• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aylacım yaa takma kafana canım ya sonradan anlasaydınız daha fena olurdu şimdiden plamları çıktı ortaya bu arada senin kv çok merak ettim tipi nasıl acaba diye
Ay bişeye benzemiyor fotsu yokki atayım kız bazen çekiyor ben siliyorum yok hiç takmıyorum şu an bebeğim uyuyor ben mutluluktan uyuyamıyorum kv yarın gidiyo diye

o zaman bebeği sen uyandırıp besle pınar belli aralıklarla beslenmeyi öğrensin hem benim kız öğrendi derken süt gitti şimdi bakalım azar azar gelecek inşallah
Benimde dün sütüm azlmıştı bugün biraz çaba göstterdim kuruyemiş lactamil boza su helva sanki düne göre daha iyi fakat bu sefer gaz yaptı yediklerim ayağımın altına elma yağı sürdüm bebişe geçmesin diye ay gitmesin sütler bol bol gelsinler hepimizin

canı yaa off üzülme pınarcım ama önemli olan çşl yapması çiş yapmıyorsa sıkıntı var demektir sen çocuk dr buldunmu
Yok canim bulanadim vskit bulup arastiramadimki hic,sifa acildi ama bu seferde sgk anlasmasini iptal etmisler,yarin arayip sorayim bi,yakin bi doktor bulmam lazim,deneyip yanilma yoluyla bulucam artik.

Aynen kp köye gitçekmiş bi kışları gelirmiş. Eşimde belki taşınmayız orayı kiraya veririz dedi taşınsakta o ev tam bize göre dedi çocukların biri kız biri erkek ayrı odada kalcaklar dedi kv iyice düşürdü yüzünü
Kendine oda olmadığı icindir. Allah korusun cocuklardan birinin odasina yerleşmeyi düşünmez inşallah. Insanlar ne kadar pişkin ya ben istenmedigimi karsimdakinin kasindan gözünden anlarım daha da ugramam bile ama bunlar inadina yapiyor cocuk da degil kac yasinda koca kadin

bendeki bununla alakası yo küçük ama ikili bendekide öteki de tekli ama çok yan yakıyor
bu arada bu fiyat aylıkmı, haftalıkmı, günlükmü suulcum
Aylık canım. Bunun üzerinde ayar var yavaş yavaş arttırıyorsun, can yakmasın diye. Ama mesela ben alıştım artık en üst seviye bile bana rahat geliyor. Telefonunu yazarım arayacak olursan.

suulcum kemal efeyi sağlıkla evine götür gerçekten çok haklısın insan bazen elindekinin kıymetini düşenemiyor gerçekten ama şimdi kemal efe bebek çok iyiy ya güzel haberlerinizi aldık çok mutlu olduk umarım daha güzel haberler veririsin bizlere
Çok sağol Amin canım , inşallah :KK200:

Yok canım belli değildi. Dünkü muayenede 2 cm açıklık vardı ama başı hala yukarıdaydı. Zaten 1 hafta önce de durum aynıydı. 41. haftam da yarın doluyordu. O yüzden dün karar verdik. Bu sabah saat 09.00 da da Gökay epidural sezeryanla geldi. :)
Hayırlı olsun canım gozun aydin sağlıkla buyusun inşallah

Kızlar ben mama vereceğim şimdi bi türlü doymadı bugün :KK43: sanırım günde bi ek yapmak zorunda kalıcam sagdığımı da veriyorum yok yok :KK43: 60-70-80 cc kabul etmiyor zaten yememiş gibi davranıyor onlara özellikle akşam 7-11 arası bu saat arasında üzülsemde mama desteği alacam sanırım daha bol olması lazım sütümün
canim bebekler sadece memeyi aç oldugu icin istemez. kilo alimi iyiyse cisli bezi yeterliyse verme aksam olunca benimki de oyle memeleri cevir cevir emzir birini emdi digerini sonra yine digerini boyle boyle artar süt. mama verdigin kadar süt miktari azalir zamanla da nasilsa verdim diye cogalir cc ler. boyle boyle azaltirsin sütünü

Meltem kralice elizabeth gibi kaynanan var neyini sevmiyosun:KK70:slinda eminim iyi bir kadindir benimkide iyi aslinda ama biz kiskandigimizdan herseyleri batiyor bize
ya kizlar siz boyle yazdikca 3 oglan annesi olarak icim gidiyor hatta geçen hayal kurarken buldum geline derim kizim belki benim akluma gelmeyebilir yapmami ya da yapmamami istedigin bir şey varsa soyle :KK70::KK70::KK70:

suul suul çok sevindimm güzel haberlere inş kısa zamanda eve geçersiniz bol bol ayetel kursi felak nas oku oğluna. Allah bir daha sağlıkla sınamasın :( gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca her şer'de bir hayır vardır Allah beterinden korusun sizi :nazar:

Back