- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Hahshaha,sen daha ilk gunden kv krizine girmissin
Biz maalesef biryere gidemedik henuz,birkac kere arkadaslara gitmeye niyetlendik kismet olmadi,ben ev gezmesine giderimde avm,restorant gibi kalabalkk yerlere sokmak istemiyorum grip virusu havada asili kaliyormus grip bulasir hasta olur diye.2 aylik falan olsun iyice bi kendine gelsin diye bekliyorum ama kendim yanliz avmye falan gittim,esimle disari cikiyoruz 2-3saatligine emzirip kaciyoruz hemen
Kızlar benim oğlan kolik galiba memeyi emerken çok hırs inat yapıyor ağlamaktan ememiyor zor emziriyorum özellikle birileri varken yalnızken olmuyo ama kv eşim bile varken hıysuz kv söylenmesinden bıktım damaklarımı yara sütünmü acı öyle olsa sağdığım sütüde içmez enson fön mk çalıştırdım ozaman tık yok e heryerde fön mk gecedemi çalıştırıcam ne yapıcamı bilemiyorum birde eşime sinir oluyorum afedersiniz adam hiç rahat bırakmıyo dr yanında dedi birbuçuk ay yok diye fırsat kolluyo dini inancıda güçlü biri fakat zor tutuyorum daha 18 günlüğüz adam hamileyken zor elini sürdü şimdi zor tutuyorum birde kendime bakmıyorum saçbaş dağınık uzak dursun diye napçam iyice tırlattım
Kırk oldu mu senn? Maşallah benm daha 13. Gün.
Ha ha memeyi arkaya sallamak he, bi alemsin tatlm ya :)
TşkLer cnm gayet koLay bi doğum oLdu@suul cum çok geçmiş olsun cnm inş sağlıkla kucağına alacaksın minik efeyi Rabbim gönlüne ferahlık versin
@kanepecimkivircik1907 kızlar kolay doğumlar diliyorum sizede
Gun gectikce tahammulum azaliyor cok sıkildim defolup gitseydi biWalla ya, sizlere maşallah 1-2 ay kv cekiyosunuz, ben bi günde boğazlama noktasina geldim
Gece kuyruk gibi dolaşti, ver bana ..... yapayım die, beceriksiz alt değiştrcekmiş, pışpışlıycakmiş Ne anlarsa, bi kere bile vermedm, salak kadn.
Ama bu işte kendi annemn parmağinin oldugunu dusunuyorum, kendi giderken, kv ye gel sen kal dedi büyük ihtimal, aksama çırasini yakıcam onun da....
Ya ben de annenin üşütmesinin filan bebeği etkileyeceğini düşünmüyorum ama mesela bi kuru fasulye yesek bebeği etkiler bence.Aslında eskiler hep annenin yediklerinin bebeği etkilediğini söyler. Anne üşütürse bebeğe sütünden geçer ve bebek sancılanır denirdi. Fakat geçen gün internette bir yazı okudum. Annenin yedikleri bebeği etkilemez diyordu. Gaz yapan yiyecekler anneye gaz yapar, anne üşütürse kendisi sancılanır diyordu. Hangisi doğru bilemedim şimdi.
Geçer canım. Merak etme. Biraz sabret.
Benim de en büyük korkum oydu. Hem suni sancı çekip hem de sezaryen olmak. Maalesef öyle oldu
Fon makinesiyle susuyosa dediğin gibi KİK olmuş olabilir internetten fon makinasi elektrik süpürgesi sesleri var kolikler için onlar yardimci olur sana belki ind.en Lisa zamanda atlatirsinizKızlar benim oğlan kolik galiba memeyi emerken çok hırs inat yapıyor ağlamaktan ememiyor zor emziriyorum özellikle birileri varken yalnızken olmuyo ama kv eşim bile varken hıysuz kv söylenmesinden bıktım damaklarımı yara sütünmü acı öyle olsa sağdığım sütüde içmez enson fön mk çalıştırdım ozaman tık yok e heryerde fön mk gecedemi çalıştırıcam ne yapıcamı bilemiyorum birde eşime sinir oluyorum afedersiniz adam hiç rahat bırakmıyo dr yanında dedi birbuçuk ay yok diye fırsat kolluyo dini inancıda güçlü biri fakat zor tutuyorum daha 18 günlüğüz adam hamileyken zor elini sürdü şimdi zor tutuyorum birde kendime bakmıyorum saçbaş dağınık uzak dursun diye napçam iyice tırlattım
kivircik1907 . Ve @kanepecim. Kizlar hayirlisyka kurtlmssnzdr ins Rabbim yardimciniz olsn ins hayirli dogumlar nasip eylesn Rabbim guzel haberlernzi alirz ins[/QUOT ]
İyi diLeklerin için çok tşk. ederim cnm çok koLay doğum yaptım Sancımın büyük kısmını evde atLattım pazartesi sabah 06:00'da hastaneye yatışım yapıLdı gittiğimde açıkLık 7 cmdi 7ye kadar kendi sancımLa 8cme ulaştı açıkLık son bir saatte suni sancı veriLdi açıLma tamamLanınca 8:19'da bebeğim dünyaya geLdi dikişim yok şükür Kızımda 3860 gr 53cm boyunda doğdu Rabbim bu mucizesini isteyen herkese yaşatsın inşaAllah :)
Tşk. ederim iyi diLek ve duaLarınız için gayet güzeL ve koLay bi doğumum oLdu@kanepecim vekivircik1907 ikinize de kolay hayırlı doğumlar diliyorum. Dualarım sizinle. Güzel haberlerinizi bekliyorum.
İnternetten okumustum gaz cikaramadiklari zaman kusarlarmis gazi vardir belki mesela bizinkinin gazi cikmadigi zamanda dikkat ediyorum kusuyo zar zor cikartiyoruz gazi ozamn geçiyor kusmaKizlar bebeğim aksamdan beri kusuyor. Hic kusmazdi emdikten sonra kivraniyor. Sanirim midesi bulaniyor ve kusuyor ne yaparsam duzelir acaba
İyi diLeklerin için çok tşk. ederim cnm çok koLay doğum yaptım Sancımın büyük kısmını evde atLattım pazartesi sabah 06:00'da hastaneye yatışım yapıLdı gittiğimde açıkLık 7 cmdi 7ye kadar kendi sancımLa 8cme ulaştı açıkLık son bir saatte suni sancı veriLdi açıLma tamamLanınca 8:19'da bebeğim dünyaya geLdi dikişim yok şükür Kızımda 3860 gr 53cm boyunda doğdu Rabbim bu mucizesini isteyen herkese yaşatsın inşaAllah :)kivircik1907 . Ve @kanepecim. Kizlar hayirlisyka kurtlmssnzdr ins Rabbim yardimciniz olsn ins hayirli dogumlar nasip eylesn Rabbim guzel haberlernzi alirz ins
Walla ya, sizlere maşallah 1-2 ay kv cekiyosunuz, ben bi günde boğazlama noktasina geldim
Gece kuyruk gibi dolaşti, ver bana ..... yapayım die, beceriksiz alt değiştrcekmiş, pışpışlıycakmiş Ne anlarsa, bi kere bile vermedm, salak kadn.
Ama bu işte kendi annemn parmağinin oldugunu dusunuyorum, kendi giderken, kv ye gel sen kal dedi büyük ihtimal, aksama çırasini yakıcam onun da....
Anaaam kız sizden korkulur, Cadı gelinler siziGun gectikce tahammulum azaliyor cok sıkildim defolup gitseydi bi
canım incir havuç kürünü denedin mi?ya aslında moral bozacak çok şey var ama ben kafama bile takmıyprum ama nşye böyle oldu anlamadım umarım düzelir
Pinar fitil yerine zeytin yagi sursen oda uyarici dun bizinkinin gazi vardi baya ikiniyodu zorlaniyodu rezeneye başladım 2cay kasigi verdim onada rahatladi hem gazini cikardi hem de kakasini yapmis oldu rahatladi acaba sende mi denesen belki iyi gelirOglum gece saat basi ikinarak uyandi alttan gaz cikartinca rahatladi,sabah dayanamadik fitil koyduk artik rahatsiz olmaya basladi cok canim sıkiliyor neden yapmiyor bu cocuk deli olucam
Bide rezene vereyim,zeytinyagi ise yaramadiPinar fitil yerine zeytin yagi sursen oda uyarici dun bizinkinin gazi vardi baya ikiniyodu zorlaniyodu rezeneye başladım 2cay kasigi verdim onada rahatladi hem gazini cikardi hem de kakasini yapmis oldu rahatladi acaba sende mi denesen belki iyi gelir
İnş.işe yarar kiyamam kuzuyaBide rezene vereyim,zeytinyagi ise yaramadi
ayaklandim canim eve geldik iş yapiyorum hatta,ev göçüyor resmen.çok iş olsada insan evinde rahat ediyor işte
Gözünüz aydin canim darisi bizlere olsun.
Ben kac kere doktara gittim alt komsuya sonra annemlere gittim ama hep mecburiyetten.çok fazla cıkmamak lazim aslinda kış malum hastalik vs cok.
Çikincada besmele ve dua ile cikmak lazim ne olur ne olmaz işimizi garantiye alalim.
Bence de kesilmemiştir. Az da olsa vardır. Sen moralini yüksek tut, yine artar. Merak etme canım.ya zaten bebeğide vazgeçmiyor memeden allaha çok şükür ki yoksa iyice kafayı yerdim belki ağzına geliyordur da damla dama da olsan ondan bırakmıyor olabilir diye düşünmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?