• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar badenin aşırı gazı var, hiç uyuyamıyo gazdan. Gaz için ilaç dışında neler yapıyorsunuz?
Sinirlerim çok bozuk, bebeğim sürekli acıdan kıvranıyo :KK43:
Meltemcim , biz 3. Günden beri Alara'ya günde 2 kez 1 çay kaşığı ( 1 fincan kaynamış suya 1 tatlı kaşığı çörek otu koyup , ağzını kapatıp soğumaya bırakıyoruz ) çörek otu suyunu içiriyoruz . Kalanını da ben içiyorum . Çok şükür gaz problemimiz hiç olmadı . Istersen bir dene .

sorma ya benim hep öyle oluypr hep uykusuz kalıyorum bu yüzden birde evde birileri oldumu yada dışarı çıktığımızda çocuk yatağını istiyor başkası kucağına aldığında yardım ister gibi nasıl bana bakıyor anlatamam
beni gördüğünde direk yalanmaya başlıyor yaa dil dışarı çıkıyor
Biz onun meleğiyiz bnmki bni görünce gözleri açılıyo gülümsüyo resmen :KK49:ama baştan beri eşim de çok ilgilendiği için ona da çok alıştı o yüzden şanslıyım bazen uyumuyosa emzirip eşime veriyorum ben uyuyorım:nazar:
Annem ve ablalarim, özellikle büyük ablam sürekli yanmdalar ama benm aklim hala daha şunun şurasında gecen haftada, eşimle sahile gttk, basbasa kahvalti yaptik, aksam eve geldk sarilip uzandk film izledik, şimdi bunlarin hçbirini yapamıycam gibi geliyo.
Bi de bebek gaz sancisindan uyumayıp sürekli ağlayınca iyice cıldırma noktasina geliyorum, bebeğimi aci cekerken gormek de bi o kadar ciğerimi parcaliyo Hepsi bi arayagelince de psikolojm bozuldu :KK43:
Cnm emin ol yapcaksın 15-20 gün geçsin daha da oturcak. Biz başladık koyun koyuna film izlemelere kızı uyutup :nazar:

Cok utaniyorm ama badeyi geri gonderebilir miyim die bile dusundum deniz :KK43:
Bu bir süreç cnm bnde esime başka çocuk yapmam diye tutturmuştum bi ara. Ama öyle olsa kimse b daha doğurmaz:KK51:emin ol geçecek. Bi bakışı yetiyor ya düşünsene onsuz bi dünyaya asıl sen katlanamazsın. Sadece şu An uykusuzluk, düzen değişmesi, kocişi özlemek, hormonlar, lohusalık her şey üst üste diye öyle oluyo

Acaba 1 saat filan emdikten sonra memeyi vermesem de başka şeylerle oyalamaya mı çalışsam :KK64:çünkü açlıktan değil teskin olmak icin emiyor yani bu kesin...

Herkese merhaba...

Çok şükür haberler iyi... Bebeğim her geçen gün iyiye gidiyor. Bugün tam bir haftalık olduk... İnşallah böyle devam edecek ve biz gelecekte bugünleri tatsız birer hatıra olarak anlatacağız.
Kemal Efe hastanede olduğu için ben pek fazla dinlenemiyorum, her gün saat 14:00 -15:00 ve 20:00-21:00 rası ziyaret saati, onun yanında geçiriyoruz. Pazartesi günü ilk defa kucağıma aldım :)) O andan beri çok mutluyum:) Kar durumu biraz can sıkıcı umarım yarın da hastaneye ulaşmamıza engel olacak duruma gelmez...
Henüz bebeğime kavuşmasamda ben de 3 saatte bir süt sağarak mandıra görevimi yerine getiriyorum :) Hala serumla besleniyor ama inşallah yakında sütleri hüpletecek...
Geçmişi okuyacak vaktim olmadı, umarım herkesin keyfi , sağlığı yerindedir. Hepinizi öpüyorum:) sevgiler
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
nicki nick nicki nick @nilbebekveannesi

Etrafimda kımse negatf değil, herkes destek, seni yalnz brakmycaz, hersey duZelecek diolar ama ben gecmş hayatımi düsünmeden edemiyorum.

Aynisi sizlere de oldumu, bebekli hayat sizi korkuttu mu??
Bende ayni seyleri dusunuyorum canim..hala alisamadim bu duzene bebege..ozellikle geceleri emzirirken o sessizlikte surekli dusunuyorum eski hayatimla kiyasliyorum artik bunlar bunlar olamiycak diye bazen agir gelio bebekli hayat..birde esimle yanliz kalamadik bi o da adapte olamadi sanki.
basbasada kalamadigimiz icin sanki her sey kotuye gidiyor gibi o 3 kisilik mutlu aile pozlari verebilecek miyiz emin degilm:( hamileligim zor gecti benim ama artik hamilelikten degil sirf lohusalik doneminden korktugum icin 2.bebek icin baya dusuncem gibi :( birde kpssye hazirlanmam gerek ama bu kafayla hic bi sey yapamiyorum ki cok mu cok olumsuzum artik..

Herkese merhaba...

Çok şükür haberler iyi... Bebeğim her geçen gün iyiye gidiyor. Bugün tam bir haftalık olduk... İnşallah böyle devam edecek ve biz gelecekte bugünleri tatsız birer hatıra olarak anlatacağız.
Kemal Efe hastanede olduğu için ben pek fazla dinlenemiyorum, her gün saat 14:00 -15:00 ve 20:00-21:00 rası ziyaret saati, onun yanında geçiriyoruz. Pazartesi günü ilk defa kucağıma aldım :)) O andan beri çok mutluyum:) Kar durumu biraz can sıkıcı umarım yarın da hastaneye ulaşmamıza engel olacak duruma gelmez...
Henüz bebeğime kavuşmasamda ben de 3 saatte bir süt sağarak mandıra görevimi yerine getiriyorum :) Hala serumla besleniyor ama inşallah yakında sütleri hüpletecek...
Geçmişi okuyacak vaktim olmadı, umarım herkesin keyfi , sağlığı yerindedir. Hepinizi öpüyorum:) sevgiler
Canım biran önce kucak kucağa evinizde olursunuz inş Allah

meltemcivil meltemcivil meltemcimm tebrik ediyorum badisi almışsin kucagina :KK46:bahsettigin düşünceleri hemen kış kışla aklına gelince kabullenme bu düşüncelerini sen artık annesin ve badeyi dunyaya getirmek esinle senin secimindi onun degil:KK46: boyle dusun tatlım hormonlarin esiri olma her isini bebisin annen ve ablan yapıyordur ama bade bi tek seni taniyor huysuzlugu birazda bundan kokunu duyup kollarinds olmak istiyor:anneadayı: benimde annem yanımda ama gidecek sonucta kendim yapacagim her işini diye mümkün oldukca benim elim alissin diye ben yapiyorum aylinin her isini sende oyle yap güzelim hem annenle ablanda icleri rahat evlerine döner aklı sende kalmaz :KK19:

Ben de dün başladım cnm saol :)

Ay bizde de durum aynı, şikayet etmiyorum ama gerçekten zorlanıyorum uyandığında ağlamaya başlıyor ve memede susuyor, memeden çekince kimsede ve hiçbir şekilde durmuyor ağlıyor çatlar gibi, benm kucağımda da durmuyor sadece memede sakinleşiyor. Güvenli bağ dönemi diye idare ediyorum uykusuz sırt ağrısıyla...
Bizim 41.gun tam olarak tarif ettigin gibiyiz hala 40 cikinca gecer diye bekliyordum ama aynen devam bir de fiyiklarim var durum feci

kizlar biz kizimla 5 gunluk olduk dogum hikayemi anlatayim size tam 41+0 da doktor kontrolum vardi doktor daha fazla bekletmek istemiyorum dedi acikligimi kontrol etti 3 cm acikligim varmis yarin sabah gel yatisini yapalim suni sanciyla dogumu baslatalim dedi sabah hastaneye gittim yatisim yapildi tekrar acikligim kontrol edildi damar yolu acildi tansiyonum olculdu ve lavman yapildiktan sonra odama geldim serum takildi once hafif sanci geldi sancilar hic artmadi nst de hep 2-3 sanci cikiyodu saat aksam 5 te serumu cikardilar ebe yat dinlen kizim dedi yattim dinlendim saat gece 12 ye kadar sancilar hep hafifti acikligim tekrar kontrol edildi ama hala 3 cm di doktor biraz fazla canimi yakti kontrolden sonra nisanim geldi sancilarim artti saat 3 e kadar siddetli sancilar cektim 3 u 10 gece suyum geldi tekrar acikligim kontrol edildi ebe tamam catala alicam seni dedi dogumhaneye gectim basladim ikinmaya 2 kere ikindim 3 uncude epizyo kesisi yapildi 4 uncu ikinmada kizim dogdu sukur hic bi sorun yoktu kizim 3.750 grm 50 cm dogdu :KK46::KK200::nazar:
Canım kesiyi hissettib mi yapılırken?

Niloş doğum yapmişsin hayırlı olsun. Normal mi sezeryan mi cnm?

Sağol meltemcim. Pazartesi günü muayenede 2 cm açıklık vardı ama hala başı baya yukarıda idi. Çarşamba günü de 41. hafta bitiyordu. Öyle olunca salı sabahı epidural sezeryan oldu tatlım. İyi ki de olmuş. Doktor oğlumu aldıktan sonra hemen kakasını yapmış.

Sende elinden geldiği kadar aklına gelen düşünceleri geri göndermeye çalış canım.

Herkese merhaba...

Canım en kısa zamanda oğlunu kucağınıza alıp evinize götürürsünüz inşallah. :KK15:

Slm kixlar kizim ve ben cok iyiyz cok sukur hiksyemi anlatyrm biz dogum olmick diye gittik muayeneye ne cantamzi aldk ne biseymzi sonra nst ye baglndim bebegn kalp atislrnda azalma vrdi sancim 40 larda duzenliydi fkt bm hic bisey hissetmyrdm muayene etti suyumds azalma esinde yaslanma kanalda degil ztn acilmamda yok bebegn kafasna ulasamams bile snra anltti iste bn sizi bu nst ile gonderemem eger eve gitmk beklmk istersenz tekrsr nst ye baglicm diyr yine kalp atislrnda sorun varsa salamam dedi bizde mecburen suni sanciyla normal dogum icin yatis verdik 2 ye kadar verildi sancim sanci cok yuksek cikiyr fkt bn hicbisey hissetmedim acilmamda yoktu karar ani tekrar sezeryan dedik bebegn kalp atislrndn dolayi hazrladilr cok canim yandi dogumhaneye alirkn hepsi yanimdaydilr annemler esim babamda dogumhanenin kapisnda assagida bekliyrms geldi hic aglamiyrdm kizim gidiyrmsn dedi bn basladm aglamaya dayanamadm babama sonra iceri aldilr beni fotografciyida kapidan iceri alndm fkt giriste cok beklettilr heyecnli oldhm icin sabrszdm baksrmsnz ne zmn alicksnz bni dedim kimse bkmiyr en sonunda bi adam cikiverdi ama bnm dogumumda bayan oluckti dedim ben gircm dese cikarn beni dicem bian caydm ztn dogurmktn canimin yanginina cayiyrdm snra odaya aldilr doktrum geldi dogum basladi bebegm gitms haberm yok narkozluym daha ckrmamslrdi karnim agriyr karnim agriyr diye cok sayiklmsm bagrdigimi hatrliyrm ordakilere nasil insanlrsnz siz bi ilac verip kesmednz agrimi cok agriyr diye sayiklamstm snra yukari almslr ustm giyilmsm hic hatrlmiyrm esim basima gelms kizimi getrmslr demek sendin beni yekmeleyen demisim hatrlmiyrm ama karnim agriyr demisim cok boyle iste esim cok,aglams fotosunu gordum cok aglms kucagna alamams babam verms kucagna az tut oglm dems cok az 30 sn anca tuttm hemn verdim diyor aksam oldu kizinin dibine gitms ferhat gocernde kizim sarkisini acms kizina dinletyr nasil agliyr ama gormnz lazm askim kendini boyle yorma diyrm yok tutamiyr kndini cok agladi normlde kimse kaldramz onu kizmin aglmasina pit diye uyaniyr boyle iste

Herkese günaydın mutlu yıllar olsun

Eklentiler

• DSC_0325.webp
    DSC_0325.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 72
Back
X