• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bu makinanın fiyatı 1500 Euro. Yoksa ev tipi elektrikli makinalardan benim de var. Sürekli kullanımda pahalı gelebilir tabii bütçeye göre. Ben oğlum hastanede yattığı için süt sağıyorum sonrasında özel durumlar hariç bu kadar ihtiyaç duymayacağım.
Anladim cnm ben hani 150tl ise makinalarda 250.TL falan ya ondan demiştim ama senin dediğin makina farklı ozamn

Ay bişeye benzemiyor fotsu yokki atayım kız bazen çekiyor ben siliyorum yok hiç takmıyorum şu an bebeğim uyuyor ben mutluluktan uyuyamıyorum kv yarın gidiyo diye
bir ara at fotosunu ya gerçekten çok merak ettim ve gözün aydın ayla hadi allah kadını kendi evinden uzak tutmasın sizde kafayı dinlersiniz

Benimde dün sütüm azlmıştı bugün biraz çaba göstterdim kuruyemiş lactamil boza su helva sanki düne göre daha iyi fakat bu sefer gaz yaptı yediklerim ayağımın altına elma yağı sürdüm bebişe geçmesin diye ay gitmesin sütler bol bol gelsinler hepimizin
aylacım bu yazdıklarınınhepsini içtim özellikle lactamil bir işe yaramıyor ben humana içtim sütüm geri geldi sen de iç kuzum yaa tavsiye ederim

Yok canim bulanadim vskit bulup arastiramadimki hic,sifa acildi ama bu seferde sgk anlasmasini iptal etmisler,yarin arayip sorayim bi,yakin bi doktor bulmam lazim,deneyip yanilma yoluyla bulucam artik.
sen dr kontrollerini nereye yaptırıyorsun pınar bebeğin

Aylık canım. Bunun üzerinde ayar var yavaş yavaş arttırıyorsun, can yakmasın diye. Ama mesela ben alıştım artık en üst seviye bile bana rahat geliyor. Telefonunu yazarım arayacak olursan.
ahh kuzum o makinalar çok pahalı anladım bende ev tipi olanlarda bende pek işe yaramadı ama sağmam gerekirse bunlardan kiralayayım ahh suulcum ben izmirdeyim keşke aynı şehirde olsaydık alırdım telefon nosunu

canim benim uykusuzluk da azaltir sütü. bir de esinin ya da destekcin olacak biriyle evde olduklarinda emzirme kampi yapsana. tomrisin notlarinda vardir. annenin sadece dunlenip uyumasi sadece emzirmesi. bir de belden ustunu ciplak soy bebek de bezli kalsin bedenine koy bebegi isterse tutsun memeyi ten tene temas da annede bir hormona neden olup artiriyormus ben denemedim ama emziren annelerde faydasini goren çok bu iki yontemin.
nesrin biraz dinlendim ve humana içtim açıkçası sütüm geri geld, sanırım aşırı yorgunluk aptı ama bitik haldeydim tomrisi notlarını sayende okuyprum gerçekten çok faydalı birde oradan okuduğum kadarıyla müsli de yem,şler bende müsliye başladım sanırım oda süte etkili oldu bir daha giderse kızı soyup koyarım üstüme ama gitmedende yapılır bu ya zaten soyup mıncıklamak için fırsat:KK70::KK30: kolluyorum

b
bir de canim süt bitmezmis dalga dalga gelirmis bak bunu ben deneyimledim. sagiyorken makina birden hic sut gelmemeye basliyor bostan bir sure daha sagiyorum 4 5 dakika sonra bir akım daha geliyor
ende sağmaya başladım bakalım nasıl olacak sana yazarım nesrincim

Kızlar bu zamana kadar kuru soğan yemedim gaz yapar diye. Ama dün akşam annemin ısrarı üzerine bol kimyonlu kuru soğan ve bulgur pilavı yedim. Sabaha kadar göğüslerim sütle doldu taştı. Göğüs kalkanı atletim yatağım her yer süt oldu. Saat başı yavru emdi ama göğsüm boşalmadı bi türlü. Bende makineyle boşaltmaya üşendim gece ve sağ göğsüm taş gibi sertleşti şuan çok ağrıyor. Sıcak kompres yapiyorum ama kar etmiyor.

Kızlar bu zamana kadar kuru soğan yemedim gaz yapar diye. Ama dün akşam annemin ısrarı üzerine bol kimyonlu kuru soğan ve bulgur pilavı yedim. Sabaha kadar göğüslerim sütle doldu taştı. Göğüs kalkanı atletim yatağım her yer süt oldu. Saat başı yavru emdi ama göğsüm boşalmadı bi türlü. Bende makineyle boşaltmaya üşendim gece ve sağ göğsüm taş gibi sertleşti şuan çok ağrıyor. Sıcak kompres yapiyorum ama kar etmiyor.
Hadi yaaaa,masallah masallah bende bulgur gaz yapar diye yemiuorum,ne yiyecegimi de sasirdim artik

Back