• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
@nilbebekveannesi leylacım noldu çok üzüldüm neden kesildi neden kesildiğini düşünüyosun? Sen zaten bol su içiyodun suya devam komposto da iç bol bol bir de eğer birkaç gündür yorgun düştüysen onun etkisi olabilir. Drlar diyor ki sende dinlenceksin ki sütün olsun :( uykusuz fln değilsin di mi?

nicki nick nicki nick geçmiş olsun cnm. Bana çocuk dr.u emzirdiğin için her içeceğin ilacı bana da sor demişti. Ben gribim parol içiyodum kongest verdi. Sende içeceğin ilaçları çocuk dr.una da danış derim eğer grip ilerlerse inş ilerlemez

Kizlar bebeğim aksamdan beri kusuyor. Hic kusmazdi emdikten sonra kivraniyor. Sanirim midesi bulaniyor ve kusuyor ne yaparsam duzelir acaba

Bizde cok huysuzlastik aksam 9da uyandiktan sonra gece 3 e kadar uyumuyoruz mizmizlaniyor sinirleniyor memede bagariyor kucagima alip evi gezdiriyorum susuyor surekli kaka yapma olayi bizdede var 2 yada 3 saatte bir bez degistiriyorum canm.
Kizlar benim oglumda aairi kaka yapiyor. Her bezi kakali. Neden olabilir acaba

Selam kızlar nasılsınız çok giremiyorum ve bunalımdayım bugün kadın doğumcuma gittim psikolojik destek almamı önerdi fakat bilemiyorum direk ilaç vercekler uyur kalır bebeğimi duymam diye korkuyorum eşime dahi demedim dr dediklerini malum 13 günlük olduk bebeğim gazlı alıştım artık zor gelmiyor kız on yaşında sınav haftasında evde iş bitmiyor çamaşır ütü sil süpür bunları geçtim kv bende kalıyor fakat bir işİn ucundan tutmuyor yemek herşey bende bütüngün kukuma kuşu gibi oturuyor saçma sapan evlilik programları seyrediyor girip yemek yapıyım demek yok evi süpüriyim bir bulaşık toparlıyor o oda üstten üstten çok bunaldım bide üstüne görümce geliyor kendi bir saat oturup kızını bizde bırakıyor dört yaşında heryer savaş alanına dönüyor bıktım artık hayatımdan eşimle zor sabrediyoruz bişey diyemiyoruz kırgınlık olmasın diye birgün uyudum kaldım yemek yok ben yapmazsam kahvaltı var hepte kahvaltı olmazki eşim idare et nereye kadar sütüm gitçek diye korkuyorum kızı ihmal etmek istemiyorum ağlama krizlerine giriyorum bahçeye çıkıp ağlayıp ağlayıp duruyorum kv görümcenin kızını götürdüğünde koltukları sildim benim yaramaz oğlum şimdiden altı alınırken çiş yaptı heryeri kv geldi şey sabah halıyı çıkartıp havalandırmak lazım ulan kim kaldırcak ben sezeryanlıyım ama sanki o doğum yaptı lohusa o çok sinirlerim bozuk lafa gelince herşeyi biliyor kendimi zor tutuyorum korkarım dayanamayıp patlıcam eşimde belki yarı kırkından sonra gider diye teselli ediyor başbaşa kalamıyoruz ben bebeğimle salonda yatıyorum eşim kızımla kv kızın odasında bu akşam gittim yatak odama eşimle biraz dertleşmek için bizimki ayaklandı dolanıp duruyo durmadan gelip bişeyler soruyo çok bunaldım çok ve sigara içmeye başladım teselliyi onda buluyorum ne yapıcam bilemiyorum
Benim.size tavsiyem; elden gelen öğün olmaz, oda vaktinde bulunmaz. Siz kendinize guvenin. Kimseye degil. Ha yapar yardim ederlerse allah razi olsun ama yapmazlarsa kismet deyip hayatiniza bakin. Insanlara olan beklentileriniz arttikca hayata olan bagliliginiz ve kendinize olan guveniniz azalir. Diger bir konu ev islerini takmayin. Sabah 1 tas yemek pisirin yeter
En szindan su zor donrmleri atlatana kadar boyle yapin. Yoksa lohusa depresyonuna girer tum aileyi uzersiniz :(
Kizlar sutum yetmiyor her yolu deniyorum küçük meleğim memeyi hiç bırakmak istemiyor kızlarım okul ev yemek taziye için gelenler gözaydına gelenler yetiştiremiyorum sütümde çekikdi sanırım ayakda uyuduğumu hissediyorum boza hoşaf humana dteel tea vitamalt mamma milk maker bol su rezene herşey deniyorum siz neler yapıyorsunuz sut için

Sut uretiminin tek ve yegane yontemi bol bol sık sık her agladiginda oyle saat basi degil 3 dk da 5 dk da 1 emzirmektir. Dunyayi yeseniz emzirmedikten sonra sut gelmez. Su icin bol bol dengeli beslenin ve bebek uyudukca uyuyun. Geve sut uretimi cok olur. Grce bebek uyurken emzirin. Cektikce gelir. Su ilk zamanlar ozellikle zirt pirt emzirin :) bol sütlü gunler

Kizlar benim oglumda aairi kaka yapiyor. Her bezi kakali. Neden olabilir acaba
Benim kızimda öyle canim bezini hic bos gormedim her actigimda yapmis oluyor.
Bende nedenini bilmiyorum ve demekki doyuyor diyorum kendi kendime:)

Benim kızimda öyle canim bezini hic bos gormedim her actigimda yapmis oluyor.
Bende nedenini bilmiyorum ve demekki doyuyor diyorum kendi kendime:)
Zaten gunde 4 5 cisli bez doydugu anlamina geliyor. Bezleri yumurta agirliginda olmali. Kaka aalinda gazli bebeklerdw cok oluyormus :( keza benim oglumda oyle canim

Kızlar benim oğlan kolik galiba memeyi emerken çok hırs inat yapıyor ağlamaktan ememiyor zor emziriyorum özellikle birileri varken yalnızken olmuyo ama kv eşim bile varken hıysuz kv söylenmesinden bıktım damaklarımı yara sütünmü acı öyle olsa sağdığım sütüde içmez enson fön mk çalıştırdım ozaman tık yok e heryerde fön mk gecedemi çalıştırıcam ne yapıcamı bilemiyorum birde eşime sinir oluyorum afedersiniz adam hiç rahat bırakmıyo dr yanında dedi birbuçuk ay yok diye fırsat kolluyo dini inancıda güçlü biri fakat zor tutuyorum daha 18 günlüğüz adam hamileyken zor elini sürdü şimdi zor tutuyorum birde kendime bakmıyorum saçbaş dağınık uzak dursun diye napçam iyice tırlattım
Kolik cocuk dakiktir. Yani saatini takip edin saati gelince huysuzlanir hircinlasir. Mesela benim arkadasimin kizi aksam 22:00 00:00 arasi kolik krizi baslardi. 00:00 de bicak gibi kesilir uyurdu. Ama bu saatler arasinda fob makinesi kurutmak makinesi vs vs ne ararsaniz hepsini denerlerdi. Allah sabir versin gecici ama zor bir donem

Arkadaşlar, benim süt içmem bebekte gaz yapar mı????
Aslında eskiler hep annenin yediklerinin bebeği etkilediğini söyler. Anne üşütürse bebeğe sütünden geçer ve bebek sancılanır denirdi. Fakat geçen gün internette bir yazı okudum. Annenin yedikleri bebeği etkilemez diyordu. Gaz yapan yiyecekler anneye gaz yapar, anne üşütürse kendisi sancılanır diyordu. Hangisi doğru bilemedim şimdi.

9 gün oldu canım insaAllah benimde gecer biran önce
Geçer canım. Merak etme. Biraz sabret.

Geçmiş olsun canimm benim bende 40+3 de suni alcam yoksa sezaryan ama çok sert avilmam boşuna çekerim diye korkuyorum
Benim de en büyük korkum oydu. Hem suni sancı çekip hem de sezaryen olmak. Maalesef öyle oldu :(

nicki nick nicki nick geçmiş olsun cnm. Bana çocuk dr.u emzirdiğin için her içeceğin ilacı bana da sor demişti. Ben gribim parol içiyodum kongest verdi. Sende içeceğin ilaçları çocuk dr.una da danış derim eğer grip ilerlerse inş ilerlemez
Oyle telefonla danisabilecegim bir cocuk doktotum yok henuz denizcim.siz nasil danisiyorsunuz ozel muayenehanesine mi gidiyorsunuz yoksa hastanedeki doktorlarda ozel numaralarini veriyorlar mi

Oglum gece saat basi ikinarak uyandi alttan gaz cikartinca rahatladi,sabah dayanamadik fitil koyduk artik rahatsiz olmaya basladi cok canim sıkiliyor neden yapmiyor bu cocuk deli olucam

P.tesi den sonra feristahi gelse beni evde tutamaz kırk gün oturdum evde sadece bebeğin kontrollerine çıktım psikolojimin bozulmasına ramak kaldi kızı da bagliycam sirtima memenin tekini de arkaya sallarim kırk gün kırk gece yokum artık :))
Kırk oldu mu senn? Maşallah benm daha 13. Gün.
Ha ha memeyi arkaya sallamak he, bi alemsin tatlm ya :)

Canım sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum. İnşallah kolay bir doğumun olur. Biz aralık annelerinden de 40ı dolduran çok oldu. Benim de 40+5 de gece 24.00 de suyum gelmesine rağmen hiç sancı, açılma, silinme olmayınca suni sancı da işe yaramayıp bebeğim riske girince ertesi günü öğleyin zorunlu sezaryene aldılar.
Senin hakkında da hayırlısı olsun. Güzel haberlerini bekliyorum.

Sadece hastane ve sağlık ocağına gittik.
Ben de cıkmamaya karar verdim cnm :( bekliycez bebişler için napalim :(

41 e kadar bekleyemem canım ya sancim çok oluyo sert ya yumusasa suni belki açılır ne yapabilirim yumuşaması için bide sanki karnimda bise kopuyo :KK43:

Rahim yumusamasi için senn herhengi yapabilecegn bişi yok tatlm, bildiğim kadarıyla :(
Belki sık cinsel ilişki...

Back
X