- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Ben ağlıyorum bile. Yorgunluktan başım dönüyo. Büyük oğlum çok hasta fırsat buldukça onunla ilgilenmeye çalışıyorum ağzı burnu hep yara içinde yavrumun yemek yiyemiyo midesi bulanıyo öksürük uyutmuyo. Ufaklık uyuduğunda bile gece uyuyamiyorum o yüzden. Bi yandan yemek bi yandan ev.. Kahvaltidan beri anca yemek yedim. Sadece bebeği emzirmek için oturabiliyorum. Buna rağmen benim odun kocama çorbası pilavı yemeği 3 çeşit yemek hazırlıyorum ama hala ne yapıyosun ki diyo çıldırıyorum. Dün misafir geldi yemeği sofrayı hazırladım mutfağa koydum o da ocaktan alıp tabağına koydu. Neymiş tabağına koymamisim. Eniştesi saat gece 10da ben acıktım dedi. Bende tepsiye yemek koydum getirdim. Napim git mutfaktan al mi diyeyim. Benimkinin yüzü düştü hemen. Noldu dedim ben yemeği kendim alıyorum ona tepsiyle getiriyosun diyo. Zaten tek başıma yapiyorum her şeyi bi de üstüne ne yapıyosun ki zaten diye laf yiyorum. Beyefendi sabah iki saat büyük oğlumla kahvaltı hazırlayıp yediya onun acısını çıkaracak. Lohusa olan benim depresyona giren o. Zorla beni de sokuyo depresyona![]()
Allah kokaylık versın cnm. Yazdklarni okuyunca bınaldim dedıgıme uyandm valla.
Dogumdan berı elimi işe surmedm, anlamlar ıslerı yaptılar, annem gecelerı emzirme dısında hep kendı yannda tuttu, esım de aksamları ve haftasonu hep kendi bakar bebege, ben uyudugum zamanlar,yine de bunalyrm arada bir. Senn yannda bunalmak benm hakkm deglmş. Yıni de benden kat kat pozitif sin maşallah sana