2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Allah kokaylık versın cnm. Yazdklarni okuyunca bınaldim dedıgıme uyandm valla.
Dogumdan berı elimi işe surmedm, anlamlar ıslerı yaptılar, annem gecelerı emzirme dısında hep kendı yannda tuttu, esım de aksamları ve haftasonu hep kendi bakar bebege, ben uyudugum zamanlar,yine de bunalyrm arada bir. Senn yannda bunalmak benm hakkm deglmş. Yıni de benden kat kat pozitif sin maşallah sana

bugün humana ve milkkplus aldım yeşillik yedim kızımda ısrarla emmek istedi ama mamada verdim inşallah gelir meltem ya arada memelerime sancı giriyor neden acaba
Tatlm o sanci bende de var, uç kısımlarda be koltuk altlarina yakın yerlerde, normal yani takılma sen smd ona, süt yapıci seylere devam et, ve brz uyu dinlen tatlm

umarım öyledir meltem annemde aynı şeyi, söyledi ama mememden resmen çok sıkınca bir damla süt geliyor
Benm de oyle cnm, bi damla geliyo, ama bebek emerken asil süt geliyo, badeyi memeden cekince bakiyrm agzinn kenari hep süt. Demekki bzler sıkma ile değil, bebekler emince süt gelir

Aylik 150 TL.çok değil mi kendinize bi makina alsaniz daha Avantajli olursunuz bence
Bu makinanın fiyatı 1500 Euro. Yoksa ev tipi elektrikli makinalardan benim de var. Sürekli kullanımda pahalı gelebilir tabii bütçeye göre. Ben oğlum hastanede yattığı için süt sağıyorum sonrasında özel durumlar hariç bu kadar ihtiyaç duymayacağım.

Amin Denizcim, sağolasın... Hepimizi, tüm bebekleri korusun allahım...

Canım bizim hastaneye yatacak kadar değildi ama bi kaç kez mama verdim sutum olmasına rağmen dr verdirdi çok şükür tedaviye falan gerek kalmadan geçti
Canım ben de tavsiyesi nize uyup verdim mama 3 kere 30 cc

Ama biberonla . Bugün 13.7 ye düşmüş yatırmadı doktor ama kontrol etcek cuma.

Mama vediğimi de soylemeidm doktora sakın verme dedi cubku.memeyi çok nazlı tutuyor.

Sütü de gece sagıp biberonla verdm. Ama yüzğ sarı ben bile hissediyorum.

Canım benim oglumunda yüzü sariydi korkma emzirmeye çalış bende biberonla verdim korkma bi kaç kez le alismiyor hem medi hem mama yedi 2 gün hemen geçti ins sizin de hemen geçer

Benim kvnin sutu fiskiriyomus merak ettim sizlerinse firkiriyormu yoksa bende mi anornallik var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…