• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Merhaba kizlar iki evvel gun tavuk yedim dokundu bana ishal kusma bas donmesi yapti iki gun bisey yiyemedim goguslerim tas gibiydi sut masallah ama boyle hasta olunca yumusacik oldu:( yumusayincada sut yokmu bebek doymuyomu diye endise ediyorum. Sizin gogusler hala sertmi yoksa yumusadimi siznkilerde. 10 gunluguz buarada

Ben hic begenmedim o icecegin tadini zor ictim ne yapayim artik zehir olsa icerim oglum icin,bugun gidebilirim umarim minaya.gidersem kiraz cekirdegi kemeri alicam daha once gormustum gerekirse alirim diye almamistim,bagirsaklarinda cok gaz oluyor bide kabiz zaten belki sicaklik yumusatir biraz.
Gaziemir sifa havaalanina giden cadde uzerinde gaziemir tansasi gecince hemen sagda gorunuyor.benim evde sifayla metro marketin tam ortasinda cok yakin yani.insallah begenirim doktoru
o içeçecek iğrenç yaa humana daha seyreltilip içiebileceği için daha iyi bence humana al gerçekten fayda gördüm pınar birde müsli yedim bol sütle ohh missss evin şu yeni konutların olduğu yer değilmi tatlım orası çok güzel bence hastanede çok yakın ve eşim torbalılı ama biz her hafta torbalıya giderdik hiç dikkat etmemişim şifa hastanesine

Ooo supermis canim calisiyosa sorun yok.ne zaman gelip ne zaman gidecek
ben doğum yaptığımdan beri hiç kimskalmadı ben istemedim hastanede bile eşimşle kaldık aman herkes beni deli edecek diye en başından beri kendim yapmaya çalıştım diğerleri sadece yemek ve gelen gidenle ilgilenip gece evlerine gidip sabah geldiler geçen haftadan beri annemde yok sadece banyo yaptırmaya geliyor ohh kafam rahat ama arada gelmeleri bile yetiyor

Kızlar benim bebiş 9 da doğdu doktor randevümüz 13 de ası kalça filmi hepsi o Zaman olacak gec mi sizce doktor sorun olmaz dedi ama :110:

Hastanede en son 3850 ile çıktı canım sağlık ocağına topuk kanı vermeye gittiğinde tartildi 4250 idi şimdi 25 günlük ne kadar bilmiyorum ayın 10 unu nda asi var o zaman bakicaz bende çok merak ediyorum tosbaga kaç kilo oldu diye
ayy canım yaa insan çok merak ediyor acaba kilo aldımı diye maşallah size

Canım ben de tavsiyesi nize uyup verdim mama 3 kere 30 cc

Ama biberonla . Bugün 13.7 ye düşmüş yatırmadı doktor ama kontrol etcek cuma.

Mama vediğimi de soylemeidm doktora sakın verme dedi cubku.memeyi çok nazlı tutuyor.

Sütü de gece sagıp biberonla verdm. Ama yüzğ sarı ben bile hissediyorum.
Canim benimde oglum sarılık oldu.ustelik bir gece hastanede ışık tedavisi aldiģı halde tekrar yukseldi.biz devamlı beyaz ısığın altında yatırdık gece gundüz sondurmeden.hergun bir kac cay kasığı su verdim ve uyanmasını bile beklemeden sık sık emzirdim.boylelikle cabuk atlattık.beyaz ışığın cok faydası var dene.birde uyanmasını beklemeden sık sık emzir.inşallah atlatir canim korkma.gecmis olsun

Allah kokaylık versın cnm. Yazdklarni okuyunca bınaldim dedıgıme uyandm valla.
Dogumdan berı elimi işe surmedm, anlamlar ıslerı yaptılar, annem gecelerı emzirme dısında hep kendı yannda tuttu, esım de aksamları ve haftasonu hep kendi bakar bebege, ben uyudugum zamanlar,yine de bunalyrm arada bir. Senn yannda bunalmak benm hakkm deglmş. Yıni de benden kat kat pozitif sin maşallah sana

Dua oku bol bol. Hem bebeğin için hem kendin için. Ferahlarsin :) bi de boş kaldığın zaman bebiş uyuduğu zaman güzel bi deftere onun için günlük tutabilirisn. Güzel şeyler güzel hayaller falan yazarsin :) terapi gibi olur. Mutlu oluyo insan ben yazıyorum denemeni tavsiye ederim.

@KEVOK canım maşallah bulguru bende denemek istiyorum ama gazdan korkuyorum ilaç kullanıyoruz ama yinede korku var
peki yedikden sonra bebeğin nasıldı gaz durumu nasıldı bilgi versen eğer iyiyse bende tüketicem

Benim kv de diyo sütü artiriyo diye. O zamanlar böyle içecekler olmadığı için sütü azaldıkça kısır yapıp yermis.

bende son aşamada yapıcam yani artık gaz maz önemsemiycem yeterki artsın şu süt

Bi de gazı olan bebek ne yersen ye sıkıntıya giriyo zaten. Ben bulgurun gaz yaptığını bilmiyodum. Doğumdan sonra da yedim bi kac defa pilavını ama bebekte gaz yaptığını farketmedim. Belki bebekten bebeğe değişiyodur.

Back