2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Sağol canım mekanları cennet olsun insan basına gelmeden o acıyı anlamıyor benim bir tarafım gitti sanki babamı toprağa verdiğimiz günün birinci haftasında doğum yaptım ne sutum var nede uykumuz
basin sag olsun ben de yeni gordum simdi nurlar icinde yatsin.

Bu aralik ayini iple çekmiştik yavrularimiza kavuşacağız diye
Ne sıkıntılar çektik yol arkadaşlarımla birlikte hep merak ettik bebişlerimizi, tek tek kavuştuk onlara sağ salim, Allahıma şükürler olsun binlerce kere.
Bu zorlu süreçten geçtik çok şükür Rabbim sağlıkla büyütmeyide nasip etsin
Aralik geldi ve gecti 2015 yılının son bebişlerinide aldık kucağımiza Allah bundan sonra doğuracak hamişlerin yardimcisi olsun.
Aralık bitti kızlar şaka maka bitirdik doğurduk rahatladık yeni yeni sıkıntılara merhaba
Merhaba güzel kuzucuklar merhaba 2016

Bazi inlarlarin lohusaliktaki hormon degisimini vucut kabullenemiyor. kiminin alisma donemi bi kac gun surerken kiminde bu donem uzun suruyor. ozellikle hassas insanlarin lohusa depresyonuna girmasi daha kolay oluyor. ilk oglumda cok kotuydum. agliyordum cok mutsuzdum. cok isteyerek olmus olmasina ragmen o sevgiyi hissedemiyordum. ilac kullandim bir sure ve sonra hersey yavas yavs yoluna girmeye basladi. bn kendime geldim zamanla. suan ikinci oglum kucagimda. benzer seyleri yine yasiyorum ama daha iyiyim. bir kac haftada gecmiyorsa bu donem yardim alinmasinda fayda var.

Güzel özetlemişsin cnm, 2015'in son bebişlerini kucakladık Allahın izniyle 2015'in son anneleri olduk evet. Herkese sonraki yıllarda sevdikleriyle aileleriyle mutluluklar dilerim.

Canım çok güzel özetlemişsin. Burada çok şeyler paylaştık. 9 ayı beraber geçirdik. Benzer duyguları ve sorunları yaşadık. Birbirimizi hiç görmeden, tanımadan birbirimize yardımcı olduk.

Hepinize destekleriniz için çooooook teşekkür ederim.

Bendede oldu tek gogus fenaydi. Emzirmedikce dahada kotu oldu. Lansinoh krem kullandim olmadi. Ayva cekirdegini bi gece onceden suya koydum onu surdum hafifletti. Ama kesin ve kalici cozum pompa alinca geldi.. rahatlik varmis simdi yara olmasa bile fazla sutumu sagip dolaba koyuyorum. Hem sut ziyan olmuyor hem ben rahatliyorum.
Sarilik icinde evin gunes goruyorsa ki bu havada gunesi gormek zor amma bebegi hep gunese yatir cnm. Ve bol bol emzir.sarilik varsa uyanmaz kendi topuklarina vur gidisini gidikla altini ac.. emzir 10 gunluk olunca biseyi kalmaz..

kızlar mziren anneler grubundan ogrendimlerimi paylasayim.

sütünü arttirmanin tek yolu bebegin emmesi. memeler fabrika gibi surekli uretiyormus. biz saniyoruz ki süt olacak bebek emecek oyle degilmis bebek emecek ki fabrika memeler uretime gecsin. tslep olacak ki fabrika sut uretsin. he mama da verme. mesela bebeginin kapasitesi 600 cc diyelim gunde. sen 200 cc mama verirsen memeler 400 demek yetiyor diye o kadar uretirmis. bunlari ogrendim oradan. slogan da gak dese meme guk dese meme.

emziren anneler grubundan g gercekten çok sey ogrendim. yemekicmek o kadar etkili degilmis. cok emzirmek onemli hem biz saniyorduk ki memeler taş gibi sert olunca sut var yumusaksa süt yok. oyle degilmis yumusak meme kaliteli ve süt ureten meme tas gibi olan su miktari fazla. hep meme teklif edip sıvı tuketmek onemli

e
vetya kıyamıyprum nereye gitsek yan yatış yastığı yanımda içine sokuca dokunamıypr kimse hehe böyşece sadece bana alıştı yaa ben, görünce dil dışarı çıkıyor deryaa aayy o bana ben ona muhtaç allahım evlatlarımız biza bağışlasın aralık annelerinde doğumlar bitti hepimiz sağlıkla kavuştuk doğacak olanalar ve doğmuş olanlar hep mutlu ve sağlıklı bebekler olsun kötü insanlardan uzak olsun

bir de bir memeyi sonuna dek bitirsin ki yagli süte ulassin eger bir memeyi iyice emmeden emmeyi keserse yeniden emzirdiginde yine o son emzirdigini emzirmek onemli. bunlara dikkat ediyorum ben artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…