• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Yaa sol göğüs ucum yara olmuş aynı kenarından kopacak gibi duruyo emzirmeye ilk başlarken çok acıyor sonra uyusuyo hissetmiyorum ama göğüs kremi de fayda etmiyor YOK MU Bİ ÇARE BİLE YARDIM ESİN BANA :KK43:((
Canim üzülme, ben de ayniyim. Önceden daha kötüydü şimdi biraz düzeldi. Emzirmeye ilk başlarken acıyor hala. Lansinoh krem ve göğüs kalkanı kullanıyorum ben. Zamanla geçecek inşallah. Göğüs kalkanı da çok işe yarıyor. Meme ucu kıyafete degmiyor, krem boşa gitmiyor. Dün bi göğüs Pedi kullanayim dedim, hemen 1 gün de bile farketti, daha çok acimaya başladı. En iyisi göğüs kalkanı kullanmak... zamanla geçecek, üzülme... kremlere devam...

Kızlar bebisimiz gecen gece gazdan öyle agliyorduki babasi masaj yapti bacaklarini 6 saniye karnina dogru itti birakti karnina dairesel hareketler yapti inamamadim bacakalrni ittikce sanki bebek kuru fasulye yemis gbi pirtlatti.Ertesi gün tecrubeli bir aktara gittm esininde ayni sorunlari yasadgi esinin kendi ayaklarinin altina elma yagi ve kekik yagi sürdüğünü söyledi sizden geciyor bebege sürmenin faydasi yok dedi günde bir bardak anason icin sutteki gazi alir bebege direk anason vermeyin uyusturabilir dedi rezene ve anasonu karistirip gunde bir bardak tuketin dedi.O masajdan sonra geceleri uyumayan Mirayim 1 bucuktan 5 bucuga kdar araliksiz uyudu inanamadim cocuk resmen rahatladi artik masaji cok seviyor.

Arkadaşlar ben evde oturmaktan sıkıldım yaaa :( ilk 15 gün annem vardı, şimdi de kv geldi. Kv iyi, onunla anlasiyoruz, o konuda da sıkıntı yok ama eşimle başbaşa kalmayi özledim. Eşimle dışarı çıkmayı özledim. Bebek de emiyor, uyuyor, ağlıyor... biraz büyüse de şirinlik de yapsa :(

Kızlar tecrübeli annelerden yardım istiyorum nolur.

Bebeğim 15.4 sarılık olmus. Yarın dusmese hastaneye yatcak.

Doktor 2 saate emzir dedi.

Mama verme dedi. Ama mama verenlerin gecmiş.

Vermeli miyim ya da sekerli su ? Sizden deneyen var m ı

Cok üzülüyorum nolur bilen yardım etsin
Bizim 17 çıktı canım mama vermedik 2 saati bulmadan emzir pompa ile sağ özellikle gece uykusunda biberonla onuda ver biz çok şükür 1 ayın sonunda atlattık bir gece hastahanede yattık

Cadi falan değilim ama cidden hiç sewmiyorum kadini, görüntüsü sesi herşeyi rahatsz ediyo
Aslnda iyi bi kadin hem bana hem bebege altin prlanta hediye almiş, hep yemek yapıp getiriyo ama sevemedim işte elinde değil :(
Dua edin o konuda da piyango bende benimde kaynanalık yapmaya çalışan kaynanamınkaynanası birde analığımız var muhteşem muhteremlerini kaldırmadan herşeye muhalefetler bu ara ama uç çocuk sesini kaldıramadıkları için birde kar vardı iki günde bir geliyorlar

Yaa sol göğüs ucum yara olmuş aynı kenarından kopacak gibi duruyo emzirmeye ilk başlarken çok acıyor sonra uyusuyo hissetmiyorum ama göğüs kremi de fayda etmiyor YOK MU Bİ ÇARE BİLE YARDIM ESİN BANA :KK43:(([/QUO
Silikon göğüs ucu ile 2 3cgun emzirince geçiyor canım

Arkadaşlar ben evde oturmaktan sıkıldım yaaa :KK43: ilk 15 gün annem vardı, şimdi de kv geldi. Kv iyi, onunla anlasiyoruz, o konuda da sıkıntı yok ama eşimle başbaşa kalmayi özledim. Eşimle dışarı çıkmayı özledim. Bebek de emiyor, uyuyor, ağlıyor... biraz büyüse de şirinlik de yapsa :KK43:
az kaldi catliycam bende yakinda

Cadi falan değilim ama cidden hiç sewmiyorum kadini, görüntüsü sesi herşeyi rahatsz ediyo
Aslnda iyi bi kadin hem bana hem bebege altin prlanta hediye almiş, hep yemek yapıp getiriyo ama sevemedim işte elinde değil :KK43:
Meltem kralice elizabeth gibi kaynanan var neyini sevmiyosun:KK70:slinda eminim iyi bir kadindir benimkide iyi aslinda ama biz kiskandigimizdan herseyleri batiyor bize

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun. Günlerdir hastane ev arası gidip gelmekten yazamıyorum, okuyamıyorum. Lohusalık nedir bilemedik kısmet değilmiş :) Çok yorgunum :) Siz de evlerde bebişlerle yoruluyorsunuz biliyorum ama kıymetini bilin ne olur. İnsan kendi başına gelmez sanıyor, hep kendini iyisine güzeline hazırlıyor ama kaderde ne varsa o yaşanıyor. Ben aman ilaç yanlısı olmayan bir çocuk doktorum olsun diye araştırırken, oğlum doğduğu günden bu yana sayısız ilaçla ayakta durdu... Hastane süsledik, hediyelerini hazırladık bir tanesini gözümüz görmedi... ,Daha neler neler... Kimseyi üzmek istemem diyeceğim o ki bebeğiniz yanınızdaysa ve sağlıklıysa başka hiçbir şeyi kafanıza takmayın... Her şey geçer, hallolur...
Kemal Efe'm her gun iyiye gidiyor. Çok şükür MR sonuçlarımız çok iyi tespit edilen nörolojik bir sorun yok. Genel durumumuzun maşallahı var. Her organla ilgili sağlık haberleri tek tek geldikten sonra şimdi gündemimiz beslenme. Sonunda hortumla da olsa anne sütüne geçtik. Çok az (20ml) direkt midesine veriyorlar, biberon deniyorlar almıyor. Ama kucağımda çok yalanıyor, kafasını kaldırıp memelere gitmeye çalışıyor. Doktor tamam derse yarın emzirmeyi deneyeceğim :) Dua edin alsın :) Çünkü beslenmesi de normale dönerse sanırım taburculuğu hızlanacak :)) ( yoğun bakım çok genel konuştuğu için çıkışı ile ilgili bir tahmin bile hala yok..)
Ben de durumlar böyle... Evde süt sağmaya devam... Benim oğlan biraz toparlak olduğu için bir öğünde ihtiyacı biraz fazla haftasına göre galiba. Ben de o performansta tutmaya çalışıyorum. İnşallah hepimizin bol bol sütleri olur... Bebişler huzurlu uykularda gazsız gazsız uyur... Hepinizi öpüyorum.

Tatlım yarın oğlun emmeye başlar inşallah. Böylece dediğin gibi kavuşma süreniz de kısalmış olur. Güzel haberlerini bekliyoruz. :KK15:

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun. Günlerdir hastane ev arası gidip gelmekten yazamıyorum, okuyamıyorum. Lohusalık nedir bilemedik kısmet değilmiş :) Çok yorgunum :) Siz de evlerde bebişlerle yoruluyorsunuz biliyorum ama kıymetini bilin ne olur. İnsan kendi başına gelmez sanıyor, hep kendini iyisine güzeline hazırlıyor ama kaderde ne varsa o yaşanıyor. Ben aman ilaç yanlısı olmayan bir çocuk doktorum olsun diye araştırırken, oğlum doğduğu günden bu yana sayısız ilaçla ayakta durdu... Hastane süsledik, hediyelerini hazırladık bir tanesini gözümüz görmedi... ,Daha neler neler... Kimseyi üzmek istemem diyeceğim o ki bebeğiniz yanınızdaysa ve sağlıklıysa başka hiçbir şeyi kafanıza takmayın... Her şey geçer, hallolur...
Kemal Efe'm her gun iyiye gidiyor. Çok şükür MR sonuçlarımız çok iyi tespit edilen nörolojik bir sorun yok. Genel durumumuzun maşallahı var. Her organla ilgili sağlık haberleri tek tek geldikten sonra şimdi gündemimiz beslenme. Sonunda hortumla da olsa anne sütüne geçtik. Çok az (20ml) direkt midesine veriyorlar, biberon deniyorlar almıyor. Ama kucağımda çok yalanıyor, kafasını kaldırıp memelere gitmeye çalışıyor. Doktor tamam derse yarın emzirmeyi deneyeceğim :) Dua edin alsın:) Çünkü bselenmesi de normale dönerse sanırım taburculuğu hızlanacak :)) ( yoğun bakım çok genel konuştuğu için çıkışı ile ilgili bir tahmin bile hala yok..)
Ben de durumlar böyle... Evde süt sağmaya devam... Benim oğlan biraz toparlak olduğu için bir öğünde ihtiyacı biraz fazla haftasına göre galiba. Ben de o performansta tutmaya çalışıyorum. İnşallah hepimizin bol bol sütleri olur... Bebişler huzurlu uykularda gazsız gazsız uyur... Hepinizi öpüyorum.
Canım iyi olmanıza çok sevindim. Ben de doğumdan sonra 5 gün hastanede kaldım. Gerçekten çok kötüydü. Neyseki şimdi iyiyiz. Evimizdeyiz. Sağlık çok önemli. İnşallah siz de en kısa zamanda sağlığınıza kavuşur ve eve çıkarsınız.

Back