2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar göğüs uclarim cok fena yara oldu bebegimi emdiremiyrum emdirdigim zaman agliyorum uclari yarildi krem,karbonatli su, ayva cekirdegini denedim hic biri fayda etmedi ne yapabilirum ne zaman gecer
Canim sen yine kremlere devam et. Göğüs kalkanı kullan, o da işe yarıyor. 2 haftalik oldu benim, şimdi daha iyiyim. Ben de çok kötü oldum, emzirmekte zorlaniyordum, arada sütümü sağıp veriyordum, goguslerimi dinlendirmek için... Göğüs koruyucu da kullandım, acimi az da olsa azaltmıştı, şimdi kullanmıyorum ama.

Canm ben 41+3 de doğum yaptim, saddce 1 cm açikligim vardi, ona ragmen de suni deneyecekti, gerci gerek kalmadi, birden sanci geldi acilma oldu
Ama senn duvar da kalinmiş, benm durumdan brz farkli, bence 41 sonu a kadar bekle ve baska bi dr ile görüş.

Krem sürüyorum canım birakmadim kullanmayi acaba ben mi emdirmeyi beceremedim de o yüzden mi yara oldu diyorum ablam yok bizimde öyle oldu diyo sagol canım kalkanida denicem

cnm 60 az degilki. bnm de en fazla o kadar oluyor ama mama iki defa verdim o da ac oldugu icin degil. antibiyotikten cok agladi gazi vardi. sutumden gecmesin diye mama verdim.

Kızlar göğüs uclarim cok fena yara oldu bebegimi emdiremiyrum emdirdigim zaman agliyorum uclari yarildi krem,karbonatli su, ayva cekirdegini denedim hic biri fayda etmedi ne yapabilirum ne zaman gecer
bnm bugun 15. gun ama hala tam gecmis degil gogus uclarim. bn de bir suru sey denedim ama tam gecmedi. bn jel gogus pedi kullaniyorum. ustune koyunca buz gibi yapiyo ve yumusak tutuyor. o ii gel'yor bana.

bz bi haftalikken komsuya cay icmeye bile gittik. :) insan icerde olunca cok bunaliyor. bn ilk oglumda da cikttim hep 40 dolmadan. bir hava almak ii geliyor

Sagol canım onuda denicem yeter ki gecsin ne kadar zormus ya anne olmak gercekten simdi daha iyi anliyorum anneleri insaAllah seninde gecer canim biran once

Komsu değil de kafe falan gidilir mi acaba?

Sağlık ocağı ve dr dışında çıkarmadım cnm havaların da etkisi var tabi :/ dr alışveriş merkezine kesinlikle gitmeyin diye tembihledi. Şimdi yavaştan başlıcaz gezmelere ama kış şimdi bahara kdr sabretcez doya doya çıkmak için

Ask olsun, canm zuhalim benm, kızlar online idi o yuzden onlarn adini yazdm :))
Ben de cok sıkldm ama korkuyorum bı yandan da cafe falan gideyim bari
Grip salgını da var ya br de dikkat et cnm bak mevlütten sonra 20 günlükken grip grdi evimize ya (( daha çok minnaklar korkuyo insan @nilbebekveannesi sen çkmış mıydın cnm

Evet cnm uzak yere gitmek gerekiyomus adet yerini bulsun iste :) bende kirklandim bugun kendi kendimi kirkladim ::)))

Canim biz cok ciktik hastane ve gezmelere cok gittik yoksa evde surekli kalmakdan bende bunalima girerdim cok gezdigim icin belkide hic stres yasamadik

Ask olsun, canm zuhalim benm, kızlar online idi o yuzden onlarn adini yazdm :))
Ben de cok sıkldm ama korkuyorum bı yandan da cafe falan gideyim bari
benim sıpa hiçç durmuyo arada emzirirken bakıp çıkıyorum...hastane çıkışı 1 saat bi dolaşmıştım ama sen yine de kırkını bekle meltemcim ortalik virüs kayniyo herkes hasta hem vardır büyüklerin bir bildiģi benimki şimdi hapşurup duruyo evde sırayla herkes hasta oldu şimdide eşim yatak döşşek yatıyo karantinaya aldim onu:)

Krem sürüyorum canım birakmadim kullanmayi acaba ben mi emdirmeyi beceremedim de o yüzden mi yara oldu diyorum ablam yok bizimde öyle oldu diyo sagol canım kalkanida denicem
Ben de diyodum, yanlış tutuş mu yaptım, bebek memeyi doğru almadı mi ağzına vs... Ama yok, herkeste oluyor.

Peki ben de çıkarmayayım madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…