2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canim bence bol emzir sekerli suda mam da verme. istersen sag memeleri o sütü ver ben öyle yapmistim.

Ay bişeye benzemiyor fotsu yokki atayım kız bazen çekiyor ben siliyorum yok hiç takmıyorum şu an bebeğim uyuyor ben mutluluktan uyuyamıyorum kv yarın gidiyo diye
Yaa cok guldumm :)) ayy benim kv de yakinda gelecek torununu ozlemis icim icimi yiyo keske bisi olsada gelmese ya fenalik gelio bana o evdeyken

ya kizlar siz boyle yazdikca 3 oglan annesi olarak icim gidiyor hatta geçen hayal kurarken buldum geline derim kizim belki benim akluma gelmeyebilir yapmami ya da yapmamami istedigin bir şey varsa soyle
Tum gelinler adina konusuyorum nesrincim,fazla kalma ogullarinin evinde gerisi hallolur

tomrisin notlarindaki gibi yapmaya calusiyorum çünkü son emzirdigini emzirdiginde tekrar bebek son sütü icer ki o süt yagli suttur kilo alimi fazla olur. diger türlü ön süt alimi daha fazla olur ön sutte su orani daha yuksek

canim benim uykusuzluk da azaltir sütü. bir de esinin ya da destekcin olacak biriyle evde olduklarinda emzirme kampi yapsana. tomrisin notlarinda vardir. annenin sadece dunlenip uyumasi sadece emzirmesi. bir de belden ustunu ciplak soy bebek de bezli kalsin bedenine koy bebegi isterse tutsun memeyi ten tene temas da annede bir hormona neden olup artiriyormus ben denemedim ama emziren annelerde faydasini goren çok bu iki yontemin.

süpermiş yaa bende öyle söyleyeyim umarım varedır gülaycım çok sinir bozucu
bir de canim süt bitmezmis dalga dalga gelirmis bak bunu ben deneyimledim. sagiyorken makina birden hic sut gelmemeye basliyor bostan bir sure daha sagiyorum 4 5 dakika sonra bir akım daha geliyor

Aylık canım. Bunun üzerinde ayar var yavaş yavaş arttırıyorsun, can yakmasın diye. Ama mesela ben alıştım artık en üst seviye bile bana rahat geliyor. Telefonunu yazarım arayacak olursan.
Aylik 150 TL.çok değil mi kendinize bi makina alsaniz daha Avantajli olursunuz bence

Kesinlille gaz sancisi. Aclik sanip mama verme. Yoksa daha da gazlanir. Bol bol gazini al

massallah cnm gozun aydn evet cok guzel bi duyguyms Rabbim isteyene yasstsn kiz bni vok yoruyr oyuzdn giremiyrm arada ole bakablrsm iste zorlaniyrz ins atlatnca gelicm

Bu soğukta zaten içimden hiç dışarı çıkmak gelmiyor. Hep evde oturmak, bebeğimle ilgilenmek istiyorum.
Maşallah cnm ya ne güzel, alışmışsın bebişe :)
Ben de bugun 2 sa notere gtmek zorunda kaldm, ese gdene kadar cok ozledm badişimi, arabada slow müzik çalinca gozlerım doldu

Denzcm o listeyı bana da atar msn tatlim?

Selam kızlar siz ve bebisleriniz iyisinizdir umarım. Bizim doktor bizım demir e baslamamizi istedi bana erken geldi sanki. Siz naptınız. Başlayan varmi

Hungur hungur aglamak geliyor icimden,cok kotuyum bugun cok sıkildim herseyden evde durmaktan
Canım çok normal ağlamak istiyorsan ağla rahatlıyor insan
Canım bende senin gibi yapiyorum mama vermiyorum gayet doyuyor oğlum ama yanlış mi bilemiyorum

Canım bizim hastaneye yatacak kadar değildi ama bi kaç kez mama verdim sutum olmasına rağmen dr verdirdi çok şükür tedaviye falan gerek kalmadan geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…