2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cadi falan değilim ama cidden hiç sewmiyorum kadini, görüntüsü sesi herşeyi rahatsz ediyo
Aslnda iyi bi kadin hem bana hem bebege altin prlanta hediye almiş, hep yemek yapıp getiriyo ama sevemedim işte elinde değil

Kız daha ne istiyorsun. Pırlantayı almışın, gelsin yemekler. :)

Burada hedef 2016 yı anmadan geçemeyeceğim. Zeynep nerelerdesin canım bak meltemin kvsi altınlar pırlantalar getirmiş, senin kvden ne haber?

Şaka bir yana tatlım. İster istemez huzursuz oluyor insan.

Amin canım, her nerde varsa

Kızlar ben mama vereceğim şimdi bi türlü doymadı bugün sanırım günde bi ek yapmak zorunda kalıcam sagdığımı da veriyorum yok yok 60-70-80 cc kabul etmiyor zaten yememiş gibi davranıyor onlara özellikle akşam 7-11 arası bu saat arasında üzülsemde mama desteği alacam sanırım daha bol olması lazım sütümün

Ay ne bileyim :))) 58 cm doğan bebek bile gazetelere haber olmuş:) Şaşırttı diye
Senin bebeğin 60 cm.mi doğdu?

Bende senin gibi yapıyorum bir dahaki sefere vermesem taş gibi oluyor diger gogsum..
N nefesim-35 ve arge34 ben de sizin gibi yapıyorum. Bir sağ bir sol.

Emzirmek sarılığı geçiriyor. Benim bebeğim de doğumdan hemen sonra 5 gün kuvezde kaldı. Süt sağmamı istediler. Sağıp veriyordum ama az geldiği takdirde hemşireler mama veriyordu. Özellikle ilk 3 gün azdı.

Kızlar bugün dr amcayla randevumuz vardı kalça ve detaylı batın USG si cekildik çok şükür hersey normal 5200 gr 58 cm ve karşınızda uyumamak için kendini yirtan yarmagul kızım :)))
Maşallah pek tatlı.

Gözün aydın. Ne güzel herşey yolunda. Darısı bizim başımıza.

Kızlar gaz için kimyon öneriliyor ya. Bu kimyon gazın rahat çıkarılmasını mı sağlıyor yoksa gaz oluşumunu mu önlüyor?

Dediğin masajı eşim de kızımıza yapıyor. Çok iyi geliyor. Youtube da videolu masajlar var. Oradan öğrendik.

Cadi falan değilim ama cidden hiç sewmiyorum kadini, görüntüsü sesi herşeyi rahatsz ediyo
Aslnda iyi bi kadin hem bana hem bebege altin prlanta hediye almiş, hep yemek yapıp getiriyo ama sevemedim işte elinde değil
Hem kadının oğlunu al hem de kadını sevme.

Yaa sol göğüs ucum yara olmuş aynı kenarından kopacak gibi duruyo emzirmeye ilk başlarken çok acıyor sonra uyusuyo hissetmiyorum ama göğüs kremi de fayda etmiyor YOK MU Bİ ÇARE BİLE YARDIM ESİN BANA ((
Yara geçene kadar silikon göğüs ucu kullanıp onunla emzirsen biraz daha az acir. Yara için bana kakao yağı çok iyi geldi. Çok geçmiş olsun umarım en kisa zamanda iyileşir.

suulcum kemal efeyi sağlıkla evine götür gerçekten çok haklısın insan bazen elindekinin kıymetini düşenemiyor gerçekten ama şimdi kemal efe bebek çok iyiy ya güzel haberlerinizi aldık çok mutlu olduk umarım daha güzel haberler veririsin bizlere

bendeki bununla alakası yo küçük ama ikili bendekide öteki de tekli ama çok yan yakıyor
bu arada bu fiyat aylıkmı, haftalıkmı, günlükmü suulcum

csnım ya bio gaia ilacın adı vallahi aslı rezene kimyon herşeyi yapıyorum ama sadece builaç fayda etti umarım s,zdede işe yarar

Kizlar bebegim sabahdan beri toplasan 1 saat uyumamistir gaz sancisi yok gazini cikariyo surekli karni tok alti temiz neden uyumuyo ya

34. Gunde almis leylacim.seninki ne kadar almisti aylik kontrolunuzde
canım biz de çok almadık 800 gr almıştı benim kızda bakalım bu sefer ne yapacak
pınar milk plus üzümlü aldım ama humananın sulu şişeye konulmuş hali canım ben humana içtim iki gündür sanki sütüm gelmeye başladı

Kizlar bebegim sabahdan beri toplasan 1 saat uyumamistir gaz sancisi yok gazini cikariyo surekli karni tok alti temiz neden uyumuyo ya
benimde aynısı oldu canım bazen karanlık istiyorlar bazen de kakası oluyor ondan benim kız 9 saat uyumadan ağladı en sonun da kakayı yaptı rahatladı sanırım aptamil biraz bebekleri kabız yapıyor

Cok merak ettim. Eşin kızınca ne yapti değişti mi yoksa aynı mi bence inadına yapıyor.
Yok canım değişmedi aynı yarın yarı kırkımız iki gündür şu yarı kırkı yapalımda gidicem diyo ikide birde oğluna ben seninle yaşayamam yani ileriye dönük planları varmış ev aldıkya dubleks bizle oturmayı planlıyormuş sanki biz gel beraber oturalım dedikte kendi kendine gelin güvey olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…