- 28 Nisan 2015
- 1.603
- 1.659
- 133
- 39
Allah anali babali büyutsun canim hosgelmiş gökay bebek:)Sağol gülaycım. Sezeryan oldu canseylerdm sende en kısa zamanda toparlanıp evine dönersin.
Evet 40ı cikinca düzelir diye bekliyoruz bizde Allah yardimcimiz olsunKolay gelsin.. bizdr de oyle.. uyusa bile gaz gelince birden uyaniyor ve devam uyumuyor.. her agladiginda meme iatiyor.. gaz gelince meme de kar etmiyor.. gercekten zor bir surecmis.. bu 40i cikinca iyi olur diyorlar umarim gercekten oyledir..
Komposto icmiyorum icsem iyi olur aslindaGülayım bol sıvı tüket, kompostonu çayını ihmal etme. Çorba va ( mercimek dışında) ye. Ben yediklerime dikkat ediyorum bol su içiyorum. Gaz sorunu yok çok şükür
Bende yediklerime dikkat ediyorum ama herseyden azar azar yiyorum yani gaz yapacak seylerden.Alişsin diye çünkü o gaz yapan seyler bol sütte yapiyor.ayrica vitamin yani
Bizde de gaz sorunu cok yoktu ama bugunlerde başladi ayrica bende kabiz oldum hamilelikte yasamadim şimdi yasiyorum
Off

oy canim benim kiyamam ya düzelecek gececek bu günler insallah üzme kendiniO gaz sorunu beni bunalima sürükledi, sürekli gözlerim yaslı yaslı![]()
Oglumda bende agliyordum onunla beraber şimdi daha katiyim hemen çözüm üretiyorum karnini hafifce ovaliyorum bisiklet hareketi yaptiriyorum azda olsa cikiyor gazi.
Aslinda ne yersek yiyelim yemeğin üzerine bir cay kasigi kimyonuda ağzimiza atip bir bardak suyla icelim ister gazi olsun ister olmasin sonra rezene cayini icelim bir cay bardagi hem biz rahat ederiz hemde bebek.