2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
allah kolayluk versin benim de 11 3 yaslarinda oglum bir de 49 gunluk bebek var zor 3 çocuk

Canim benim bebekde oyleydi hirlama gecmezse doktora gotur mutlaka ben goturdum bronsit baslangici dedi ilac verdi iki gundur duzeldi cok sukur bebeklerde salgin varmis dikkat et canim
gecmid olsun canim ne ilaci verdi biz bir haftadir cekiyoruz uyutamiyor bile gunde 6 defa nebiluzatirle buha 6 defa buruna serum sik otribebeyle cek hala iyilesmedi

gecmid olsun canim ne ilaci verdi biz bir haftadir cekiyoruz uyutamiyor bile gunde 6 defa nebiluzatirle buha 6 defa buruna serum sik otribebeyle cek hala iyilesmedi
Macrol ve ventolin surup cnm cok ii geldi iki gun kullandik hirlama gecti cok sukur evet bende surekli temizliyorum serum fizyolojikle ama 6 defa cok degilmi ya ben gunduz bikere bide aksam yapiyorum

Aminnn canım evet topicte dogurmayan kalmadi cok sukur. bebislerimiz yeni yıl ve gelecekteki tüm yıllarında mutlu huzurlu sağlıklı olsunlar Allahım kötülere fırsat vermesin korusun yavrularimizi biz yeni yıla üçümüz sarilarak girdik ayyy en güzel yilbasimdi bugün :)))

Kimyon kaynatılıp içilmiyor mu? Kaşıkla mı yemek lazım?
Dedigim sekilde tüketilebilir canim.Ben kabuklu öğütülmemiş kimyonda aldim onu kaynatip iciyorum toz olanida agzima atiyorum :)
Kaynatip icmedigim zaman toz olani atiyorum agzima o şekil yani

Son düzenleme:
Güzel özetlemişsin cnm, 2015'in son bebişlerini kucakladık Allahın izniyle 2015'in son anneleri olduk evet. Herkese sonraki yıllarda sevdikleriyle aileleriyle mutluluklar dilerim.

bizim de asiri gaz yok ust solunum yolu enfeksiyonu oldu o zorluyor ben de bakayim biogaiaya
ne güzel maşallah size
bizde grip olduk ama şimdi çok iyiyiz umarım bir daha olmayız bebeklerin öksürmesi hapşırması fena oluyor içim acıdı resmen kızıma

gaz cok kotuymus ya hala tutunca dıkıs yerlerım acıyo saolasın canım cok sukur baya destek oluyolar bana beşıgınden alıp verıyolar aglayınca hele buyuk oglum aşırı dusku gecen eva abısının yuzune baktı baktı başladı gulmeye onun oyle guldugunu gorunce oglum dayanamadı agladı

Cok saol cnm tavsoylerni dinlicm

Ewet onun sanci çekmesi iyice caresizleştiriyo beni, elimden bişi gelmiyo üff anne olmak cdden zormüş

Bnmkı de oyle cnm, meme emmeyı bırakıyo ama memeyı bırakmıyo, ben ceknce de uyanıyo :)

İlaç kullanmak istemiyorum elifim ya.

canım meltemcm aynısı banadA OLDU HATTA BEN HALA TV İZLemiyorum strese sokuypr hatta ilk zamanlar akşam oldumu ağlama krizine giriyordum anlatama ama şiömdi çokk daha iyiyim sadece zaman gerekli inan düzlecek cin

İnş leyloşum ya, bi an once gecsn de bu haller ben de bebegmle daha cok egleneym.

Sizlerde de aynisinn oldugunu bilmek güzel, yoksa cok üzülüyorum bunlari hissettiğim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…