• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ya aslında moral bozacak çok şey var ama ben kafama bile takmıyprum ama nşye böyle oldu anlamadım umarım düzelir
Her ne kadar kafaya takmıyorum desen de aslında etkilenmişsindir. :(
Peki bebeğine mama mı veriyorsun?

Ben 1 gogsumu veriyorum digeri yarildi cok kötü oldu korkuyorum vermeye bende krem kullaniyorum insaAllah bu sıkıntılarımız biran once gecerde rahat ederiz bizde
Benim bir göğsüm yara olunca vermeye korktum. Ama vermesem de sütüm azalır diye endişelendim. O yüzden sağlamı 2 defa yaralıyı 1 defa vererek emzirdim. Sonra sağlam olan yara oldu :KK70:
Bu sefer de tam tersini yapıp yara olanın da iyileşmesini sağladım.

meltem ben,m sütüm kesildi bugün çok moralim bozuk anlatamam o kadar üzgünüm ki

Tatlm benm noldu brden???? Bişeye mi cann sıkıldı Eger oyleyde lütfen yakınndakılerle paylas ce bu sorunu beraber çözün
Bişeye sıkılmadysan da, emzirneye ve süt yapan besinlerı tuketmeye devam et. Bol yeşillik, özellikle roka ve yesil soğan, boza, helva, günde 3 kere stell tea, ve sürekli emzir bakalim Geri gelir sütün sakın gelmez die düsünüp de sıkma kendini.

üzüldüğüm çok şey var ama sütümü kesecek kadar kafaya takmıyorum sürekli emmek istiyor ve sürekli memede sıkınca geliyor ama emerken yutkunma sesi yok birde sağayım dedim burada sağan arkadaşlar kadar çok gelmedi sonra da kesildi

Canm, bebek memeyi tutuyosa, emiyosa süt geliyodur Bos memeyi tutmaz ki bebekler, akıllılar onlar maşallah

Canim ara ara 40 in cikana kadar kanaman olmasi normal ama tabi bardaktan bosalircasina degil. Sizma seklinde kirmizi kan ve kahve olabilir
Tam kesilmiş gibiydi. Sonra 2 gün boyunca regl kanaması gibi oldu. Ben de korktum. Sonra yine çok azaldı. Dünden beri de pekmez renginde pelte gibi oluyor.

üzüldüğüm çok şey var ama sütümü kesecek kadar kafaya takmıyorum sürekli emmek istiyor ve sürekli memede sıkınca geliyor ama emerken yutkunma sesi yok birde sağayım dedim burada sağan arkadaşlar kadar çok gelmedi sonra da kesildi
Bende sutumun azaldigini düşünüyorum dun emzirdikten 3 saat sonra sagdim toplam 100 cc cikti . bilmiyorum az mi bu bebisler ne kadar icer bir ogunde .kizim surekli agliyor ve yalaniyor surekli emmek istiyor anlamadim acliktan mi gazdan mi senin sutun ne kadar cikti

Ya ben de annenin üşütmesinin filan bebeği etkileyeceğini düşünmüyorum ama mesela bi kuru fasulye yesek bebeği etkiler bence.
Burada bazı arkadaşlar bebeğin gazı için kendileri kimyon yiyip bebeğin rahatlamasını sağlıyorlar. Demek ki yediklerimiz etkiliyor. Ama okuduğum yazıda etkilemez diyordu :(

kivircik1907 kivircik1907
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebeğini.

Kızlar benim kızım da üç gündür cok kusuyor
Ağlıyor, acıktıgini biliyorum
Emziriyorum
Ama rahatlayacagi yerde kizarip bozariyor ağlıyor
Ve sonunda kusuyor
Uyuduğu zamanlar dışında hep Ağlamış oluyor böylece
Aynen bizde dun aksam ve öğlene kadar öyleydik şükür düzeldi.

Burada bazı arkadaşlar bebeğin gazı için kendileri kimyon yiyip bebeğin rahatlamasını sağlıyorlar. Demek ki yediklerimiz etkiliyor. Ama okuduğum yazıda etkilemez diyordu :KK43:

kivircik1907 kivircik1907
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebeğini.
Yok canim etkiliyor valla,gecen gun denemek icin mercimek corbasi octim 1 hafta kivrandi simdi normale dondu,sende dene bakalim herkesin bunyesi ayni degil ama bizi etkiliyor onu gordum

:KK43: arada geliyor hepimize
senin kv gitmedi mi hala o da bunaltti seni sanirim
Kadinin bisey yaptigida yok aslinda sadece benim kiskancligimdan kaynaklaniyor hersey batiyor.annem bugun gitti evine kvde de yarin kizina gidecekmis haftayada kendi evine gidecekmis insallah.artik evimde yanliz kalmak istiyorum tikildim yatak odasina.aluskin degilim ben boyle kalabaliga 9 ay evimde yanliz basima hamilelik gecirdim ne kadar guzeldi hersey.
Esim lafi geldimi anandan da anamdan da sıkildim diyor gordugude onlari aksamdan aksama 3-4saat.sariyor milleti basima sonra niye sıkiliyormusum niye yuzum gulmuyomus

Hungur hungur aglamak geliyor icimden,cok kotuyum bugun cok sıkildim herseyden evde durmaktan

Ahh canım yaa senin kV gitmek bilmedi bir türlü bunaliyosun ister istemez üstüne lohusalik da var ama az kaldı bak hem kv bugün yarın gider sende oglusunla doya doya stres atarsin kulaklarını tika gözlerini kapa en azından bebisin için ben öyle yapıyorum kızımı severlerken bile çıkıyorum odadan moralim bozulmasın diye

Oyle telefonla danisabilecegim bir cocuk doktotum yok henuz denizcim.siz nasil danisiyorsunuz ozel muayenehanesine mi gidiyorsunuz yoksa hastanedeki doktorlarda ozel numaralarini veriyorlar mi
Bna hastanedeki dr telefonunu vrrdi bir sorun olursa whatsaptan yaz dedi daha tam dr karar vrrmedim ama iyi oldu şimdilik

Ahh canım yaa senin kV gitmek bilmedi bir türlü bunaliyosun ister istemez üstüne lohusalik da var ama az kaldı bak hem kv bugün yarın gider sende oglusunla doya doya stres atarsin kulaklarını tika gözlerini kapa en azından bebisin için ben öyle yapıyorum kızımı severlerken bile çıkıyorum odadan moralim bozulmasın diye
Aynen bende oyle odada durmuyorum iceri gotur orda sev diyorum yada ben mutfaga falan gidiyorum cok sıkildim artik

Back
X