2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
İlaç vermek istemiyorum gülcüm

Milupanin steel tea diye bi çayı var. Poşet cay. Adını doğru yazdım mi bilmiyorum ama öyle bi seydi. Deneyip memnun kalan çok var. Bende içtim test için göndermişlerdi cidden rahatladı çocuk. 2 tane içtim hoşuma gitti. Tekrar alıcam kutu olarak. İçinde rezene kimyon falan var. Tadı kimisine göre kötü. O damak tadına kalmış bişi. Ben tadını da beğendim gerçi :) tavsiye ederim icmeni.

Benm bildiğim stell tea süt yapmasi için kullaniliyo cnm

kızlar pazartesi günü saat 16.35 de kızım normal doğumla dünyaya geldi....
Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini.

Canim oksijen suyu almis esim bide o dedigin aspirator den almis ama ben korkuyorum o suyu nasil fiskirtcam burnuna cok kacar eder diye acayip korkuyorum normalde cesaretli biriyim ama nedense bu bebekya acayip korktum ; (

efe keremin annesi kullanılışını 91ankaraa anlatmış. Önce boşlukta damlayı damlatıp akış hızını öğrenip ona göre bebeğine uygula. Korkacak birşey yok. Aspiratörle de nazik bir şekilde içine çek. Pislik hemen çıkıyor. Bebeğin canı acımıyor. İnternetten uygulanış videolarını incele.

kizlar biz kizimla 5 gunluk olduk dogum hikayemi anlatayim size tam 41+0 da doktor kontrolum vardi doktor daha fazla bekletmek istemiyorum dedi acikligimi kontrol etti 3 cm acikligim varmis yarin sabah gel yatisini yapalim suni sanciyla dogumu baslatalim dedi sabah hastaneye gittim yatisim yapildi tekrar acikligim kontrol edildi damar yolu acildi tansiyonum olculdu ve lavman yapildiktan sonra odama geldim serum takildi once hafif sanci geldi sancilar hic artmadi nst de hep 2-3 sanci cikiyodu saat aksam 5 te serumu cikardilar ebe yat dinlen kizim dedi yattim dinlendim saat gece 12 ye kadar sancilar hep hafifti acikligim tekrar kontrol edildi ama hala 3 cm di doktor biraz fazla canimi yakti kontrolden sonra nisanim geldi sancilarim artti saat 3 e kadar siddetli sancilar cektim 3 u 10 gece suyum geldi tekrar acikligim kontrol edildi ebe tamam catala alicam seni dedi dogumhaneye gectim basladim ikinmaya 2 kere ikindim 3 uncude epizyo kesisi yapildi 4 uncu ikinmada kizim dogdu sukur hic bi sorun yoktu kizim 3.750 grm 50 cm dogdu

Baktığım kadarıyla yağ karışımı zaten bende bugün ilk kez verdim çok kıvranınca

Ya benm psikolojım cok bozuk, bi yandan eski hayatımı özlüyorum, eşime sarılıp film izlemeyi, sinemaya gtmeyi Bi yandan da bebek gaz sancisi cekerken ciğerim parcalaniyo, içim gidiyo, ağlayıp duruyorum

Maşallah

Ya benm psikolojım cok bozuk, bi yandan eski hayatımı özlüyorum, eşime sarılıp film izlemeyi, sinemaya gtmeyi Bi yandan da bebek gaz sancisi cekerken ciğerim parcalaniyo, içim gidiyo, ağlayıp duruyorum

Heeepsi geçecek. Hatta bu günleri özleyip keşke yine o günler geri gelse diyeceksin :) yine filmler izleyeceksin eşinle :)

Gözün aydın canm, allah anali babali büyütsün, esirgesin.

Sanırım hepimiz aynı kafadayız şuan cocuk zor işmiş 2. Yi düşünmüyorum ama cok seviyorum oğlumu o ayrı zaten Allah bu Sevgi'yi içimize vermese annelik yapılmaz

Bende benzer duyguları yaşıyorum arada... her akşam eve geldigimizde, bugün ne yapsak demeyi özledim sanki. Yorgunsak sarılıp tv izlerdik... ne bilim ben, insan özlüyor ister istemez. Bi de benim kızım sürekli emmek istiyor ve uyanık olduğu sürenin büyük çoğunluğunu göğsümde geçiriyor, yoruyor beni. Tabi Allaha bin şükürler olsun, çocuk sahibi olmak isteyip olamayanlar var... yavrularimiz biraz büyüyünce rahatlariz

Maşallah canım. Sağlıkla büyüt bebeğini.

Meltem gel burada içini dök. Sıkma canını. Ben de senin gibi olacağımı düşünüyordum ama uykusuz gecelere rağmen yeni hayatımdan memnunum.

Lohusa depresyonuna girmişsın meltemcim bizim 40ımız çıkacak ben yeni yeni kendime geliyorum bu ilkinden zor geciyor annen falan yanındaysa şanslısın bahara doğru eşinle kaçamaklar yapâbilirsin ama artık 3 kişilik cekirdek bir aile oldunuz canım genellikle boş zamanlarınızda bundan sonra önceliğiniz çocuğunuz olacak onu gezdirmek eğlendirmek için mekan arayışına gireceksiniz o da apayrı bir zevk

Kızlar badenin aşırı gazı var, hiç uyuyamıyo gazdan. Gaz için ilaç dışında neler yapıyorsunuz?
Sinirlerim çok bozuk, bebeğim sürekli acıdan kıvranıyo
Walla her yolu deniyorum meltem ama ne fayda o gaz çıkacak... 3 . İlacı aldım vermeyi bile canım istemiyor fayda etmeyeceğini biliyorum artık yediklerime de dikkat etmeyi bıraktım çünkü ben aç kaldığımla kalıyorum

Senn ikinci bebeğin mi?
Ben alişamadm bebekli bi hayata.

Evet ikinci bebegim. Büyük 3 buçuk yaşında. Büyük oğlum uykuyu hiç sevmedi. Gündüz uykusunu 1 buçuk yaşında bıraktı. Ondan önce de günde en çok bi buçuk saat uyurdu. Geceleri de saat başı uyanirdi. Hareketli bi çocuktu. Akşama kadar pestilim çıkardı. Hiç bitmeyecek sanıyodum hep böyle devam edecek saniyodum. Meğer ne çabuk geçiyomus. Bi kaç ay sonra iyi kötü uyku düzeni tutacak kendine. Sonra yemek falan derken senden daha bağımsız hale gelecek. Şimdi kış günü zaten günler kısa çabuk geçiyo. 3 aylık olduğunda alışverişe bile çıkabileceksin bebeğinle :) biz 4 aylıkken tatile gitmiştik. 4 gün falan. Şimdi diyorum ki geçirdiğim en güzel tatilmiş. En huzurlu en mutlu tatilmis. Keşke daha uzun kalsaymisiz. 1 yaşından sonra geceleri daha uzun uyuyacak. Biz bebek uyuduktan sonra mısır patlatıp film izlerdik. Sonrası su gibi geçiyo zaten. Hergün yeni bi bebek uyanan göreceksin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…