• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hahshaha,sen daha ilk gunden kv krizine girmissin:KK70:

Walla ya, sizlere maşallah 1-2 ay kv cekiyosunuz, ben bi günde boğazlama noktasina geldim :(
Gece kuyruk gibi dolaşti, ver bana ..... yapayım die, beceriksiz alt değiştrcekmiş, pışpışlıycakmiş Ne anlarsa, bi kere bile vermedm, salak kadn.
Ama bu işte kendi annemn parmağinin oldugunu dusunuyorum, kendi giderken, kv ye gel sen kal dedi büyük ihtimal, aksama çırasini yakıcam onun da....

Biz maalesef biryere gidemedik henuz,birkac kere arkadaslara gitmeye niyetlendik kismet olmadi,ben ev gezmesine giderimde avm,restorant gibi kalabalkk yerlere sokmak istemiyorum grip virusu havada asili kaliyormus grip bulasir hasta olur diye.2 aylik falan olsun iyice bi kendine gelsin diye bekliyorum ama kendim yanliz avmye falan gittim,esimle disari cikiyoruz 2-3saatligine emzirip kaciyoruz hemen

2-3 sa mi maşallah:( ben dun kapımn onundeki avm ye grtm, 40 dk, eve kosucam die oraya buraya carptim, elim çok fena kanadi, kıyamıyorum ben bırakmaya :(

Kızlar benim oğlan kolik galiba memeyi emerken çok hırs inat yapıyor ağlamaktan ememiyor zor emziriyorum özellikle birileri varken yalnızken olmuyo ama kv eşim bile varken hıysuz kv söylenmesinden bıktım damaklarımı yara sütünmü acı öyle olsa sağdığım sütüde içmez enson fön mk çalıştırdım ozaman tık yok e heryerde fön mk gecedemi çalıştırıcam ne yapıcamı bilemiyorum birde eşime sinir oluyorum afedersiniz adam hiç rahat bırakmıyo dr yanında dedi birbuçuk ay yok diye fırsat kolluyo dini inancıda güçlü biri fakat zor tutuyorum daha 18 günlüğüz adam hamileyken zor elini sürdü şimdi zor tutuyorum birde kendime bakmıyorum saçbaş dağınık uzak dursun diye napçam iyice tırlattım

Valla ben artık duygu sömürüsüne başladım. Yoksa rahat bırakmıyo. Zaten gece gündüz uykusuzum. Çocuk uyuduğu anda gözlerim yumuluyo ama onların tuzu kuru tabi. Çocuğun uyumasını biz dinlenelim diye değil başka şeyler için istiyolar :KK34:

Walla ya, sizlere maşallah 1-2 ay kv cekiyosunuz, ben bi günde boğazlama noktasina geldim :KK43:
Gece kuyruk gibi dolaşti, ver bana ..... yapayım die, beceriksiz alt değiştrcekmiş, pışpışlıycakmiş Ne anlarsa, bi kere bile vermedm, salak kadn.
Ama bu işte kendi annemn parmağinin oldugunu dusunuyorum, kendi giderken, kv ye gel sen kal dedi büyük ihtimal, aksama çırasini yakıcam onun da....
Gun gectikce tahammulum azaliyor cok sıkildim defolup gitseydi bi

Aslında eskiler hep annenin yediklerinin bebeği etkilediğini söyler. Anne üşütürse bebeğe sütünden geçer ve bebek sancılanır denirdi. Fakat geçen gün internette bir yazı okudum. Annenin yedikleri bebeği etkilemez diyordu. Gaz yapan yiyecekler anneye gaz yapar, anne üşütürse kendisi sancılanır diyordu. Hangisi doğru bilemedim şimdi.

Geçer canım. Merak etme. Biraz sabret.

Benim de en büyük korkum oydu. Hem suni sancı çekip hem de sezaryen olmak. Maalesef öyle oldu :KK43:
Ya ben de annenin üşütmesinin filan bebeği etkileyeceğini düşünmüyorum ama mesela bi kuru fasulye yesek bebeği etkiler bence.

Kızlar benim oğlan kolik galiba memeyi emerken çok hırs inat yapıyor ağlamaktan ememiyor zor emziriyorum özellikle birileri varken yalnızken olmuyo ama kv eşim bile varken hıysuz kv söylenmesinden bıktım damaklarımı yara sütünmü acı öyle olsa sağdığım sütüde içmez enson fön mk çalıştırdım ozaman tık yok e heryerde fön mk gecedemi çalıştırıcam ne yapıcamı bilemiyorum birde eşime sinir oluyorum afedersiniz adam hiç rahat bırakmıyo dr yanında dedi birbuçuk ay yok diye fırsat kolluyo dini inancıda güçlü biri fakat zor tutuyorum daha 18 günlüğüz adam hamileyken zor elini sürdü şimdi zor tutuyorum birde kendime bakmıyorum saçbaş dağınık uzak dursun diye napçam iyice tırlattım
Fon makinesiyle susuyosa dediğin gibi KİK olmuş olabilir internetten fon makinasi elektrik süpürgesi sesleri var kolikler için onlar yardimci olur sana belki ind.en Lisa zamanda atlatirsiniz

kivircik1907 kivircik1907 . Ve @kanepecim. Kizlar hayirlisyka kurtlmssnzdr ins Rabbim yardimciniz olsn ins hayirli dogumlar nasip eylesn Rabbim guzel haberlernzi alirz ins[/QUOT ]

İyi diLeklerin için çok tşk. ederim cnm çok koLay doğum yaptım Sancımın büyük kısmını evde atLattım pazartesi sabah 06:00'da hastaneye yatışım yapıLdı gittiğimde açıkLık 7 cmdi 7ye kadar kendi sancımLa 8cme ulaştı açıkLık son bir saatte suni sancı veriLdi açıLma tamamLanınca 8:19'da bebeğim dünyaya geLdi dikişim yok şükür Kızımda 3860 gr 53cm boyunda doğdu Rabbim bu mucizesini isteyen herkese yaşatsın inşaAllah :)

Kizlar bebeğim aksamdan beri kusuyor. Hic kusmazdi emdikten sonra kivraniyor. Sanirim midesi bulaniyor ve kusuyor ne yaparsam duzelir acaba
İnternetten okumustum gaz cikaramadiklari zaman kusarlarmis gazi vardir belki mesela bizinkinin gazi cikmadigi zamanda dikkat ediyorum kusuyo zar zor cikartiyoruz gazi ozamn geçiyor kusma

kivircik1907 kivircik1907 . Ve @kanepecim. Kizlar hayirlisyka kurtlmssnzdr ins Rabbim yardimciniz olsn ins hayirli dogumlar nasip eylesn Rabbim guzel haberlernzi alirz ins
İyi diLeklerin için çok tşk. ederim cnm çok koLay doğum yaptım Sancımın büyük kısmını evde atLattım pazartesi sabah 06:00'da hastaneye yatışım yapıLdı gittiğimde açıkLık 7 cmdi 7ye kadar kendi sancımLa 8cme ulaştı açıkLık son bir saatte suni sancı veriLdi açıLma tamamLanınca 8:19'da bebeğim dünyaya geLdi dikişim yok şükür Kızımda 3860 gr 53cm boyunda doğdu Rabbim bu mucizesini isteyen herkese yaşatsın inşaAllah :)

Walla ya, sizlere maşallah 1-2 ay kv cekiyosunuz, ben bi günde boğazlama noktasina geldim :KK43:

Gun gectikce tahammulum azaliyor cok sıkildim defolup gitseydi bi
Anaaam kız sizden korkulur, Cadı gelinler sizi :KK70::KK70::KK70:

ya aslında moral bozacak çok şey var ama ben kafama bile takmıyprum ama nşye böyle oldu anlamadım umarım düzelir
canım incir havuç kürünü denedin mi?
yarım saatte sütü artırıyor. ben çok faydasını gördüm. 1 hafta boyunca her gün iç. 1 hafta ara ver, sütün yine azalırsa yine yap ve iç. normalde 21 gün diyor ama ben 1 haftada faydasını gördüm o yüzden bir hafta yazdım.

Yarım litre kaynamakta olan suyun içerisine sekiz - dokuz adet kuru inciri ikiye bölüp atınız. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte beş dakika kaynatınız.. Beşinci dakikadan sonra içerisine bir adet havucu dilimleyip ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika daha kaynatınız. Ilıyınca süzünüz. Yirmibir gün boyunca öğleden önce ve öğleden sonra aç veya tok karnına birer su bardağı içiniz.
sermin79 sermin79
bir de hem senin bağırsakların için hem bebeğin gaz sorunu yaşamaması için yemeklerinize bol bol kimyon serpin. sindirim sistemini çok rahatlatıyor.

Son düzenleme:
Oglum gece saat basi ikinarak uyandi alttan gaz cikartinca rahatladi,sabah dayanamadik fitil koyduk artik rahatsiz olmaya basladi cok canim sıkiliyor neden yapmiyor bu cocuk deli olucam
Pinar fitil yerine zeytin yagi sursen oda uyarici dun bizinkinin gazi vardi baya ikiniyodu zorlaniyodu rezeneye başladım 2cay kasigi verdim onada rahatladi hem gazini cikardi hem de kakasini yapmis oldu rahatladi acaba sende mi denesen belki iyi gelir

Kızlar benim kızım da üç gündür cok kusuyor
Ağlıyor, acıktıgini biliyorum
Emziriyorum
Ama rahatlayacagi yerde kizarip bozariyor ağlıyor
Ve sonunda kusuyor
Uyuduğu zamanlar dışında hep Ağlamış oluyor böylece

Pinar fitil yerine zeytin yagi sursen oda uyarici dun bizinkinin gazi vardi baya ikiniyodu zorlaniyodu rezeneye başladım 2cay kasigi verdim onada rahatladi hem gazini cikardi hem de kakasini yapmis oldu rahatladi acaba sende mi denesen belki iyi gelir
Bide rezene vereyim,zeytinyagi ise yaramadi

ayaklandim canim eve geldik iş yapiyorum hatta,ev göçüyor resmen.çok iş olsada insan evinde rahat ediyor işte

Gözünüz aydin canim darisi bizlere olsun.

Ben kac kere doktara gittim alt komsuya sonra annemlere gittim ama hep mecburiyetten.çok fazla cıkmamak lazim aslinda kış malum hastalik vs cok.
Çikincada besmele ve dua ile cikmak lazim ne olur ne olmaz işimizi garantiye alalim.

Cnm gulom, cok sewndm Cdden ewde olmak bı baska. 1gece hast.de kaldm da hast. degıl de hapishane gıbı geldi yemin ederim.

Cıkmamaya karar verdim ben de.

Back
X