2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar sizin de bebislerin yüzünde küçük kırmızı lekeler var mı özellikle yikandiktan sonra kabarip artıyor gibi sonra birkaç saate geçiyor sütüm den sürDüm iyi geldi ama var yine de yarın kontrolumuzz var Dr a sorayim ne dicek

Benimkide isilik oldu sanirim,emerken mememe temas ediyor terliyor yanaklari ondan oldugunu dusunuyorum

Cnm şimdi yeni moda herkes annenin yedikleri bebege gaz yapmaz yiyin diyolar da bana daha hastane çıkarken liste verdi gaz yapan yiyecekleri. Ve gerçekten de ben yediklerime dikkat etmediğim günler bebegim gaz sancısı çekiyor bunu tecrübe ettim :/ ama grip fln geçmiyo sütle

Bnde ilk haftalar yara olunca hep böyle yapmıştım sonra yara derdi kalmadı zaten çok şükür

Hungur hungur aglamak geliyor icimden,cok kotuyum bugun cok sıkildim herseyden evde durmaktan
Sabret cnm kirkin ciktiktan sonra bide kv gittikten sonra rahatlarsin şuan evde duruyorsun bi anda bi değişiklik oldu hayatinda bebeginle yanliz kaldigin zaman esinle birlik ins.herşey yoluna girecek bebiste şöyle 2aylik falan olsun onunla uğraşmaktan sıkılmaya vaktin kalmicak

Hungur hungur aglamak geliyor icimden,cok kotuyum bugun cok sıkildim herseyden evde durmaktan
Cnm eşinle konuş bi hava alın dışarı çıkın 2 saat fln bırakamaz mısın kmseye gerçekten morale en çok ihtiyacımız olan dönemlerdeyiz eşime geçiyo bnm de naz'ım. Kendini üzme (

Bizm de oluyo cnm sütümden sürüyorum hafif geçiyo hemen normal bnce her bebekte oluyodur

Gazi olunca benmki memeyı koparacak gibi cekiyo tatlm

ben hala tam alişamadm, özellikle eşim ewde olmadiğinda cok bunaliyorum

Cnm eşinle konuş bi hava alın dışarı çıkın 2 saat fln bırakamaz mısın kmseye gerçekten morale en çok ihtiyacımız olan dönemlerdeyiz eşime geçiyo bnm de naz'ım. Kendini üzme (
Hasta gibiyim canim o yuzden cikamam bugun kv bakar bebege ama ben cikamiyorum

Ben ağlıyorum bile. Yorgunluktan başım dönüyo. Büyük oğlum çok hasta fırsat buldukça onunla ilgilenmeye çalışıyorum ağzı burnu hep yara içinde yavrumun yemek yiyemiyo midesi bulanıyo öksürük uyutmuyo. Ufaklık uyuduğunda bile gece uyuyamiyorum o yüzden. Bi yandan yemek bi yandan ev.. Kahvaltidan beri anca yemek yedim. Sadece bebeği emzirmek için oturabiliyorum. Buna rağmen benim odun kocama çorbası pilavı yemeği 3 çeşit yemek hazırlıyorum ama hala ne yapıyosun ki diyo çıldırıyorum. Dün misafir geldi yemeği sofrayı hazırladım mutfağa koydum o da ocaktan alıp tabağına koydu. Neymiş tabağına koymamisim. Eniştesi saat gece 10da ben acıktım dedi. Bende tepsiye yemek koydum getirdim. Napim git mutfaktan al mi diyeyim. Benimkinin yüzü düştü hemen. Noldu dedim ben yemeği kendim alıyorum ona tepsiyle getiriyosun diyo. Zaten tek başıma yapiyorum her şeyi bi de üstüne ne yapıyosun ki zaten diye laf yiyorum. Beyefendi sabah iki saat büyük oğlumla kahvaltı hazırlayıp yediya onun acısını çıkaracak. Lohusa olan benim depresyona giren o. Zorla beni de sokuyo depresyona

Hadiyaa :)) oyy cok tatli bu bebisler benimkide banyo ettirdikten sonra ustunu kurularken isiyo :))

Bu kür yumurta catlatma kürü değilmiydi ibrahim saracoglunun

Kızlar lohusa depresyonu kapıda bekliyor lütfen dikkat edin kendinize çünkü önce sizin iyi olmaniz gerekiyor ki yavrulariniza bakabilesiniz bakabilelim
İlk dogumumda bebeğim 20 günlüktü eve gectigimizde cunkü herkesten uzak baska ilde oturuyorduk karişan eden yok yanliziz esimle eşimde pek babalik moduna giremediğinden hep yanlizdik bebeğimle ve kendimi depresyonun icinde buldum geceleri kalkiyor hic sebebsiz yere volta atiyorum odalarda ve o anda beni hayata bağlayan hic bisey yok yani okadar mutsuzum ki bebeğimin
varliği bile beni mutlu etmiyor ve aklima ölüm bile geliyor bu durum bir süre devam etti doktara gitmedim gitmek istemedim telkinlerle bir süre gitti ama psikoloji bozuldu bir kere ve zamanla evliliğime yansidi cok sorun yasadik sonradan gittim psikaytra oda fayda etmedi sonra bir nusubet bin nasihattan daha iyi geldi bir sene öncesine kadar.
Son bir yilda hamile kaldim tekrardan ve hayat şartlarim şimdi daha zor etrafim daha kalabalik sinir eden çok ama yinede güçlü olmaya çalisiyorum cunkü şükrediyorum.
Herseye pozitif bakmaya calisalim kafaya cok takmayalim onu bunu şunu kim ne derse bir kulaktan koyup ötekinden çıkaralim.kısacasi arsiz olalim etrafimizdaki olumsuz herseye.

Senin isin cok daha zor tabi.bir tarsftan bebek,bir taraftan cocuk.cogumuz bebekle zor basa cikiyoruz Allah yardimciniz olsun.benim esimde gecen gun bu biraz buyusun 2.yi yapalim diyodu heee dedim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…