• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar tecrübeli annelerden yardım istiyorum nolur.

Bebeğim 15.4 sarılık olmus. Yarın dusmese hastaneye yatcak.

Doktor 2 saate emzir dedi.

Mama verme dedi. Ama mama verenlerin gecmiş.

Vermeli miyim ya da sekerli su ? Sizden deneyen var m ı

Cok üzülüyorum nolur bilen yardım etsin
Gecmis olsun canim..sakin kendini cok hirpalama cogu bebek atlatiyor bu durumu..guclu olman gerek..bizim 5 gunlukken degerimiz 24tu dusun artik sinirdaydi..bir gece fototerapiyle 14e dusurdum hastanede saatte bir sutumu sagip verdik daha tam kavrayamiyodu memeyi.. o sekilde hizLi dusurduk ve taburcu olduk..ben korkudan 2 saati hic gecirmeden emziriyorum o gun bugundur mamada vermedim sekerli suda..gecen hafta drumuz durumunu begendi tahlilede gerek yok dedi hatta mamada veriosunuz dimi dedi bende hayir dedim cok iyi dedi o zaman biraz daha gayret 2 saati gecmesin dedi...sarilik hemen gecen bir sey degil zaman ve bol sabir istiyor..ilk haftalar uyandiramiyoduk neler yapmadimki en cok altini acinca bide islak mendille vucudunu boynunu silince uyaniodu..gozlerimiz bile sapsariydi..suan gozlerimizin kenarlarnda az bisey sari kaldi.. yine emzirmeye devam ediyorum 2 saatte bir..bu hafta kontrolumuz var bakalim ne diyecek dr...

:KK70::KK70::KK70:bencede başak kv ler daha çok lohusa oldular arada kötek lazım desene
Öyle canım benim goguslerim taş gibi oluyor sütten kv ay sütün yetmiyor diyo gobegimde çatlama oldu bide siyah çizgi oldu diyo ay bu çizgi ne niye çatlama oldu dedim 4150 gr çocuk çıktı birakta olsun o kadar

Anladigim kadariyla sıkmadan fiskirirmis.nasil biseyse o oyle:KK57:
Ya benim oluyo oyle arada :/ bir memeyi emme suresi 3 saati gecince ozellikle bebis emmeye baslio 2 cekip agzindan birakinca bi bakiyorum fiskiye gibi sut bebegin yuzune gozune fiskiriyo bi an once agzina veriorum memeyi ilk gordugumde gece lambasi acikti bi bktm islaklik var birden noluyor dedim cok sasrmistm ama saginca oyle cok degil gibi 20 30 filan cikiyor..

Kızlar play store da baby Sleeping diye bir program indirdim Beyza uyuyacagi zamanlar çok bağırıyor aglamiyor ama cigiriyor resmen bu programdan fön sesini açtım ana kucaginda 5 dk ya daldı keramet programda mı bilemem ama akşam da deniycem bakalım

Kızlar bu zamana kadar kuru soğan yemedim gaz yapar diye. Ama dün akşam annemin ısrarı üzerine bol kimyonlu kuru soğan ve bulgur pilavı yedim. Sabaha kadar göğüslerim sütle doldu taştı. Göğüs kalkanı atletim yatağım her yer süt oldu. Saat başı yavru emdi ama göğsüm boşalmadı bi türlü. Bende makineyle boşaltmaya üşendim gece ve sağ göğsüm taş gibi sertleşti şuan çok ağrıyor. Sıcak kompres yapiyorum ama kar etmiyor.
Sağ bence benimde arada öyle oluyor sagiyorum ben

Ne kadarlık canım oğlun bende düşünüyorum da kiyamiyorum Allah kolaylık versin sağlık versin minik oğluna
43 gunluk bugun ya pipi ucunda darlik varmis doktor yaptir dedi bakalim bebekken olmasi daha iyi dediler cabuk iyilesirmis ama insan kiyamiyo yinede

Simdilik saglik ocaginda yaptoriyorum canim 40ina kalca ultrasonu ve muayene icin sifaya randevumuz var oradaki doktoru begenirsem oraya devam ederim evime yakin ve kalabalik olmayan bir hastane olmasini istiyorum
çok iyi pınar ya şifa nerede gaziemirde
Cok sevindim leyla,bende humena alayim
vallahi pınar numana milk plus skatı hali ben milkplus üzümlü aldım inan tadı aynı humana daha iyi mina da var ben 200 gr kutudan aldım şimdi daha büyük alırım

43 gunluk bugun ya pipi ucunda darlik varmis doktor yaptir dedi bakalim bebekken olmasi daha iyi dediler cabuk iyilesirmis ama insan kiyamiyo yinede
Bebekler çabuk iyileşiyor diyor herkes ins kolay anlatırsınız darısı başımıza sunnetten sonra tecrubelerini paylasirsan sevinirim canım.

Back