2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cok sevindim herseyin yolunda olmasina insalkah tez zamanda saglicakla evinize gidersiniz

Herkes bisey diyor,bide onu deniycem belki d
aha iyi olur

Bende senin gibi yapıyorum bir dahaki sefere vermesem taş gibi oluyor diger gogsum..

Kızlar tecrübeli annelerden yardım istiyorum nolur.

Bebeğim 15.4 sarılık olmus. Yarın dusmese hastaneye yatcak.

Doktor 2 saate emzir dedi.

Mama verme dedi. Ama mama verenlerin gecmiş.

Vermeli miyim ya da sekerli su ? Sizden deneyen var m ı

Cok üzülüyorum nolur bilen yardım etsin

Cnm benim bebegiminki 16 ydi doktor hem emzir hem mama ver dedi bende oyle yaptim bence mama ver iyice ilerlemesin sariligi

Cnm benim bebegiminki 16 ydi doktor hem emzir hem mama ver dedi bende oyle yaptim bence mama ver iyice ilerlemesin sariligi
Hay allah senden razı olsun canım ilk emzir meyi deniycem sonra mama vercem ben de her doktor farklı soyluyor ya . Ne kadar cc mama verdin canım ???

Tekrar çok teşekkürler canım. Ne kadar sürede geçiyor

Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an evvel hayırlısı ile taburcu olur oğlun...

Hay allah senden razı olsun canım ilk emzir meyi deniycem sonra mama vercem ben de her doktor farklı soyluyor ya . Ne kadar cc mama verdin canım ???

Tekrar çok teşekkürler canım. Ne kadar sürede geçiyor

30 cc mama veriyodum cnm once emziriyodum sonra mama veriyodum uykusundan uyandirip emziriyodum hep iki gunde 16 dan 12 ye dusurmustuk

Yaa sol göğüs ucum yara olmuş aynı kenarından kopacak gibi duruyo emzirmeye ilk başlarken çok acıyor sonra uyusuyo hissetmiyorum ama göğüs kremi de fayda etmiyor YOK MU Bİ ÇARE BİLE YARDIM ESİN BANA ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…