geçer
Allah razı olsun kızlar valla emecel yavrum da uyandırmak tam bir merasim. Rabbim herkesi n yardımcısı olsun.

Analık yeni başladı fb bana gözümü kırpamadım.

Dua edin teyzeleri.

Allah hepimizin yavrusuna şifa versin

Back