- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Ben ağlıyorum bile. Yorgunluktan başım dönüyo. Büyük oğlum çok hasta fırsat buldukça onunla ilgilenmeye çalışıyorum ağzı burnu hep yara içinde yavrumun yemek yiyemiyo midesi bulanıyo öksürük uyutmuyo. Ufaklık uyuduğunda bile gece uyuyamiyorum o yüzden. Bi yandan yemek bi yandan ev.. Kahvaltidan beri anca yemek yedim. Sadece bebeği emzirmek için oturabiliyorum. Buna rağmen benim odun kocama çorbası pilavı yemeği 3 çeşit yemek hazırlıyorum ama hala ne yapıyosun ki diyo çıldırıyorum. Dün misafir geldi yemeği sofrayı hazırladım mutfağa koydum o da ocaktan alıp tabağına koydu. Neymiş tabağına koymamisim. Eniştesi saat gece 10da ben acıktım dedi. Bende tepsiye yemek koydum getirdim. Napim git mutfaktan al mi diyeyim. Benimkinin yüzü düştü hemen. Noldu dedim ben yemeği kendim alıyorum ona tepsiyle getiriyosun diyo. Zaten tek başıma yapiyorum her şeyi bi de üstüne ne yapıyosun ki zaten diye laf yiyorum. Beyefendi sabah iki saat büyük oğlumla kahvaltı hazırlayıp yediya onun acısını çıkaracak. Lohusa olan benim depresyona giren o. Zorla beni de sokuyo depresyona
Canm bende agri kalmadi, ama silinirken fark ediyorum bi dikiş hala elime geliyo. Aman agri olmasin da kafasına göre istediği zamanda düşsün :)Saol cnm bade nasil sen nasilsin dikisler dusmeye basladimi?
Leyloş annen gtti mi cnm?asılında bende pek dinlenemiyorum kızım pek rahat vermiyor azıcık uyusam normale döner belki
Tatlm o sanci bende de var, uç kısımlarda be koltuk altlarina yakın yerlerde, normal yani takılma sen smd ona, süt yapıci seylere devam et, ve brz uyu dinlen tatlmbugün humana ve milkkplus aldım yeşillik yedim kızımda ısrarla emmek istedi ama mamada verdim inşallah gelir meltem ya arada memelerime sancı giriyor neden acaba
Benm de oyle cnm, bi damla geliyo, ama bebek emerken asil süt geliyo, badeyi memeden cekince bakiyrm agzinn kenari hep süt. Demekki bzler sıkma ile değil, bebekler emince süt gelirumarım öyledir meltem annemde aynı şeyi, söyledi ama mememden resmen çok sıkınca bir damla süt geliyor
Selam kızlar siz ve bebisleriniz iyisinizdir umarım. Bizim doktor bizım demir e baslamamizi istedi bana erken geldi sanki. Siz naptınız. Başlayan varmi
Bu makinanın fiyatı 1500 Euro. Yoksa ev tipi elektrikli makinalardan benim de var. Sürekli kullanımda pahalı gelebilir tabii bütçeye göre. Ben oğlum hastanede yattığı için süt sağıyorum sonrasında özel durumlar hariç bu kadar ihtiyaç duymayacağım.Aylik 150 TL.çok değil mi kendinize bi makina alsaniz daha Avantajli olursunuz bence
Sağol canım, inşallah..canim ben de bilmiyordum atlattu sanirim saglicakla dönün evinize
Amin Denizcim, sağolasın... Hepimizi, tüm bebekleri korusun allahım...suul çok sevindimm güzel haberlere inş kısa zamanda eve geçersiniz bol bol ayetel kursi felak nas oku oğluna. Allah bir daha sağlıkla sınamasın gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca her şer'de bir hayır vardır Allah beterinden korusun sizi
Canım ben de tavsiyesi nize uyup verdim mama 3 kere 30 ccCanım bizim hastaneye yatacak kadar değildi ama bi kaç kez mama verdim sutum olmasına rağmen dr verdirdi çok şükür tedaviye falan gerek kalmadan geçti
Demir ilacı kullanan varmıııııııııı
Bizde 25 günlük olduk ama kullanmiyoruz canimDemir ilacı kullanan varmıııııııııı
Canım benim oglumunda yüzü sariydi korkma emzirmeye çalış bende biberonla verdim korkma bi kaç kez le alismiyor hem medi hem mama yedi 2 gün hemen geçti ins sizin de hemen geçerCanım ben de tavsiyesi nize uyup verdim mama 3 kere 30 cc
Ama biberonla . Bugün 13.7 ye düşmüş yatırmadı doktor ama kontrol etcek cuma.
Mama vediğimi de soylemeidm doktora sakın verme dedi cubku.memeyi çok nazlı tutuyor.
Sütü de gece sagıp biberonla verdm. Ama yüzğ sarı ben bile hissediyorum.
Bebek emmeden akmıyor canım elimle sikinca bi kaç damla geliyor ama fışkıran bi süt yok neden sordunKizlar sutu fiskiran varmi
Al sen emzir deseydin tövbe tövbe ya sadace moral bozuyorlarBenim kvnin sutu fiskiriyomus merak ettim sizlerinse firkiriyormu yoksa bende mi anornallik var diye
Fickirandami varmis Benim fickirmiyor ama akiyor arada gogus pedi kullaniyorum..Kizlar sutu fiskiran varmi
Bana drum devam etmemi soyledi ben iciyorum..Demir ilacı kullanan varmıııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?