allah kolayluk versin benim de 11 3 yaslarinda oglum bir de 49 gunluk bebek var zor 3 çocukHepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım sakın kendini suçlama beni bir oglum var şimdide dünya tatlısı ikizlerim ben ne yapayım biri uyusa öteki uyanıyor hiç vaktim yok birde büyük oglumla ilgilenmem lazım en çokta ona kıyamıyorum bugüne kadar herseyiyle ben ilgilendim şindi çocugun yüzünü göremiyorum resmen hele ev çarşamba pazarı gibi herkes yardım etmek istiyor ama daha çok bunaltıyorlar kalabalıktan sıkıldım allahtan sıra koydum şimdilerde bi günannem bir gün kv geliyor evimde hersey yer degiştirdi düzenim gitti ama ne yapayım evlatlarım saglıklı olsunda
bizim de asiri gaz yok ust solunum yolu enfeksiyonu oldu o zorluyornesrin bize dr bio gaia verdi prebiyotik ben sancısı olduğunda veridm bayağı işe yaradı ama normlde vermiyorum çünkü yediklerime çokk dikkat ediyorum
gecmid olsun canim ne ilaci verdi biz bir haftadir cekiyoruz uyutamiyor bile gunde 6 defa nebiluzatirle buha 6 defa buruna serum sik otribebeyle cek hala iyilesmediCanim benim bebekde oyleydi hirlama gecmezse doktora gotur mutlaka ben goturdum bronsit baslangici dedi ilac verdi iki gundur duzeldi cok sukur bebeklerde salgin varmis dikkat et canim
Macrol ve ventolin surup cnm cok ii geldi iki gun kullandik hirlama gecti cok sukur evet bende surekli temizliyorum serum fizyolojikle ama 6 defa cok degilmi ya ben gunduz bikere bide aksam yapiyorumgecmid olsun canim ne ilaci verdi biz bir haftadir cekiyoruz uyutamiyor bile gunde 6 defa nebiluzatirle buha 6 defa buruna serum sik otribebeyle cek hala iyilesmedi
e
vetya kıyamıyprum nereye gitsek yan yatış yastığı yanımda içine sokuca dokunamıypr kimse hehe böyşece sadece bana alıştı yaa ben, görünce dil dışarı çıkıyor deryaa aayy o bana ben ona muhtaç allahım evlatlarımız biza bağışlasın aralık annelerinde doğumlar bitti hepimiz sağlıkla kavuştuk doğacak olanalar ve doğmuş olanlar hep mutlu ve sağlıklı bebekler olsun kötü insanlardan uzak olsun
Dedigim sekilde tüketilebilir canim.Ben kabuklu öğütülmemiş kimyonda aldim onu kaynatip iciyorum toz olanida agzima atiyorum :)Kimyon kaynatılıp içilmiyor mu? Kaşıkla mı yemek lazım?
Güzel özetlemişsin cnm, 2015'in son bebişlerini kucakladık Allahın izniyle 2015'in son anneleri olduk evet. Herkese sonraki yıllarda sevdikleriyle aileleriyle mutluluklar dilerim.
Canım çok güzel özetlemişsin. Burada çok şeyler paylaştık. 9 ayı beraber geçirdik. Benzer duyguları ve sorunları yaşadık. Birbirimizi hiç görmeden, tanımadan birbirimize yardımcı olduk.
Hepinize destekleriniz için çooooook teşekkür ederim.
gülaycım nasıl oldun daha iyimisin
ne güzel maşallah sizebizim de asiri gaz yok ust solunum yolu enfeksiyonu oldu o zorluyorben de bakayim biogaiaya
saolasın canım cok sukur sorun yok ama agrı yapıyo bırazAy canım geçmiş olsun dr gitseydin Allah korusun bi sorun olmasın
gaz cok kotuymus ya hala tutunca dıkıs yerlerım acıyo saolasın canım cok sukur baya destek oluyolar bana beşıgınden alıp verıyolar aglayınca hele buyuk oglum aşırı dusku gecen eva abısının yuzune baktı baktı başladı gulmeye onun oyle guldugunu gorunce oglum dayanamadı agladıAynisini bende yasadim canm dogum yaptgim gece gaz sancisindan oluyordum nerdeyse misafirlerin yaninda tuttum tutmamak gerekiyor.Elifeva facedeki ogluslarinla kizinin fotosuna bayildimm masallah ogluslarinda pek yakisikli biz bir taneyi zor buyutuyoruz masallah tü tü sana :)))
Bendede oldu tek gogus fenaydi. Emzirmedikce dahada kotu oldu. Lansinoh krem kullandim olmadi. Ayva cekirdegini bi gece onceden suya koydum onu surdum hafifletti. Ama kesin ve kalici cozum pompa alinca geldi.. rahatlik varmis simdi yara olmasa bile fazla sutumu sagip dolaba koyuyorum. Hem sut ziyan olmuyor hem ben rahatliyorum.
Sarilik icinde evin gunes goruyorsa ki bu havada gunesi gormek zor amma bebegi hep gunese yatir cnm. Ve bol bol emzir.sarilik varsa uyanmaz kendi topuklarina vur gidisini gidikla altini ac.. emzir 10 gunluk olunca biseyi kalmaz..
Saol cnm evt dogduk cok sukurCnm doğurmuşsun, gözünüz aydın.
1 yaşına kadar her gece böyle ağlar demiyorum ki :) mesela benim oğlum 10da uyuyunca 11de mutlaka kalkardi. Sonra uyurdu bi saat bi buçuk saat sonra yine kalkardi falan. Bilirdim yani bi düzeni olurdu. Ama bi yaşından sonra 10da yattiysa 4 saat uyanmazdi. Snra saat başı kalkardi.
Anlıyorum seni. Hepimiz yaşadık o bunalımı. Ama bi de şöyle düşün. Bebek seni istemedi sen onu istedin değil mi :) o yüzden önce fedakarlık senin yapman gerekiyo... Üstelik uykusuz kalan biziz ama acı çeken de onlar. Bu gece bizim de gaz sancimz vardı. Yavrum inliyo topaklanip küçücük oluyo. Ne yapacağını bilmiyo ağlamaktan başka. Bağırsakları daha düzgün çalışmaya başlayınca kesilecek sancılar. Belki 2 ay belki 4 ayda. Ama yaşına kadar süreceğini sanmıyorum. Çünkü ek besinler başlayacak. Onun da faydasi olur. Sonra biraz büyüdüğünde her gün bi şey öğrenecek. Yorulacak ve uyuyacak :)
Tamam cnm, teşekkürler.Canm ben minik fisfisli bir siseye has zeytinyagiyla yari yariya karistirdim cilde direk surmeyin karistirin dedi bana eczane.Günde bir kere ayak altlarina ve göbüşle bağrina masaj yapa yapa yediriyorum.
Allah anali babali büyutsun canim hosgelmiş gökay bebek:)
Hadi göZün aydn canm, allah korumus bebişi :)
Keske elimden gelse de yapablsem nilosumkızımn gazi olmasa keyfmz yerinde aslnda
Meme sürekli ağzında duruyor ve 2 emiyor bir süre duraklıyor mesela. Ama ağzından çekmeye çalışınca da bırakmıyor :) gece bi ara ben çektim o çekti, bırakmıyor göğsümü velet:) uyuyor ama memeyi ağzından çekmeye çalışınca da bırakmıyor tekrar emmeye başlıyor :) ana en son kurtardım göğsümü, emzigi bastım ağzına. Normalde emzigi de almıyor ama aldirttim artık çünkü çok uykusuz kaldım, sırtım ağrıyordu artik. Ama artık sürekli meme vermiycem ona, 2 saatte bir veriyorum. Bu arada ağlarsa başka şeylerle oyalıycam. Zaten 2 haftada 500 gram kilo aldı, fazlasıyla yani... :)
İlaç kullanmak istemiyorum elifim ya.kuzum benım kızda hıc gaz sıkıntısı yoktu bı kac gundur fıskırarak kusması felan olunca dun acıle goturduk bagırsakları mıdesı oldugu gıbı gaz dolmus eczaneden bı ılac aldım emzırmeden once verıyosun peşine hemen emzırıyosun anında gazı cıkıyo agrısıda gecıyo infacol ısmı ben cok memnunum
canım meltemcm aynısı banadA OLDU HATTA BEN HALA TV İZLemiyorum strese sokuypr hatta ilk zamanlar akşam oldumu ağlama krizine giriyordum anlatama ama şiömdi çokk daha iyiyim sadece zaman gerekli inan düzlecek cin
Sizlerde de aynisinn oldugunu bilmek güzel, yoksa cok üzülüyorum bunlari hissettiğim için.Canım normal geçen gece emzirirken ağlamaya başladım dediğin gibi acaba bebek yanlış bi karar mi diye sonra oğlum boynuma yaslandi öyle bi nefes alışı vardı ki utandım dusuncemden ama bizde insanız hem fiziksel hem ruhsal değişim içindeyiz buda bizi biraz zorluyor tabi geçecek ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?