Sağol canım insaAllah Rabbim yardimcimiz olsun bu süreçte hepimizinAhh tatlm benm ya, bana ayva cekrdegi baya ii geldi, baska da bişi gelmiyo aklimainş tez zamanda gecer
Canim sen yine kremlere devam et. Göğüs kalkanı kullan, o da işe yarıyor. 2 haftalik oldu benim, şimdi daha iyiyim. Ben de çok kötü oldum, emzirmekte zorlaniyordum, arada sütümü sağıp veriyordum, goguslerimi dinlendirmek için... Göğüs koruyucu da kullandım, acimi az da olsa azaltmıştı, şimdi kullanmıyorum ama.Kızlar göğüs uclarim cok fena yara oldu bebegimi emdiremiyrum emdirdigim zaman agliyorum uclari yarildi krem,karbonatli su, ayva cekirdegini denedim hic biri fayda etmedi ne yapabilirum ne zaman gecer
Kızlar 40haftam doldu doguramiyorum sancim 100lerdeydi ama hiç acilmam yoktu 1cm bile..simdide sancilarim kaybolmuş salı günü sezaryanim var o zamana kadar doğuracak umudum yok ama bana tavsiye verir misiniz ne yapmalıyım yardım edin lütfen suni sancı verecekti salı ama hiç acilmam yok ve progestan çok kullandığından rahim duvarm da kalınlaşmış o yüzden suni riskini almasam mi diyorum yardımlarınızı bekliyorun
Amin canmSağol canım insaAllah Rabbim yardimcimiz olsun bu süreçte hepimizin
Onu bilmiyorum. Ben lansinoh çift yönlü elektrikli pompa kullandım. Hastaneden onu önerdiler, memnun kaldım. 5 gün kuvezde kaldı. O zaman kullandım. Şimdi hep emziriyorum.
Krem sürüyorum canım birakmadim kullanmayi acaba ben mi emdirmeyi beceremedim de o yüzden mi yara oldu diyorum ablam yok bizimde öyle oldu diyo sagol canım kalkanida denicemCanim sen yine kremlere devam et. Göğüs kalkanı kullan, o da işe yarıyor. 2 haftalik oldu benim, şimdi daha iyiyim. Ben de çok kötü oldum, emzirmekte zorlaniyordum, arada sütümü sağıp veriyordum, goguslerimi dinlendirmek için... Göğüs koruyucu da kullandım, acimi az da olsa azaltmıştı, şimdi kullanmıyorum ama.
cnm 60 az degilki. bnm de en fazla o kadar oluyor ama mama iki defa verdim o da ac oldugu icin degil. antibiyotikten cok agladi gazi vardi. sutumden gecmesin diye mama verdim.kızlar bugün 40 gün doldurduk çok şükür ..ama beslenme sorunumuz var çok üzülüyorum sütüm yeterli değil mama vermek zorunda kalıyorum hiç istemeden..sütü yetip emzirip uyutan annelere imreniyorum..sağıyorum en fazla 60 lık çıkıyoremziriyorum da sürekli yavrum yazık boş boş çekiyor çok da seviyor emmeyi miniğim çok üzülüyorum haline..yetmeyince mama veriyorum
bnm bugun 15. gun ama hala tam gecmis degil gogus uclarim. bn de bir suru sey denedim ama tam gecmedi. bn jel gogus pedi kullaniyorum. ustune koyunca buz gibi yapiyo ve yumusak tutuyor. o ii gel'yor bana.Kızlar göğüs uclarim cok fena yara oldu bebegimi emdiremiyrum emdirdigim zaman agliyorum uclari yarildi krem,karbonatli su, ayva cekirdegini denedim hic biri fayda etmedi ne yapabilirum ne zaman gecer
bz bi haftalikken komsuya cay icmeye bile gittik. :) insan icerde olunca cok bunaliyor. bn ilk oglumda da cikttim hep 40 dolmadan. bir hava almak ii geliyorKızlar bebeğin kırkı cıkmadan, hastane sağlık ocagi falan hariç disari cıkardnz mi hc bebekleri? Ben bunaldm ama doktorun biri, kırk cıkmadan dısari cıkamazsnz dedi
D Dekalpy @nicki nick @nilbebekveannesi
Evet ayaklar önemli. O yüzden çift çorap giydiriyorum. Senin bebeğinin bacakları tek kat mı yani?Bizim 25 derece genelde içine badi üstüne tulum tulum içine ve çorap dışına patik o kadar cnm şapka gece takıyorum genelde önemli olan ayaklar bence
Sagol canım onuda denicem yeter ki gecsin ne kadar zormus ya anne olmak gercekten simdi daha iyi anliyorum anneleri insaAllah seninde gecer canim biran oncecnm 60 az degilki. bnm de en fazla o kadar oluyor ama mama iki defa verdim o da ac oldugu icin degil. antibiyotikten cok agladi gazi vardi. sutumden gecmesin diye mama verdim.
bnm bugun 15. gun ama hala tam gecmis degil gogus uclarim. bn de bir suru sey denedim ama tam gecmedi. bn jel gogus pedi kullaniyorum. ustune koyunca buz gibi yapiyo ve yumusak tutuyor. o ii gel'yor bana.
bz bi haftalikken komsuya cay icmeye bile gittik. :) insan icerde olunca cok bunaliyor. bn ilk oglumda da cikttim hep 40 dolmadan. bir hava almak ii geliyor
Canim bana sormamışsın ama ben çıktım avm ye gittimKızlar bebeğin kırkı cıkmadan, hastane sağlık ocagi falan hariç disari cıkardnz mi hc bebekleri? Ben bunaldm ama doktorun biri, kırk cıkmadan dısari cıkamazsnz dedi
cnm 60 az degilki. bnm de en fazla o kadar oluyor ama mama iki defa verdim o da ac oldugu icin degil. antibiyotikten cok agladi gazi vardi. sutumden gecmesin diye mama verdim.
bnm bugun 15. gun ama hala tam gecmis degil gogus uclarim. bn de bir suru sey denedim ama tam gecmedi. bn jel gogus pedi kullaniyorum. ustune koyunca buz gibi yapiyo ve yumusak tutuyor. o ii gel'yor bana.
bz bi haftalikken komsuya cay icmeye bile gittik. :) insan icerde olunca cok bunaliyor. bn ilk oglumda da cikttim hep 40 dolmadan. bir hava almak ii geliyor
Ask olsun, canm zuhalim benm, kızlar online idi o yuzden onlarn adini yazdm :))Canim bana sormamışsın ama ben çıktım avm ye gittim
Sağlık ocağı ve dr dışında çıkarmadım cnm havaların da etkisi var tabi :/ dr alışveriş merkezine kesinlikle gitmeyin diye tembihledi. Şimdi yavaştan başlıcaz gezmelere ama kış şimdi bahara kdr sabretcez doya doya çıkmak içinKızlar bebeğin kırkı cıkmadan, hastane sağlık ocagi falan hariç disari cıkardnz mi hc bebekleri? Ben bunaldm ama doktorun biri, kırk cıkmadan dısari cıkamazsnz dedi
Grip salgını da var ya br de dikkat et cnmAsk olsun, canm zuhalim benm, kızlar online idi o yuzden onlarn adini yazdm :))
Ben de cok sıkldm ama korkuyorum bı yandan dacafe falan gideyim bari
Evet cnm uzak yere gitmek gerekiyomus adet yerini bulsun iste :) bende kirklandim bugun kendi kendimi kirkladim ::)))Ohhh maşallahh sizeee. Biz gezmeye çıkamadk çünkü anneler teyzeler geldi kızımı 40 ladılar (dualarla yıkadılar )hatta beni de kızdırdılar hadi sıra sende diye seni de kırklıcaz diye hahahahah. Banyo yaptığı için yarın gidicez gezmeye. Haftaya da uzak yere gidicez asıl 40 gezmesi için
Canim biz cok ciktik hastane ve gezmelere cok gittik yoksa evde surekli kalmakdan bende bunalima girerdim cok gezdigim icin belkide hic stres yasamadikKızlar bebeğin kırkı cıkmadan, hastane sağlık ocagi falan hariç disari cıkardnz mi hc bebekleri? Ben bunaldm ama doktorun biri, kırk cıkmadan dısari cıkamazsnz dedi
Ask olsun, canm zuhalim benm, kızlar online idi o yuzden onlarn adini yazdm :))
Ben de cok sıkldm ama korkuyorum bı yandan dacafe falan gideyim bari
Ben de diyodum, yanlış tutuş mu yaptım, bebek memeyi doğru almadı mi ağzına vs... Ama yok, herkeste oluyor.Krem sürüyorum canım birakmadim kullanmayi acaba ben mi emdirmeyi beceremedim de o yüzden mi yara oldu diyorum ablam yok bizimde öyle oldu diyo sagol canım kalkanida denicem
Benden Dr.hariç bi yere cikmadim biraz fmdags bekle kirkin ciktiktan sonra cik büyüklerimiz cikilmaz.diyo bende laf diliyorumKızlar bebeğin kırkı cıkmadan, hastane sağlık ocagi falan hariç disari cıkardnz mi hc bebekleri? Ben bunaldm ama doktorun biri, kırk cıkmadan dısari cıkamazsnz dedi
Peki ben de çıkarmayayım mademSağlık ocağı ve dr dışında çıkarmadım cnm havaların da etkisi var tabi :/ dr alışveriş merkezine kesinlikle gitmeyin diye tembihledi. Şimdi yavaştan başlıcaz gezmelere ama kış şimdi bahara kdr sabretcez doya doya çıkmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?