• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hungur hungur aglamak geliyor icimden,cok kotuyum bugun cok sıkildim herseyden evde durmaktan
Sennle ayni durumdayiz canim bende ayni sekilde duzensizim kv filan.. geceleri uyuyamiyoruzda gazdan dolayi aglayip duruyorum evde daraldim bendee disari ciktigimda da aklim evde kaliyor bebise mama vermiyoruz bi an once gidelim aglar filan diye ne yaptogimida anlamiyorum

Canım bunların hepsi geçecek. Az önce Melteme de yazdım. Hormonlardan kaynaklanıyor. Biraz sabret. :KK66:
Aminn umarim yapi itibariylede cok cabuk morali bozulan bir insanim kendi kendime cok kurup uzulcek seyler buluyorum lohusalikla tavan yapti artik bu yuzden toparlanmam guc oluyor..
senn yazdiklarin gercekten hep yapici canim tam nickin gibi huzurlu masallah :)

Herkese merhaba...

Çok şükür haberler iyi... Bebeğim her geçen gün iyiye gidiyor. Bugün tam bir haftalık olduk... İnşallah böyle devam edecek ve biz gelecekte bugünleri tatsız birer hatıra olarak anlatacağız.
Kemal Efe hastanede olduğu için ben pek fazla dinlenemiyorum, her gün saat 14:00 -15:00 ve 20:00-21:00 rası ziyaret saati, onun yanında geçiriyoruz. Pazartesi günü ilk defa kucağıma aldım :)) O andan beri çok mutluyum:) Kar durumu biraz can sıkıcı umarım yarın da hastaneye ulaşmamıza engel olacak duruma gelmez...
Henüz bebeğime kavuşmasamda ben de 3 saatte bir süt sağarak mandıra görevimi yerine getiriyorum :) Hala serumla besleniyor ama inşallah yakında sütleri hüpletecek...
Geçmişi okuyacak vaktim olmadı, umarım herkesin keyfi , sağlığı yerindedir. Hepinizi öpüyorum:) sevgiler
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
@nicki nick leylam355 leylam355
Canim uzun zamandir girmiyordum. Basindan gecenleri yeni okuma firsati buldum. Dualarim sizinle ve guzel haberlerini bekliyorum. Eminim küçük prensin senin gibi guclu ve pozitif bir annenin hatrina en kisa zamanda toparlanacaktir.

canım incir havuç kürünü denedin mi?
yarım saatte sütü artırıyor. ben çok faydasını gördüm. 1 hafta boyunca her gün iç. 1 hafta ara ver, sütün yine azalırsa yine yap ve iç. normalde 21 gün diyor ama ben 1 haftada faydasını gördüm o yüzden bir hafta yazdım.

Yarım litre kaynamakta olan suyun içerisine sekiz - dokuz adet kuru inciri ikiye bölüp atınız. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte beş dakika kaynatınız.. Beşinci dakikadan sonra içerisine bir adet havucu dilimleyip ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika daha kaynatınız. Ilıyınca süzünüz. Yirmibir gün boyunca öğleden önce ve öğleden sonra aç veya tok karnına birer su bardağı içiniz.
@sermin79
bir de hem senin bağırsakların için hem bebeğin gaz sorunu yaşamaması için yemeklerinize bol bol kimyon serpin. sindirim sistemini çok rahatlatıyor.
çok sağol bunuda denerim doğal bir tarif umarım işe yarar

canim benim de az bugun nedeni benim yorgunluk iki gun arka arkaya misafir agirladim ve 11 gündür uykusuzum sen de yorgunsan etkilenir. uyu dinlen bol bol. ve bolca emzir ki memeler uyarilsin
asılında bende pek dinlenemiyorum kızım pek rahat vermiyor azıcık uyusam normale döner belki

canim yutkunma sesi olmayabilir cisli bezine bak yumurta agirliginda 4 5 bez varsa doyuyordur bir de sagmak bebegin emmesi kadar guclu olmaz. bir de deneyimim su: makinayla sagiyorsun ya süt akim akim uretiliyor bir sure az geldi 5 10 dakika bostan da olsa sağ yeni akım baslar yine gelir süt
ya evet mama vermesem bile bezler çişli çıkıyor aslında ama elle sıkınca damla geli yor oda çok zor, makine bende pek işe yaramadı ama maşallah 90 ml -140 ml süt sağan arkadaşlar var

leylam355 leylam355 leylacım noldu çok üzüldüm neden kesildi neden kesildiğini düşünüyosun? Sen zaten bol su içiyodun suya devam komposto da iç bol bol bir de eğer birkaç gündür yorgun düştüysen onun etkisi olabilir. Drlar diyor ki sende dinlenceksin ki sütün olsun :KK43: uykusuz fln değilsin di mi?
çok yorgunum deniz hiç uyuyamıyorum maalesef ama dediklerini de ihmal etmiyorum biraz dinlensem çok güzel olacak aslında :KK16:

leylam355 leylam355 kuzum sakın memeni vermeyi bırakma adet olacak olabilirsin canım regli zamanı da süt etkilenirmis
asla bırakmam zuhal eğer o kadar da emmeye çalışmazsa hiç anne gibi hşssetmem kendimi
umarım dediğin gibi adet öncesi sendromu olsa keşke bu arada adet öncesi böle bir şey demi yaşanıyor

Kızlar sizin de bebislerin yüzünde küçük kırmızı lekeler var mı özellikle yikandiktan sonra kabarip artıyor gibi sonra birkaç saate geçiyor sütüm den sürDüm iyi geldi ama var yine de yarın kontrolumuzz var Dr a sorayim ne dicek
Benim bebekdede vardi canim doktora sordugumda normal dedi

Her ne kadar kafaya takmıyorum desen de aslında etkilenmişsindir. :KK43:
Peki bebeğine mama mı veriyorsun?

Benim bir göğsüm yara olunca vermeye korktum. Ama vermesem de sütüm azalır diye endişelendim. O yüzden sağlamı 2 defa yaralıyı 1 defa vererek emzirdim. Sonra sağlam olan yara oldu :KK70:
Bu sefer de tam tersini yapıp yara olanın da iyileşmesini sağladım.
maalesef mama vermek zorundayım aç kalacak yavrum yoksa ve mama da kabız yapıyor sonrası daha kötü :KK14:

Kizlar surekli gogsumu sagiyorum hep 25 ml 30 ml cikiyodu az once yine sagdim ilk kez 60 i gordum cok sevindim yaa nana veriyorum bebegime cok guzel doyuyo ama anne sutu gibisi yok insallah sutum dahada artar :KK43:
emzirmeden mi emzirdikten sonramı o kadar çıktı ne güzel umarım daha çok sütün olur

umarım canım işe yarar sen takibe alıcam arada unutursam sana bu tarifi tekrar sormamın sakıncası varmı bu arada benim adım (leyla alev) iki ismim var çok memnun oldum
elbette istediğini sorabilirsin. bildiğim bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım leyla :)

Back
X