• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
emziren anneler grubundan g gercekten çok sey ogrendim. yemekicmek o kadar etkili degilmis. cok emzirmek onemli hem biz saniyorduk ki memeler taş gibi sert olunca sut var yumusaksa süt yok. oyle degilmis yumusak meme kaliteli ve süt ureten meme tas gibi olan su miktari fazla. hep meme teklif edip sıvı tuketmek onemli
desene benim memelerden kalite fışkırıyor sadece geçen gün azıcık sertleşti ve bebeğim sürekli emiyor çok şükür gerçekten emziren annelere süper bende takip ediyorum sürekli yalnız dışarı çıkınca soğukta memeler neden sızlıypr onu anlamadım sadece sende de oluyormu nesrin

Sktim cok sukur bisi cikmadi ama sadece 2 kere hapsurdu aspiratorlede cektim bisi cikmadi ama genzimi tikalidir aceo zorla hir hir nefes aliyor bazen
o hır hır bizde var evin havası kuru olmasın nurcan ben günde 4 defa sıkıyorum belki sende de işe yarar ama hastayız normalde dr 6 demişi ama ben çok diye dört defa sıkıyprum tam iyileşeli günde 2 yada 3 defa sıkarım ama sevind,m burnunuın temi,z olmasına

Canım normal geçen gece emzirirken ağlamaya başladım dediğin gibi acaba bebek yanlış bi karar mi diye sonra oğlum boynuma yaslandi öyle bi nefes alışı vardı ki utandım dusuncemden ama bizde insanız hem fiziksel hem ruhsal değişim içindeyiz buda bizi biraz zorluyor tabi geçecek ins
Ahh o nefes alışları yok muuu :KK200:

Valla canm gaz damlasi zinco veriyorum elma yagida kullaniyorum kendimde rezene iciyorum guzel pirt pirt cikartiyo ama cikartirken cigligi basiyor korkuyor neden anlamadim bir turlu alisamadi kabizda deil kivamli yapiyor çözemedim.
canim bizim dr de zinco verdi kullaniyorduk facede biri paylasmis icinde alkol var. ben biraktim kullanmayi

Sktim cok sukur bisi cikmadi ama sadece 2 kere hapsurdu aspiratorlede cektim bisi cikmadi ama genzimi tikalidir aceo zorla hir hir nefes aliyor bazen
Canim benim bebekde oyleydi hirlama gecmezse doktora gotur mutlaka ben goturdum bronsit baslangici dedi ilac verdi iki gundur duzeldi cok sukur bebeklerde salgin varmis dikkat et canim

Canim benim bebekde oyleydi hirlama gecmezse doktora gotur mutlaka ben goturdum bronsit baslangici dedi ilac verdi iki gundur duzeldi cok sukur bebeklerde salgin varmis dikkat et canim
geçmiş olsun yaa bizde de arada var ama grip sonrası normal diye düşünmüştüm şimdi takip edeyim bende kızın hırlamasını

Evet cnm gogsunu dinle surekli hirlama olunca rahat nefesde alamiyolar oyuzden uyuyamiyodu benimki ins seninkide gecer canim
hıı şimdi dinledim göğsünde bir şey yok ama arada nefes alırken burnunda bir şey var gibi domuzcuk sesi çıkarıyor umarım normaldir

kizlar biz kizimla 5 gunluk olduk dogum hikayemi anlatayim size tam 41+0 da doktor kontrolum vardi doktor daha fazla bekletmek istemiyorum dedi acikligimi kontrol etti 3 cm acikligim varmis yarin sabah gel yatisini yapalim suni sanciyla dogumu baslatalim dedi sabah hastaneye gittim yatisim yapildi tekrar acikligim kontrol edildi damar yolu acildi tansiyonum olculdu ve lavman yapildiktan sonra odama geldim serum takildi once hafif sanci geldi sancilar hic artmadi nst de hep 2-3 sanci cikiyodu saat aksam 5 te serumu cikardilar ebe yat dinlen kizim dedi yattim dinlendim saat gece 12 ye kadar sancilar hep hafifti acikligim tekrar kontrol edildi ama hala 3 cm di doktor biraz fazla canimi yakti kontrolden sonra nisanim geldi sancilarim artti saat 3 e kadar siddetli sancilar cektim 3 u 10 gece suyum geldi tekrar acikligim kontrol edildi ebe tamam catala alicam seni dedi dogumhaneye gectim basladim ikinmaya 2 kere ikindim 3 uncude epizyo kesisi yapildi 4 uncu ikinmada kizim dogdu sukur hic bi sorun yoktu kizim 3.750 grm 50 cm dogdu :KK46::KK200::nazar:
Gözün aydın cnm sanırım kadroyu tamamladık sizinle :KK46:

Back
X