• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar badenin aşırı gazı var, hiç uyuyamıyo gazdan. Gaz için ilaç dışında neler yapıyorsunuz?
Sinirlerim çok bozuk, bebeğim sürekli acıdan kıvranıyo :KK43:
Bunun için cay karışımları var canım rezene anason kimyon tohumu vs oluyo içinde hem sürre artırıyormuş bi dene istersen ? Çok geçmiş olsun bu arada inşallah düzelir tez elden. Dikişlerin nasıl peki? Bende dikişlerden cekiyorum bir de hala sütüm bollasmadi gözlerinde sarılık başladı mama veriyorum arada hic istemeyerek inşallah bugünlerde atlatacağız.

Grubun ilk üyesi ben oldum :KK66:
Daha önceden konuşulmuştu ya onu sordum. Sanırım kurulmadı.

Evet folik dün başladım. Doktorum 15.gün başla dedi. 4 damla kaşığa damlatıp veriyorum.
Ben de dün başladım cnm saol :)
Bende benzer duyguları yaşıyorum arada... her akşam eve geldigimizde, bugün ne yapsak demeyi özledim sanki. Yorgunsak sarılıp tv izlerdik... ne bilim ben, insan özlüyor ister istemez. Bi de benim kızım sürekli emmek istiyor ve uyanık olduğu sürenin büyük çoğunluğunu göğsümde geçiriyor, yoruyor beni. Tabi Allaha bin şükürler olsun, çocuk sahibi olmak isteyip olamayanlar var... yavrularimiz biraz büyüyünce rahatlariz
Ay bizde de durum aynı, şikayet etmiyorum ama gerçekten zorlanıyorum uyandığında ağlamaya başlıyor ve memede susuyor, memeden çekince kimsede ve hiçbir şekilde durmuyor ağlıyor çatlar gibi, benm kucağımda da durmuyor sadece memede sakinleşiyor. Güvenli bağ dönemi diye idare ediyorum uykusuz sırt ağrısıyla...

Ben de dün başladım cnm saol :)

Ay bizde de durum aynı, şikayet etmiyorum ama gerçekten zorlanıyorum uyandığında ağlamaya başlıyor ve memede susuyor, memeden çekince kimsede ve hiçbir şekilde durmuyor ağlıyor çatlar gibi, benm kucağımda da durmuyor sadece memede sakinleşiyor. Güvenli bağ dönemi diye idare ediyorum uykusuz sırt ağrısıyla...
Bu sürekli emme durumu ne zaman düzeliyor acaba

İyi geceler kızlar nasilsiniz
Bizde gaz sorunu var uyumuyoruz uyku nedir unuttuk
Bende kvdelerde kaliyorum ve hala toparlanmiş değilim yarın yine doktor kontrolüm var eski sağlikli günlerimi özledim ya :(

kizlar biz kizimla 5 gunluk olduk dogum hikayemi anlatayim size tam 41+0 da doktor kontrolum vardi doktor daha fazla bekletmek istemiyorum dedi acikligimi kontrol etti 3 cm acikligim varmis yarin sabah gel yatisini yapalim suni sanciyla dogumu baslatalim dedi sabah hastaneye gittim yatisim yapildi tekrar acikligim kontrol edildi damar yolu acildi tansiyonum olculdu ve lavman yapildiktan sonra odama geldim serum takildi once hafif sanci geldi sancilar hic artmadi nst de hep 2-3 sanci cikiyodu saat aksam 5 te serumu cikardilar ebe yat dinlen kizim dedi yattim dinlendim saat gece 12 ye kadar sancilar hep hafifti acikligim tekrar kontrol edildi ama hala 3 cm di doktor biraz fazla canimi yakti kontrolden sonra nisanim geldi sancilarim artti saat 3 e kadar siddetli sancilar cektim 3 u 10 gece suyum geldi tekrar acikligim kontrol edildi ebe tamam catala alicam seni dedi dogumhaneye gectim basladim ikinmaya 2 kere ikindim 3 uncude epizyo kesisi yapildi 4 uncu ikinmada kizim dogdu sukur hic bi sorun yoktu kizim 3.750 grm 50 cm dogdu :KK46::KK200::nazar:

Gözünüz aydın canım. Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Gözün aydin canim demek dogdu oglun normal mi sezeryan mi.

Bende kvdelerde kaliyorum ve hala toparlanmiş değilim yarın yine doktor kontrolüm var eski sağlikli günlerimi özledim ya :KK43:

Sağol gülaycım. Sezeryan oldu canım. Umarım sende en kısa zamanda toparlanıp evine dönersin.

Kızlar badenin aşırı gazı var, hiç uyuyamıyo gazdan. Gaz için ilaç dışında neler yapıyorsunuz?
Sinirlerim çok bozuk, bebeğim sürekli acıdan kıvranıyo :KK43:
Cnim ablam bana dedi gazi oluyosa kimyonu kaynat o suyu ic dedi baya iyi geliyomus sutten cocuga geciyomus ben denemedim daha gaz sorunu olmadi bizimkinin ama kimyon aklinda bulunsun

Bende kvdelerde kaliyorum ve hala toparlanmiş değilim yarın yine doktor kontrolüm var eski sağlikli günlerimi özledim ya :KK43:
Kolay gelsin.. bizdr de oyle.. uyusa bile gaz gelince birden uyaniyor ve devam uyumuyor.. her agladiginda meme iatiyor.. gaz gelince meme de kar etmiyor.. gercekten zor bir surecmis.. bu 40i cikinca iyi olur diyorlar umarim gercekten oyledir..

kizlar biz kizimla 5 gunluk olduk dogum hikayemi anlatayim size tam 41+0 da doktor kontrolum vardi doktor daha fazla bekletmek istemiyorum dedi acikligimi kontrol etti 3 cm acikligim varmis yarin sabah gel yatisini yapalim suni sanciyla dogumu baslatalim dedi sabah hastaneye gittim yatisim yapildi tekrar acikligim kontrol edildi damar yolu acildi tansiyonum olculdu ve lavman yapildiktan sonra odama geldim serum takildi once hafif sanci geldi sancilar hic artmadi nst de hep 2-3 sanci cikiyodu saat aksam 5 te serumu cikardilar ebe yat dinlen kizim dedi yattim dinlendim saat gece 12 ye kadar sancilar hep hafifti acikligim tekrar kontrol edildi ama hala 3 cm di doktor biraz fazla canimi yakti kontrolden sonra nisanim geldi sancilarim artti saat 3 e kadar siddetli sancilar cektim 3 u 10 gece suyum geldi tekrar acikligim kontrol edildi ebe tamam catala alicam seni dedi dogumhaneye gectim basladim ikinmaya 2 kere ikindim 3 uncude epizyo kesisi yapildi 4 uncu ikinmada kizim dogdu sukur hic bi sorun yoktu kizim 3.750 grm 50 cm dogdu :KK46::KK200::nazar:
Gözün aydın cnmmm sağlıkla büyüsün:nazar:

Ya benm psikolojım cok bozuk, bi yandan eski hayatımı özlüyorum, eşime sarılıp film izlemeyi, sinemaya gtmeyi Bi yandan da bebek gaz sancisi cekerken ciğerim parcalaniyo, içim gidiyo, ağlayıp duruyorum :KK43:
Hoşgeldin lohusa psikolojisi :KK70:
Meltemcim hepimiz yaşadık aynısını aşırı duygusallık oluyo düZenin değişiyo çok normal. Zamanla oturcak he rşey cnm

Gülayım bol sıvı tüket, kompostonu çayını ihmal etme. Çorba va ( mercimek dışında) ye. Ben yediklerime dikkat ediyorum bol su içiyorum. Gaz sorunu yok çok şükür

Sanırım hepimiz aynı kafadayız şuan cocuk zor işmiş 2. Yi düşünmüyorum ama cok seviyorum oğlumu o ayrı zaten Allah bu Sevgi'yi içimize vermese annelik yapılmaz
Ben de iki çoxuk düşünüyordum ama vazgectım Birincide bunları yasayıp ıkıncide tekrar basa donmek cok zor olur

Bende benzer duyguları yaşıyorum arada... her akşam eve geldigimizde, bugün ne yapsak demeyi özledim sanki. Yorgunsak sarılıp tv izlerdik... ne bilim ben, insan özlüyor ister istemez. Bi de benim kızım sürekli emmek istiyor ve uyanık olduğu sürenin büyük çoğunluğunu göğsümde geçiriyor, yoruyor beni. Tabi Allaha bin şükürler olsun, çocuk sahibi olmak isteyip olamayanlar var... yavrularimiz biraz büyüyünce rahatlariz
Bnmkinin gazının olması ve emdiği süreler dışında süreler dışında surekli ağlamasi iyice bunalttı beni

Back
X