• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benim de 100 cikti su ana kadar en fazla mama vermek ostemiyorum aiktan mi agliyor onu da anlamiyorum
Açlıktan olsa kaka çiş yapmazlar benimki kesin kolik onu anladım hergün aynı saatlerde huysuzlanıyor beyaz gürültü şarzlı süpürgeyle eş oldum birde memede çok huysuzluk yapıp ememiyordu o saatlerde ağlarken meme ucu taktım aa şaşırdım emiyor yarında huysuzlanınca yine takıcam bakalım çok ilginç bir çocuk

Kızlar tecrübeli annelerden yardım istiyorum nolur.

Bebeğim 15.4 sarılık olmus. Yarın dusmese hastaneye yatcak.

Doktor 2 saate emzir dedi.

Mama verme dedi. Ama mama verenlerin gecmiş.

Vermeli miyim ya da sekerli su ? Sizden deneyen var m ı

Cok üzülüyorum nolur bilen yardım etsin
Ben şekerli su verdim ve ilerlemeden geçti çok şükür bir sb suyu kaynat içine bir küp şeker ara ara birer çay kaşığı ver bence yine sen bilirsin ben üçüncü günden itibaren 30 cc veriyorum 19 gunluk olduk

benimde aynısı oldu canım bazen karanlık istiyorlar bazen de kakası oluyor ondan benim kız 9 saat uyumadan ağladı en sonun da kakayı yaptı rahatladı sanırım aptamil biraz bebekleri kabız yapıyor
Pispislamakdan agzim yoruldu ya bilmiyorumki canim kabiz degil aslinda surekli konusmak istiyo ilgi istiyo ama hic uykusu gelmiyo

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun. Günlerdir hastane ev arası gidip gelmekten yazamıyorum, okuyamıyorum. Lohusalık nedir bilemedik kısmet değilmiş :) Çok yorgunum :) Siz de evlerde bebişlerle yoruluyorsunuz biliyorum ama kıymetini bilin ne olur. İnsan kendi başına gelmez sanıyor, hep kendini iyisine güzeline hazırlıyor ama kaderde ne varsa o yaşanıyor. Ben aman ilaç yanlısı olmayan bir çocuk doktorum olsun diye araştırırken, oğlum doğduğu günden bu yana sayısız ilaçla ayakta durdu... Hastane süsledik, hediyelerini hazırladık bir tanesini gözümüz görmedi... ,Daha neler neler... Kimseyi üzmek istemem diyeceğim o ki bebeğiniz yanınızdaysa ve sağlıklıysa başka hiçbir şeyi kafanıza takmayın... Her şey geçer, hallolur...
Kemal Efe'm her gun iyiye gidiyor. Çok şükür MR sonuçlarımız çok iyi tespit edilen nörolojik bir sorun yok. Genel durumumuzun maşallahı var. Her organla ilgili sağlık haberleri tek tek geldikten sonra şimdi gündemimiz beslenme. Sonunda hortumla da olsa anne sütüne geçtik. Çok az (20ml) direkt midesine veriyorlar, biberon deniyorlar almıyor. Ama kucağımda çok yalanıyor, kafasını kaldırıp memelere gitmeye çalışıyor. Doktor tamam derse yarın emzirmeyi deneyeceğim :) Dua edin alsın:) Çünkü bselenmesi de normale dönerse sanırım taburculuğu hızlanacak :)) ( yoğun bakım çok genel konuştuğu için çıkışı ile ilgili bir tahmin bile hala yok..)
Ben de durumlar böyle... Evde süt sağmaya devam... Benim oğlan biraz toparlak olduğu için bir öğünde ihtiyacı biraz fazla haftasına göre galiba. Ben de o performansta tutmaya çalışıyorum. İnşallah hepimizin bol bol sütleri olur... Bebişler huzurlu uykularda gazsız gazsız uyur... Hepinizi öpüyorum.
Çok geçmiş olsun inşallah yarın seni emer ve taburcu olursunuz

Yok canım değişmedi aynı yarın yarı kırkımız iki gündür şu yarı kırkı yapalımda gidicem diyo ikide birde oğluna ben seninle yaşayamam yani ileriye dönük planları varmış ev aldıkya dubleks bizle oturmayı planlıyormuş sanki biz gel beraber oturalım dedikte kendi kendine gelin güvey olmuş
Aman Allahım iyiki planları tutmamış yoksa aylik falan degil temelli kalacakmis. Kendi evini de kiraya vermeyi düşünmüştür kesin o kadın. Allah sabir versin canım. Yarın giderse bir daha onun gelmesine fırsat vermeden siz onu ziyarete gidin. Onun evinde de oturduğun yerden kalkma bebekle ilgilen o sana hizmet etsin sende tadını cikar. ( şahsen ben öyle yaptim)

Pispislamakdan agzim yoruldu ya bilmiyorumki canim kabiz degil aslinda surekli konusmak istiyo ilgi istiyo ama hic uykusu gelmiyo
canım benimde aynı oldu kakayı saatler sonra yapınca anladık kaka için ağladığını ben poposuna pamuk la zeytinyağı sürdüm dr söylemişti istersen sür

Saol cnm ya . Ins bizimde kurtaricimiz olur. Gerci bugun ve dun gece gayet iyiydik ins ole gider
inşallah alıcım gaz bela ve benim bebeğim maalesef kolik 4 aylık olsunlarda eçse canları nasıl yanıyordur içim acıyor öyle ağladığında

canım biz de çok almadık 800 gr almıştı benim kızda bakalım bu sefer ne yapacak
pınar milk plus üzümlü aldım ama humananın sulu şişeye konulmuş hali canım ben humana içtim iki gündür sanki sütüm gelmeye başladı
Ayy insallah canim cogalir sutun biran evvel.morali, bozuldu benimde az kilo alinca 2 saatte bir emziricem artik ama demin he yappsam uyanmadi,sagiyorum simdi bakalim ne cikacak

Aman Allahım iyiki planları tutmamış yoksa aylik falan degil temelli kalacakmis. Kendi evini de kiraya vermeyi düşünmüştür kesin o kadın. Allah sabir versin canım. Yarın giderse bir daha onun gelmesine fırsat vermeden siz onu ziyarete gidin. Onun evinde de oturduğun yerden kalkma bebekle ilgilen o sana hizmet etsin sende tadını cikar. ( şahsen ben öyle yaptim)
Aynen kp köye gitçekmiş bi kışları gelirmiş. Eşimde belki taşınmayız orayı kiraya veririz dedi taşınsakta o ev tam bize göre dedi çocukların biri kız biri erkek ayrı odada kalcaklar dedi kv iyice düşürdü yüzünü

Ayy insallah canim cogalir sutun biran evvel.morali, bozuldu benimde az kilo alinca 2 saatte bir emziricem artik ama demin he yappsam uyanmadi,sagiyorum simdi bakalim ne cikacak
inşallah pınar ya inşallah çoğalır
bence moralini bozma ya hiç kilo almasaydı pınar 500 gr az değil inan canım ya birde sen neden saatli besliyorsun ki bebeğin ne zaman isterse besle isterse 10dk bir isterse 3 saatte bir takma kafana

Aynen kp köye gitçekmiş bi kışları gelirmiş. Eşimde belki taşınmayız orayı kiraya veririz dedi taşınsakta o ev tam bize göre dedi çocukların biri kız biri erkek ayrı odada kalcaklar dedi kv iyice düşürdü yüzünü
aylacım yaa takma kafana canım ya sonradan anlasaydınız daha fena olurdu şimdiden plamları çıktı ortaya bu arada senin kv çok merak ettim tipi nasıl acaba diye

inşallah pınar ya inşallah çoğalır
bence moralini bozma ya hiç kilo almasaydı pınar 500 gr az değil inan canım ya birde sen neden saatli besliyorsun ki bebeğin ne zaman isterse besle isterse 10dk bir isterse 3 saatte bir takma kafana
Canim istemiyor ki ben vermeden istemiyor pek,uyandiranadim da simdi

Dun dayanamadim fitil koyduk yapti ama zeytinyagini denemistik,bugun saglik ocaginda sordum 5 gunden oncesine kabiz saymiyoruz dediler
canı yaa off üzülme pınarcım ama önemli olan çşl yapması çiş yapmıyorsa sıkıntı var demektir sen çocuk dr buldunmu

Benimkine zeytinyagida kar etmiyor
Benim kız ongün yapamamıştı metsil kullanıyorduk ozaman dereceyle uyarıyorduk hatta çay kaşığıyla zeytinyağ bile vermiştik yok enson dr ameliyat deyince kp minicik bir sabunu alttan ittirdi başta çok kızmıştım fakat bir kaka yapmıştı canbebenin alt açması kakayla dolmuştu sonrada düzene girdi kakası ama bunu yaptığımızda bir aynı geçmişti

Back