2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Bnm ew de kalabalıktı ama bunalmadn, ew duzenı de tabii degstı, hıc sallamadm, bebegın sıkıntısı olmasn yeter ama ne zaman ki gaz sancısı bastırıyo da bebek durmakszn agliyo, işte o zaman gecmiş hayatmı düşünmeye başlıyorum

İnş tatlm, sennkı o düzene geçti mi şimdiden?

Gazı geldiğinde benmkı de sürekli bagırıyo uyumuyo cnm, ama olmadıgında rahat uyuyo.
Sennkının de gazdan dolayı mı?

Ewet onun sanci çekmesi iyice caresizleştiriyo beni, elimden bişi gelmiyo üff anne olmak cdden zormüş

Zor ama çok güzel :) bak yorgunluktan uykusuzluktan ve bu dönemde bünye iyice zayifladigindan astigmatim artti. Ama bosveeeer :) altını degistirirken şaşkın şaşkın bakıyoya o değer. Şapşik kendi ağzından çıkan sesten korktu gülmekten öldüm. Zorlukları çok tabi ama yine de şimdi ki günleri o kadar kıymetli ki. İnan özleyeceksin :)

Sağolun kızlar teşekkür ederim.
Gülaycım umarım daha iyisindir.
Meltemcim gaz sıkıntınız da inşallah en kısa sürede geçer.
sagol canim iyiyim cok sukur eskiye gore, biraz gec iyileşiyorum iste zamanla dahada iyi olurum heralde bi sorun olmazsa

Cnm yalnız kalıyorum ama bnde yemek fln yapamıyorum eşim akşam oyalayınca çorba fln yapıyorum bazen o kdr

Kimyon döküyorum yemeklerıne cnm, rezene de içiyorum ama yıne de ara ara gazi oluyo, o kıvrandıkca ben mahvoluyorum Acaba cani cok mu yaniyordur die düşünmeden edemiyorum

Kizlar internette gordum kiraz cekirdegi yastigi ve patigi 15 dakika isitilinca 3 saat sicakligini koruyormus kullananlar bebeklerinin gaz sancilarinin gectigini soylemisler aramizda kullanan varmi yada duyan Almanyada cok kullaniliyormus.
Duydum aa denemedim canm, görürsem ben de alicam bi tane

Ben uzun süre mesela 3 sa dalan emzirmezsem göğüslerimden süt akşyo ama onun haricinde bende de dolu dolu akmiyo, ama bebeği ne zaman memeden ceksem agzinn kenarlari hep süt, denekki o cekerken süt geliyo,
Oturmaya basladıysan dikişlerim iyileşmeye baslamiştir, ben oturmaya basladktan 2 gün sora baya baya iyileşti dikişlerim

Evet gülom aynen oyle oldu, acisiyla tatlisiyla 9-10 ayı bitirdik :)
Allahım saglik sıkıntilarini göstermesin

Benm en büyük yardimcin eşim, o yanmdayken kendimi baya iyi hıssediyorum ama malesef işe gtmek zorunda, bi tek pazarlari calişmiyo
Tani nankörlük de etmek istemem, annem 7/24 yanmda, o da büyük destek

Kizlar internette gordum kiraz cekirdegi yastigi ve patigi 15 dakika isitilinca 3 saat sicakligini koruyormus kullananlar bebeklerinin gaz sancilarinin gectigini soylemisler aramizda kullanan varmi yada duyan Almanyada cok kullaniliyormus.
Bende var cnm yastığı, dikktli ve düzenli takip edemedim açıkçası sonucunu ama arada kullandım. İlkinde içinde ne varsa boşalttı rahatladı onu hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…