Cadi falan değilim ama cidden hiç sewmiyorum kadini, görüntüsü sesi herşeyi rahatsz ediyo
Aslnda iyi bi kadin hem bana hem bebege altin prlanta hediye almiş, hep yemek yapıp getiriyo ama sevemedim işte elinde değil
Meltem kralice elizabeth gibi kaynanan var neyini sevmiyosunslinda eminim iyi bir kadindir benimkide iyi aslinda ama biz kiskandigimizdan herseyleri batiyor bize
Amin canım, her nerde varsaCanım iyi olmanıza çok sevindim. Ben de doğumdan sonra 5 gün hastanede kaldım. Gerçekten çok kötüydü. Neyseki şimdi iyiyiz. Evimizdeyiz. Sağlık çok önemli. İnşallah siz de en kısa zamanda sağlığınıza kavuşur ve eve çıkarsınız.
Senin bebeğin 60 cm.mi doğdu?Ay ne bileyim :))) 58 cm doğan bebek bile gazetelere haber olmuş:) Şaşırttı diye
N nefesim-35 veBende senin gibi yapıyorum bir dahaki sefere vermesem taş gibi oluyor diger gogsum..
Emzirmek sarılığı geçiriyor. Benim bebeğim de doğumdan hemen sonra 5 gün kuvezde kaldı. Süt sağmamı istediler. Sağıp veriyordum ama az geldiği takdirde hemşireler mama veriyordu. Özellikle ilk 3 gün azdı.Kızlar tecrübeli annelerden yardım istiyorum nolur.
Bebeğim 15.4 sarılık olmus. Yarın dusmese hastaneye yatcak.
Doktor 2 saate emzir dedi.
Mama verme dedi. Ama mama verenlerin gecmiş.
Vermeli miyim ya da sekerli su ? Sizden deneyen var m ı
Cok üzülüyorum nolur bilen yardım etsin
Maşallah pek tatlı.Kızlar bugün dr amcayla randevumuz vardı kalça ve detaylı batın USG si cekildik çok şükür hersey normal 5200 gr 58 cm ve karşınızda uyumamak için kendini yirtan yarmagul kızım :)))
Senin bebeğin 60 cm.mi doğdu?
Evetü
Dediğin masajı eşim de kızımıza yapıyor. Çok iyi geliyor. Youtube da videolu masajlar var. Oradan öğrendik.Kızlar bebisimiz gecen gece gazdan öyle agliyorduki babasi masaj yapti bacaklarini 6 saniye karnina dogru itti birakti karnina dairesel hareketler yapti inamamadim bacakalrni ittikce sanki bebek kuru fasulye yemis gbi pirtlatti.Ertesi gün tecrubeli bir aktara gittm esininde ayni sorunlari yasadgi esinin kendi ayaklarinin altina elma yagi ve kekik yagi sürdüğünü söyledi sizden geciyor bebege sürmenin faydasi yok dedi günde bir bardak anason icin sutteki gazi alir bebege direk anason vermeyin uyusturabilir dedi rezene ve anasonu karistirip gunde bir bardak tuketin dedi.O masajdan sonra geceleri uyumayan Mirayim 1 bucuktan 5 bucuga kdar araliksiz uyudu inanamadim cocuk resmen rahatladi artik masaji cok seviyor.
Hem kadının oğlunu al hem de kadını sevme.Cadi falan değilim ama cidden hiç sewmiyorum kadini, görüntüsü sesi herşeyi rahatsz ediyo
Aslnda iyi bi kadin hem bana hem bebege altin prlanta hediye almiş, hep yemek yapıp getiriyo ama sevemedim işte elinde değil
Canım benim inş yarın güzelce emer tatlı oğlumuz bir an önce taburcu olursunuzAmin canım, inşallah
Yara geçene kadar silikon göğüs ucu kullanıp onunla emzirsen biraz daha az acir. Yara için bana kakao yağı çok iyi geldi. Çok geçmiş olsun umarım en kisa zamanda iyileşir.Yaa sol göğüs ucum yara olmuş aynı kenarından kopacak gibi duruyo emzirmeye ilk başlarken çok acıyor sonra uyusuyo hissetmiyorum ama göğüs kremi de fayda etmiyor YOK MU Bİ ÇARE BİLE YARDIM ESİN BANA((
Maşallah kızınaaa cnmmm bnmmm nasıl da tatlıııKızlar bugün dr amcayla randevumuz vardı kalça ve detaylı batın USG si cekildik çok şükür hersey normal 5200 gr 58 cm ve karşınızda uyumamak için kendini yirtan yarmagul kızım :)))
suulcum kemal efeyi sağlıkla evine götür gerçekten çok haklısın insan bazen elindekinin kıymetini düşenemiyor gerçekten ama şimdi kemal efe bebek çok iyiy ya güzel haberlerinizi aldık çok mutlu olduk umarım daha güzel haberler veririsin bizlereKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun. Günlerdir hastane ev arası gidip gelmekten yazamıyorum, okuyamıyorum. Lohusalık nedir bilemedik kısmet değilmiş :) Çok yorgunum :) Siz de evlerde bebişlerle yoruluyorsunuz biliyorum ama kıymetini bilin ne olur. İnsan kendi başına gelmez sanıyor, hep kendini iyisine güzeline hazırlıyor ama kaderde ne varsa o yaşanıyor. Ben aman ilaç yanlısı olmayan bir çocuk doktorum olsun diye araştırırken, oğlum doğduğu günden bu yana sayısız ilaçla ayakta durdu... Hastane süsledik, hediyelerini hazırladık bir tanesini gözümüz görmedi... ,Daha neler neler... Kimseyi üzmek istemem diyeceğim o ki bebeğiniz yanınızdaysa ve sağlıklıysa başka hiçbir şeyi kafanıza takmayın... Her şey geçer, hallolur...
Kemal Efe'm her gun iyiye gidiyor. Çok şükür MR sonuçlarımız çok iyi tespit edilen nörolojik bir sorun yok. Genel durumumuzun maşallahı var. Her organla ilgili sağlık haberleri tek tek geldikten sonra şimdi gündemimiz beslenme. Sonunda hortumla da olsa anne sütüne geçtik. Çok az (20ml) direkt midesine veriyorlar, biberon deniyorlar almıyor. Ama kucağımda çok yalanıyor, kafasını kaldırıp memelere gitmeye çalışıyor. Doktor tamam derse yarın emzirmeyi deneyeceğim :) Dua edin alsın:) Çünkü bselenmesi de normale dönerse sanırım taburculuğu hızlanacak :)) ( yoğun bakım çok genel konuştuğu için çıkışı ile ilgili bir tahmin bile hala yok..)
Ben de durumlar böyle... Evde süt sağmaya devam... Benim oğlan biraz toparlak olduğu için bir öğünde ihtiyacı biraz fazla haftasına göre galiba. Ben de o performansta tutmaya çalışıyorum. İnşallah hepimizin bol bol sütleri olur... Bebişler huzurlu uykularda gazsız gazsız uyur... Hepinizi öpüyorum.
bendeki bununla alakası yo küçük ama ikili bendekide öteki de tekli ama çok yan yakıyorBenimki bu hastane tipi olan. Ben dememek için 1 ay kiraladım ( galiba süre uzayınca aylık fiyat düşüyor) kirası 150 tl , 60 tl biberon vb sağma kısmına verdim, iki set. ( kolay olsun diye ikili sağıyorum ben Zamandan kazanıyorum) bir de Nakliye parası aldılar 60 tl. Ama bir dahaki ay devam edersem sadece 150 , uzun süreli kiralayınca o da düşüyor galiba. Bu arada pazar günüydü, aradık 2 saat sonra getirdiler.
( foto yan olmuş)
csnım ya bio gaia ilacın adı vallahi aslı rezene kimyon herşeyi yapıyorum ama sadece builaç fayda etti umarım s,zdede işe yararleylacım kullandığın gaz ilacının adı ne.. bizimde haftaya kontrolümüz var madem sen memnunsun dr danışıp bizde kllanabilir miyiz diye sorayım..bu aralar gaz sorunumuz tavan yaptı.. gazmana döndü yavrucaaz..
canım biz de çok almadık 800 gr almıştı benim kızda bakalım bu sefer ne yapacak34. Gunde almis leylacim.seninki ne kadar almisti aylik kontrolunuzde
benimde aynısı oldu canım bazen karanlık istiyorlar bazen de kakası oluyor ondan benim kız 9 saat uyumadan ağladı en sonun da kakayı yaptı rahatladı sanırım aptamil biraz bebekleri kabız yapıyorKizlar bebegim sabahdan beri toplasan 1 saat uyumamistir gaz sancisi yok gazini cikariyo surekli karni tok alti temiz neden uyumuyo ya
oyy maşallah beyza bebeğe annesi kokulu kokulu öp benim için kızınıKızlar bugün dr amcayla randevumuz vardı kalça ve detaylı batın USG si cekildik çok şükür hersey normal 5200 gr 58 cm ve karşınızda uyumamak için kendini yirtan yarmagul kızım :)))
Yok canım değişmedi aynı yarın yarı kırkımız iki gündür şu yarı kırkı yapalımda gidicem diyo ikide birde oğluna ben seninle yaşayamam yani ileriye dönük planları varmış ev aldıkya dubleks bizle oturmayı planlıyormuş sanki biz gel beraber oturalım dedikte kendi kendine gelin güvey olmuşCok merak ettim. Eşin kızınca ne yapti değişti mi yoksa aynı mi bence inadına yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?