• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Sağol gülaycım. Sezeryan oldu canseylerdm sende en kısa zamanda toparlanıp evine dönersin.
Allah anali babali büyutsun canim hosgelmiş gökay bebek:)

Kolay gelsin.. bizdr de oyle.. uyusa bile gaz gelince birden uyaniyor ve devam uyumuyor.. her agladiginda meme iatiyor.. gaz gelince meme de kar etmiyor.. gercekten zor bir surecmis.. bu 40i cikinca iyi olur diyorlar umarim gercekten oyledir..
Evet 40ı cikinca düzelir diye bekliyoruz bizde Allah yardimcimiz olsun
Gülayım bol sıvı tüket, kompostonu çayını ihmal etme. Çorba va ( mercimek dışında) ye. Ben yediklerime dikkat ediyorum bol su içiyorum. Gaz sorunu yok çok şükür
Komposto icmiyorum icsem iyi olur aslinda
Bende yediklerime dikkat ediyorum ama herseyden azar azar yiyorum yani gaz yapacak seylerden.Alişsin diye çünkü o gaz yapan seyler bol sütte yapiyor.ayrica vitamin yani
Bizde de gaz sorunu cok yoktu ama bugunlerde başladi ayrica bende kabiz oldum hamilelikte yasamadim şimdi yasiyorum
Off:KK51:
O gaz sorunu beni bunalima sürükledi, sürekli gözlerim yaslı yaslı :KK43:
oy canim benim kiyamam ya düzelecek gececek bu günler insallah üzme kendini
Oglumda bende agliyordum onunla beraber şimdi daha katiyim hemen çözüm üretiyorum karnini hafifce ovaliyorum bisiklet hareketi yaptiriyorum azda olsa cikiyor gazi.
Aslinda ne yersek yiyelim yemeğin üzerine bir cay kasigi kimyonuda ağzimiza atip bir bardak suyla icelim ister gazi olsun ister olmasin sonra rezene cayini icelim bir cay bardagi hem biz rahat ederiz hemde bebek.

Kizlar internette gordum kiraz cekirdegi yastigi ve patigi 15 dakika isitilinca 3 saat sicakligini koruyormus kullananlar bebeklerinin gaz sancilarinin gectigini soylemisler aramizda kullanan varmi yada duyan Almanyada cok kullaniliyormus.

amin başakcım çok tatlılar ya ama benim kız benden hiç vazgeçmiyıor yapışık vaziyette geziyoruz sabahtan beri huysuz nedense şuanda kucağımda uyuyor cadı birde yeni huy edindik boşluğa düşüyor gibi irkilmeye başladık çok korkuypr öyle olunca yazık

Ahh canım benim Kıyamam yaa iklime olayı bizde de.mevcut ne tatlı bunlar dimi kucagimda uyuyunca bende seyredip Sukrediyorum bazen inanamıyorum bu benim mi diye :) bizimkini de ana kucağına yatiriyoruz uyanikken ama gözler hep beni arıyor odadan çıkınca anlıyor gibi basıyor çığlığı zilli :))

meltemcivil meltemcivil meltemcimm tebrik ediyorum badisi almışsin kucagina :KK46:bahsettigin düşünceleri hemen kış kışla aklına gelince kabullenme bu düşüncelerini sen artık annesin ve badeyi dunyaya getirmek esinle senin secimindi onun degil:KK46: boyle dusun tatlım hormonlarin esiri olma her isini bebisin annen ve ablan yapıyordur ama bade bi tek seni taniyor huysuzlugu birazda bundan kokunu duyup kollarinds olmak istiyor:anneadayı: benimde annem yanımda ama gidecek sonucta kendim yapacagim her işini diye mümkün oldukca benim elim alissin diye ben yapiyorum aylinin her isini sende oyle yap güzelim hem annenle ablanda icleri rahat evlerine döner aklı sende kalmaz :KK19:

Ah canm benm ya, güzel soylüyosun da bi de uygulayabilsem ne güzel olur :(
Ablam gtti zaten ama annem hep kalacak yanmda, psikolojım bozulur gelmezse zaten.

Sağol meltemcim. Pazartesi günü muayenede 2 cm açıklık vardı ama hala başı baya yukarıda idi. Çarşamba günü de 41. hafta bitiyordu. Öyle olunca salı sabahı epidural sezeryan oldu tatlım. İyi ki de olmuş. Doktor oğlumu aldıktan sonra hemen kakasını yapmış.

Sende elinden geldiği kadar aklına gelen düşünceleri geri göndermeye çalış canım.
Hadi göZün aydn canm, allah korumus bebişi :)
Keske elimden gelse de yapablsem nilosum :( kızımn gazi olmasa keyfmz yerinde aslnda

kızlar bugun kızımı işitme testine goturdum testi gecti sukur saglık ocagındaki ikinci topuk kanınıda verdik simdi mısıl mısıl uyuyo ama benim basurum mahvediyo beni napıcam bilmiyorum sıcak su ile oturma banyosu yapıyorum ama pek bişe farketmiyo basur olupta bi cozum bulabilen varsa bana da soylesin lutfeen
İkinci topuk.kanı ne cnm ilkinde sağlık ocagindan vermiştin

Sütüm maşallah yeteri kadar car canm, dikişlerim de 6. Günde baya toparlandi, su amda hareketimi cok sınırlamıyo, soğuk su ile o bolgeyı yıkamak beni baya rahatlatiyo aysecim.
Süt için humana stell teave komposto baya içtim.
Maşallah canim, sut olayı bende muamma göğüslerim doluyo bebek emiyo sonrasında sıkıyorum damlıyor, hani kendi kendine akmiyo diğer göğüs filan bi de yarim saat emdiği halde hala aranıyor bazen bende mama veriyorum emin olamıyorum yetip yetmediğinde onu takıyorum biraz dikişler benimde rahatladı sırt desteğiyle yumuşak yerlere oturabiliyorum artik. İnşallah daha güzel günlerimiz olsun...

Slm kixlar kizim ve ben cok iyiyz cok sukur hiksyemi anlatyrm biz dogum olmick diye gittik muayeneye ne cantamzi aldk ne biseymzi sonra nst ye baglndim bebegn kalp atislrnda azalma vrdi sancim 40 larda duzenliydi fkt bm hic bisey hissetmyrdm muayene etti suyumds azalma esinde yaslanma kanalda degil ztn acilmamda yok bebegn kafasna ulasamams bile snra anltti iste bn sizi bu nst ile gonderemem eger eve gitmk beklmk istersenz tekrsr nst ye baglicm diyr yine kalp atislrnda sorun varsa salamam dedi bizde mecburen suni sanciyla normal dogum icin yatis verdik 2 ye kadar verildi sancim sanci cok yuksek cikiyr fkt bn hicbisey hissetmedim acilmamda yoktu karar ani tekrar sezeryan dedik bebegn kalp atislrndn dolayi hazrladilr cok canim yandi dogumhaneye alirkn hepsi yanimdaydilr annemler esim babamda dogumhanenin kapisnda assagida bekliyrms geldi hic aglamiyrdm kizim gidiyrmsn dedi bn basladm aglamaya dayanamadm babama sonra iceri aldilr beni fotografciyida kapidan iceri alndm fkt giriste cok beklettilr heyecnli oldhm icin sabrszdm baksrmsnz ne zmn alicksnz bni dedim kimse bkmiyr en sonunda bi adam cikiverdi ama bnm dogumumda bayan oluckti dedim ben gircm dese cikarn beni dicem bian caydm ztn dogurmktn canimin yanginina cayiyrdm snra odaya aldilr doktrum geldi dogum basladi bebegm gitms haberm yok narkozluym daha ckrmamslrdi karnim agriyr karnim agriyr diye cok sayiklmsm bagrdigimi hatrliyrm ordakilere nasil insanlrsnz siz bi ilac verip kesmednz agrimi cok agriyr diye sayiklamstm snra yukari almslr ustm giyilmsm hic hatrlmiyrm esim basima gelms kizimi getrmslr demek sendin beni yekmeleyen demisim hatrlmiyrm ama karnim agriyr demisim cok boyle iste esim cok,aglams fotosunu gordum cok aglms kucagna alamams babam verms kucagna az tut oglm dems cok az 30 sn anca tuttm hemn verdim diyor aksam oldu kizinin dibine gitms ferhat gocernde kizim sarkisini acms kizina dinletyr nasil agliyr ama gormnz lazm askim kendini boyle yorma diyrm yok tutamiyr kndini cok agladi normlde kimse kaldramz onu kizmin aglmasina pit diye uyaniyr boyle iste

Oy masallah size annesi, zoru basarmişsiniz :)
GöZünüz aydn

Canım ben 8 yıllık evliyim. O korkular yüzünden bebek olayını hep erteledim. En sonunda süpriz bir bebek oldu. Hamileliğim boyunca da sürekli gelgitler yaşadım. Ama şimdi bu korkuların hiçbirini yaşamıyorum. Hayatımdan çok memnunum. :KK66:
Uykusuz geceler ve gaz sancısını rağmen. :KK66:
Sen de atlatacaksın merak etme. Ben en çok da lohusa psikolojisinden korkuyordum. :KK43:
Doğduktan sonra bebeğimi sevemezsem diye endişelerim vardı. :KK23:
Çok şükür yaşamadım ve kızımı hayatta herşeyden çok seviyorum.
:KK68::KK68::KK68:

Ne guZel, inş tez zamanda ben de sennle aynı seyleri hıssederim.

Kizlarr an itibariyle rize ilahiyat fakultesinden kar kar kar:KK68:

Eklentiler

• 20151231_194526.webp
    20151231_194526.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 50
ben azıcık dik azıcık yan tutuyorum sende kafana göre bir pozisyon bul nasıl rahat sıkacaksan nurcancım bazen yazılanlar bize uygun olmayabilir kendince bir çözüm üretmek gerekiyor böyşe zamanlarda stres olma sıkınca da haber ver
Sktim cok sukur bisi cikmadi ama sadece 2 kere hapsurdu aspiratorlede cektim bisi cikmadi ama genzimi tikalidir aceo zorla hir hir nefes aliyor bazen

geçmişler olsun cnm.. bi kaç güne kendini daha da iyi hissedeceksin herşey çok güzel olacak bak gör..
Ayy ins cnmya cok yorgnm yarin kontrolumz var bklm ne diceklr kizima korkuyrm sarilktn yatmasina doyamadm kizima hicbsey anlamadm agrilrmdn ilgilenemyrm pek emdiriyrm bitek canim cok yaniyr cok yara yapti tulbentimi disliyrm ki bagrmiyaym agliyrm bildign sendede oldumu ya cok kotu oldu goguslerm

Back
X