• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım önemli olan meleğinin doyması sağlıklı olması herkesin yaşadığı hayat yasam standardı hormonları kişiliği aynı değil ki sutude aynı olsun ben oğlumu saatlerce memede tutuyorum yinede günde iki kere bebelac mama veriyorum bir kızımı okula götürürken birde akşam yatmadan önce uç çoçuk ev yemek ders misafir vakşt yetmiyor yetişemiyorum küçük kızımda yalancı meme emmeye başladı yorgunluk ve düzenli beslenememek sutu etkiliyor ama yaoacakta birşeyim yok maalesef ben kendimi bir önceki gunumle karşılaştırırım başkası ile değil kısacası
o kadar doğru yazdıkların , şu kadar sağdım şöyle çıktı diyenlerler nedense kendimi karşılaştırdım sanki niye böyle yaptıysam inan bende aynıyım ama senin tempon çok ağırmış gerçekten söylenmeye utandım umarım seninde dinlenmeye bol bolö fırsatın olur çoçujklarınla bol sağlıklı günler geçirirsiniz sermincim

Az önce sana mesaj attım :) Çok şükür her gün daha iyiye gidiyoruz.
Süt konusunda ben hastanede kullandığım makinadan kiraladım. Ameda'nın. Benim göğüslerim taş gibi oldu, patlayacaktı neredeyse öyle geçtim hastane tipine. Ama bendeki anormal bir durummuş. Ebe hiç böyle bir şey görmedim dedi, doktorum da senin hiçbir şeyin normal değil zaten diyip eğlendi. Sonuç olarak şimdi bu hastane tipi ile çok rahatım. Bebeğin emme gücüne daha yakın sanırım. Bu yüzden de sağdıkça azalmıyor.

Benin arkadasim var hic beslenmesine calan dikkat etmez o kadar cok sutu vardi ki buzlukta yer kalmamıştı iste bir de böyle olanlar var :) bizde sondaj calismasi yapcaz nerdeyse sut cikarcaz diye.
Bence sen doktoruna bir sor oyle birden azaliyorsa bi sebebi vardir. Insallah hemen cogalir ama cok da kafana takma dinlen guzel bir muzik ac rahatla belki ise yarar donemseldir yada anliktir belki

Bende bu ilactan deneyim ilac vermemekte direndim ama dun resmen delirmis gibiydi kizim :KK43:
canı ya aşırı rahat olmak lazım sanırım ben öyle yapsam belki çoğalır ama hiç sanmam biz dikkat ettikçe dahada kaçar aynen nbbende olduğu gibi
ilaç kızımda işe yaradı uykusunda b,le gaz çıkartıyor hatta çıkardığı gazdan uyanıyor ve korkup ağlamaya başlıyor sen dr sor bakalım yinede ama zinco verme alkol var ve dr bize önermedi açıkçası
mama veriyormusun sen bizde mama hem kabız yapıyor hemde gaz

Süt konusunda ben hastanede kullandığım makinadan kiraladım. Ameda'nın. Benim göğüslerim taş gibi oldu, patlayacaktı neredeyse öyle geçtim hastane tipine. Ama bendeki anormal bir durummuş. Ebe hiç böyle bir şey görmedim dedi, doktorum da senin hiçbir şeyin normal değil zaten diyip eğlendi. Sonuç olarak şimdi bu hastane tipi ile çok rahatım. Bebeğin emme gücüne daha yakın sanırım. Bu yüzden de sağdıkça azalmıyor.
bende de amedanın lactaline var umarım işe yarar senin sağdığında bundan mı acaba m
mesajı daha görmedim bakarı şimdi iyi haberlerinizi bekliyorum hep sağlıkla kucaklaş oğlunla

Canım biran önce kucak kucağa evinizde olursunuz inş Allah

Canım en kısa zamanda oğlunu kucağınıza alıp evinize götürürsünüz inşallah. :KK15:

Canım arada benim kız da öyle. Emmeye bir başlıyor 2 saat sürüyor. Daha doğrusu aralarda memede uyuyor. Biraz da dudak tiryakisi :KK66: Zevk için istiyor, açlıktan değil biliyorum :KK66:
Bazen de gaz sancısı oluyor. O zaman da emme olayı onu sakinleştiriyor. O yüzden istiyor.

Çok sevindim canım. Seni merak etmiştim. En kısa zamanda eve çıkmanızı dilerim.

Canım bunların hepsi geçecek. Az önce Melteme de yazdım. Hormonlardan kaynaklanıyor. Biraz sabret. :KK66:

Cok sukur canim cok sevindim inan kac gundur aklim sendeydi icim rahatladdi

Oy maşallah o minik kemal efeye :) minik kuzuş, hemen toparlanır inş tatlim, allahım tez zamanda şifasını versin kuzuşun.

suulcum çok sevindim bebeğini kucaklamana umarım en ısa zamanda evinizde kucak kucağa oturursunuz lütfen beni habersiz bırakma heppp çok güzel haberlerinizi bekliyorum bol sütlü günlerimiz olsun

suul suul geçmiş olsun canım @esmerim53 @Esmer54 gözünüz aydın kızlar sağlıkla büyüsün kuzular kusura bakmayın geç oldu sanırım bütün sayfaları okuyamadim o yüzden geç gördüm

Çok şükür çok sevindim cnm :nazar:kucağında oğlunla eve geçersiniz inşallah en kısa vakitte

Gelmiş geçmiş olsun canım Allah başka dert, keder göstermesin. Tez zamanda ogluşunla vuslata erin inşallah :)

Canim uzun zamandir girmiyordum. Basindan gecenleri yeni okuma firsati buldum. Dualarim sizinle ve guzel haberlerini bekliyorum. Eminim küçük prensin senin gibi guclu ve pozitif bir annenin hatrina en kisa zamanda toparlanacaktir.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun. Günlerdir hastane ev arası gidip gelmekten yazamıyorum, okuyamıyorum. Lohusalık nedir bilemedik kısmet değilmiş :) Çok yorgunum :) Siz de evlerde bebişlerle yoruluyorsunuz biliyorum ama kıymetini bilin ne olur. İnsan kendi başına gelmez sanıyor, hep kendini iyisine güzeline hazırlıyor ama kaderde ne varsa o yaşanıyor. Ben aman ilaç yanlısı olmayan bir çocuk doktorum olsun diye araştırırken, oğlum doğduğu günden bu yana sayısız ilaçla ayakta durdu... Hastane süsledik, hediyelerini hazırladık bir tanesini gözümüz görmedi... ,Daha neler neler... Kimseyi üzmek istemem diyeceğim o ki bebeğiniz yanınızdaysa ve sağlıklıysa başka hiçbir şeyi kafanıza takmayın... Her şey geçer, hallolur...
Kemal Efe'm her gun iyiye gidiyor. Çok şükür MR sonuçlarımız çok iyi tespit edilen nörolojik bir sorun yok. Genel durumumuzun maşallahı var. Her organla ilgili sağlık haberleri tek tek geldikten sonra şimdi gündemimiz beslenme. Sonunda hortumla da olsa anne sütüne geçtik. Çok az (20ml) direkt midesine veriyorlar, biberon deniyorlar almıyor. Ama kucağımda çok yalanıyor, kafasını kaldırıp memelere gitmeye çalışıyor. Doktor tamam derse yarın emzirmeyi deneyeceğim :) Dua edin alsın:) Çünkü bselenmesi de normale dönerse sanırım taburculuğu hızlanacak :)) ( yoğun bakım çok genel konuştuğu için çıkışı ile ilgili bir tahmin bile hala yok..)
Ben de durumlar böyle... Evde süt sağmaya devam... Benim oğlan biraz toparlak olduğu için bir öğünde ihtiyacı biraz fazla haftasına göre galiba. Ben de o performansta tutmaya çalışıyorum. İnşallah hepimizin bol bol sütleri olur... Bebişler huzurlu uykularda gazsız gazsız uyur... Hepinizi öpüyorum.

bende de amedanın lactaline var umarım işe yarar senin sağdığında bundan mı acaba m
mesajı daha görmedim bakarı şimdi iyi haberlerinizi bekliyorum hep sağlıkla kucaklaş oğlunla

Benimki bu hastane tipi olan. Ben dememek için 1 ay kiraladım ( galiba süre uzayınca aylık fiyat düşüyor) kirası 150 tl , 60 tl biberon vb sağma kısmına verdim, iki set. ( kolay olsun diye ikili sağıyorum ben Zamandan kazanıyorum) bir de Nakliye parası aldılar 60 tl. Ama bir dahaki ay devam edersem sadece 150 , uzun süreli kiralayınca o da düşüyor galiba. Bu arada pazar günüydü, aradık 2 saat sonra getirdiler.

( foto yan olmuş :( )

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 90
Kizlar mrb yarin 40 mız çıkıyor evde artık bu aldik oglusumla ama havada çok soğuk bir yere çıkmakta çok zor olcak 1 aylık kontrole gittik geçen hafta 2800 dogmustuk 4150 gr olmuşuz 54 cm olmuşuz boynumuz 5 cm uzamış şükür emmemiz düzeldi bizde durum bu gece uykuları düzensiz ve gaz promlemi var ama alıştık artık birbirimize

Cnm c
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun. Günlerdir hastane ev arası gidip gelmekten yazamıyorum, okuyamıyorum. Lohusalık nedir bilemedik kısmet değilmiş :) Çok yorgunum :) Siz de evlerde bebişlerle yoruluyorsunuz biliyorum ama kıymetini bilin ne olur. İnsan kendi başına gelmez sanıyor, hep kendini iyisine güzeline hazırlıyor ama kaderde ne varsa o yaşanıyor. Ben aman ilaç yanlısı olmayan bir çocuk doktorum olsun diye araştırırken, oğlum doğduğu günden bu yana sayısız ilaçla ayakta durdu... Hastane süsledik, hediyelerini hazırladık bir tanesini gözümüz görmedi... ,Daha neler neler... Kimseyi üzmek istemem diyeceğim o ki bebeğiniz yanınızdaysa ve sağlıklıysa başka hiçbir şeyi kafanıza takmayın... Her şey geçer, hallolur...
Kemal Efe'm her gun iyiye gidiyor. Çok şükür MR sonuçlarımız çok iyi tespit edilen nörolojik bir sorun yok. Genel durumumuzun maşallahı var. Her organla ilgili sağlık haberleri tek tek geldikten sonra şimdi gündemimiz beslenme. Sonunda hortumla da olsa anne sütüne geçtik. Çok az (20ml) direkt midesine veriyorlar, biberon deniyorlar almıyor. Ama kucağımda çok yalanıyor, kafasını kaldırıp memelere gitmeye çalışıyor. Doktor tamam derse yarın emzirmeyi deneyeceğim :) Dua edin alsın:) Çünkü bselenmesi de normale dönerse sanırım taburculuğu hızlanacak :)) ( yoğun bakım çok genel konuştuğu için çıkışı ile ilgili bir tahmin bile hala yok..)
Ben de durumlar böyle... Evde süt sağmaya devam... Benim oğlan biraz toparlak olduğu için bir öğünde ihtiyacı biraz fazla haftasına göre galiba. Ben de o performansta tutmaya çalışıyorum. İnşallah hepimizin bol bol sütleri olur... Bebişler huzurlu uykularda gazsız gazsız uyur... Hepinizi öpüyorum.

Cnm çok geçmiş olsun allahım Insallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur yavrum bir an once evinize gidersiniz

canı ya aşırı rahat olmak lazım sanırım ben öyle yapsam belki çoğalır ama hiç sanmam biz dikkat ettikçe dahada kaçar aynen nbbende olduğu gibi
ilaç kızımda işe yaradı uykusunda b,le gaz çıkartıyor hatta çıkardığı gazdan uyanıyor ve korkup ağlamaya başlıyor sen dr sor bakalım yinede ama zinco verme alkol var ve dr bize önermedi açıkçası
mama veriyormusun sen bizde mama hem kabız yapıyor hemde gaz
leylacım kullandığın gaz ilacının adı ne.. bizimde haftaya kontrolümüz var madem sen memnunsun dr danışıp bizde kllanabilir miyiz diye sorayım..bu aralar gaz sorunumuz tavan yaptı.. gazmana döndü yavrucaaz..

Merhaba kızlar ben ekim annesjyim. elimde hiç acilmamis mustela şampuan saç ve vücut için olani ve losyon var. İlgilenen olursa uygun fiyata vericem. Elimizde kaldı kullanan birileri faydalansin istiyorum.

Canim çok geçmiş olsun daha yeni haberim oldu durumunuzdan ben en son doğum yapacaktin o mesajini görmüştüm ama bebeğinin sağlik durumundan haberim yoktu.
Niçin hastanede bebeğin umarim daha iyidir ve en kisa zamanda iyileşir evinize dönersiniz inşallah.

Canim çok geçmiş olsun daha yeni haberim oldu durumunuzdan ben en son doğum yapacaktin o mesajini görmüştüm ama bebeğinin sağlik durumundan haberim yoktu.
Niçin hastanede bebeğin umarim daha iyidir ve en kisa zamanda iyileşir evinize dönersiniz inşallah.
Sağol canım, doğum sırasında omuz sıkıştı, oksijensiz kaldı. Çok daha iyiyiz şükür.

Kizlar bisi sormak istiyorum Tomris notlarini okudum ben kizimi bi memeyle emziriyorum yarim saat kadar nezamn isterse ozaman birakiyo sonra diğer emzirme de diğer memeyi veriyorum ama tomrisin notlarinda diğer emzirmeden ayni memeyi verin diyo daha sonra diğer memeyi verin diyo yanlis mi yapiyorum acaba bilemedim

Cidden suul ya 60 cm cocugu nasil buyuttun o kadar:KK48:masallah

Back
X