- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Evet onu al. Ben almıştım. Çok memnun kaldım.Kizlar aventin Emziğini alicam bizim bebeklerin için avent soohite 0-3 aylik var onu alivam dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet onu al. Ben almıştım. Çok memnun kaldım.Kizlar aventin Emziğini alicam bizim bebeklerin için avent soohite 0-3 aylik var onu alivam dimi
Iyi canm ya gecmesine sevin dim ins bizimkide gecerBen kullandım. Memnunum canım. Bebeğim 5 gün kuvezde kaldı. Orada pişik yapmışlar
Eve çıktıktan sonra bepanthol kullandım. Kısa sürede geçti.
Maşallah Allah analı babalı büyütsün canımmm gözünüz aydınnnKızlar selam. 24 aralık sabahı kızım ahu'yu doğurdum. Epidural sezeryan oldu. Sağlığımız yerinde. Ağrılar devam devam ediyor tabii ama her şeye değer her şeye... Ne büyük aşk değil mi. Bu macerayı paylaştığım her birinizi sevgiyle kucaklıyorum, güle güle büyütelim yavrularımızı, allah bağışlasın onları bize. Şimdi loğusalık, moral bozmak yok, hepimize allah güç versin...
34 günlüğüz hala premium care 1 beden 2-5 kg kullanıyorum ve büyük geliyo hafif kıvırıyorum üst kısmıKızlar iki haftalık olduk biz
Gaz sancilari başladı gibi
Sizler bisey kullanıyor musunuz
Bi de 2 numara beze gectiniz mi
Canım acıkırsa ağlar zaten 3 saat normal eğer güzel emdiyse ben bırakıyorum uyusun diye , ama az emdiyse uyandırıyorumefe keremin annesi acaba bende mi 3 saatte bir versem bilemedim
D3 den değildir bence, bizde kullanıyoruz 15. Günden berişimdiye kadar gaz sorunumuz yoktu. bende extra bişi kullanmıyordum. d vit 3 ten çocuk değişti. rezeneyi aktardan alıp kendin mi demliyorsun cnm yoksa hazır olanlardan mı kullanıyorsun?
Ben öyle oluncca yine emziriyorum. Bence nasılsa emdi ağlamaz diye düşünme ağlıyosa bi daha emzir cnmNormalde mama vermiyordum ama gecenlerde emxirmeme ragmen cok aglayinca biraz mama vermistim belkide ondan olmustur bi hic aklima gelmemisti
Bol mu bırakıyosunuz acaba, bizde daha hiç taşma olmadı aynısını kullanıyorum.Kizlar prima premiym care 1 numara kullaniyrm su anda elimde 2 paket var toplamda 150 tane falan ama kakasi hep beline tasiyor buyuk mu kucuk geldigi icinmi anlamdim
bide ust bas degistrym dalan roxy lekede cikarmiyor bizim oglan ustine basinda isiyor zaten surekli cici degistiriyoruz dun poposunu yikarken annemin ustune isedi sutyenine kdr))
Ben gecmedim daha bicirigin toto kucuk sanirim birde bize gaz icin doktor bitkisel damla verdi 2 tane biri zincon biride baska bi damlaydi onuda bakinca yazayim suan gayet iyi geliyor sanirim 2 gndur biraz daha rahat yapabiliyor onceden cok kasiyordu kendini kipkirmizi oluyor agliyordu simdi biraz daha rahat
bi paket 94 lü bitirdik. 2 numara göbeğine geliyor diye geçmedim. 50 li 1 numara daha aldık. bi kaç güne geçeriz tahmini 20-22 günlük oluruz o zamana kadarda..
S sevimsiz_25 5 kilonun üstü 2 değilmi kızlar erken değilmi büyük olur sanki
Benm bebek 5 günlük, onda bile basladi gaz sancisio kıvrandıkça aci çektikce ben ağliyorum
![]()
Bende de ayni dert var canm o agladikca bende agladim psikolojim bozuldu.Milupanin rezene cayini aldim kendim iciyorum sutumden gecermis biraz rahatlatti gunde 2 kere iciyorum birde bacaklarini kendine itiyorum pirtlatiyor o zaman.Benm bebek 5 günlük, onda bile basladi gaz sancisio kıvrandıkça aci çektikce ben ağliyorum
![]()
Canm bizde 5 kiloyuz 2 numara kullaniyorum bir kere 3 numarayi denedim rahat oldu tasmadida ama buyuk bez tutma bacak arasi ayrik olur diyorlar varmidir deneyimi olan bu konuda.Gevsek olmasi daha iyi canim cocuk rahat oluyo 4 kilo ydu benimki gecen hafta 2 ye gectik bizde
Bizde cok huysuzlastik aksam 9da uyandiktan sonra gece 3 e kadar uyumuyoruz mizmizlaniyor sinirleniyor memede bagariyor kucagima alip evi gezdiriyorum susuyor surekli kaka yapma olayi bizdede var 2 yada 3 saatte bir bez degistiriyorum canm.Kızlar benim kızımda çok huysuzlaşti doğru düzgün uyumuyor ve cik sık kaka yapiyor yani yapmadigi zaman yok.sanirim birde kucağa alıştı![]()
Kızlar benim kendi kanamam tamamen bitmişti. Dün tekrar başladı. Baya kırmızı ve yoğun. Adet kanı gibi aynen. İlk 2-3 gün olmuştu. Sonra azalarak bitmişti. 14.günümde yeniden başladı. Yani dün. Gerçi doktorum 40 gün boyunca sürer demişti. Sizinki ne durumda?
Teşekkür ederim tavsiyelerin için deneyeyim inşallahHayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini. Elektrikli pompa ile sağmaya çalış. Bir de lansinoh göğüs ucu çıkarıcı var. Onu kullanıp ucu çıkarıp bebeğini öyle emzirebilirsin. Bazen benim de göğüs ucu kayboluyor. Bebeğim ememiyor. Göğüs ucu çıkarıcı ile çıkarıp emziriyorum.
Göğüs ucu çatlak olduğu için birsz zor oluyor sağmak ama deneyeyim inşallah. Teşekkür ederim tavsiye içinSüt pompası ile göğsündeki sütü boşalt, yumusuyor. Bende de olmuştu...
Bizimde öyleydi canim mermersahinden bezle belini sardik. Dışına cikinca kaka yada çiş kuşağı çıkarıp yenisini sariyorum hem üşümuyor hemde göbeği sıcak kalıyorKizlar prima premiym care 1 numara kullaniyrm su anda elimde 2 paket var toplamda 150 tane falan ama kakasi hep beline tasiyor buyuk mu kucuk geldigi icinmi anlamdim
bide ust bas degistrym dalan roxy lekede cikarmiyor bizim oglan ustine basinda isiyor zaten surekli cici degistiriyoruz dun poposunu yikarken annemin ustune isedi sutyenine kdr))
Tam 40 doldu cnm yarin istersem eger dogum gerceklesick tabi doktr bi problm gormexse bize birakick beklemeyi40+kaç oldun? Az kaldı bebeğine kavusmana :)
Ben 2-3 saatte bir bez değiştiriyorum. En geç 4 saat oluyor. Ona rağmen yine de bazen taşıyor.Biz de 1 kullanıyoruz
Ama geceleri yetmiyor
Cok sık emdiği için mi acaba
Sabaha sızmış oluyor
Yani gece 10da degistiysek sabah 5-6 gibi acmamiz gerekiyor
Mesela bu sabah baktık uyuyor
Ellemedik
Ama 8 gibi felaket durumdaydi
Sen ne zaman doğum yapmıştın? Normal mi sezaryen miydi?Benim de ilk iki üç gün epeydi
Hatta pelteler halinde geliyordu tuvalette
Sonra çok azaldı
Pembeydi rengi hatta
Sonra bitti gibi
Doktora gitmeyi düşündüm
Ama sonra birden başladı yine
Adet kanamalarım gibi oldu
Ve hala aynı yoğunlukta devam ediyor
Bende de çatlak vardı canım. Bebek emince acıyordu ama pompa acıtmiyordu. Craftin pompası var bende. Çekiş gücü ayarı var; en düşük ayarda kullaniyordum.Göğüs ucu çatlak olduğu için birsz zor oluyor sağmak ama deneyeyim inşallah. Teşekkür ederim tavsiye için
En azından 41 e kadar bekle bence. Ben 40+5te doğurdum :)Tam 40 doldu cnm yarin istersem eger dogum gerceklesick tabi doktr bi problm gormexse bize birakick beklemeyi
En azından 41 e kadar bekle bence. Ben 40+5te doğurdum :)
Cnm doktrum en fazla 3 gun beklerm dedi risk e atamam diyr esim zaten bekleme taraftari degil ona kalsa yarin doguraym da bnde zorla 31 araliga ikna ettim oda doktor onaylarsaEn azından 41 e kadar bekle bence. Ben 40+5te doğurdum :)
saol cnm ucunu tutup gogus ustune tutuyorum sicak suSicak dus al canim masaj yap sicak suyla goguslerine benimde oyle olmustu ilk zamanlar
Dr u aradim bugun enfeksiyon icin ilac verdi. Enfeksiyon kapmis gogsum ama emzirmeye devam edebilirsin dediAynisi bende oldu bianonce kadin dogum doktoruna gitmelisin
bnm 10 gun oldu hala gecmedi gogus uclarim. Ins gecer artik cok zor oluyor emzirmekGeçmiş olsun canım. Benim bebeğimin burnu çok değil ama biraz tıkanmıştı. Otribebe ile rahatlıkla açıldı.
Nişana benziyor canım. Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Üşüme ilk günlerde olurdu şimdi yok. Terleme sorunu sürekli var. Günde 7-8 defa çamaşır değiştiriyorum. Sırılsıklam ıslanıyor atletim. Göğüs uçlarım yara olduğunda çok acımıştı, şimdi geçti. Fakat şimdi de göğsümde sızlama sorunu var![]()
cok dolu olunca alamiyor bebekler pompayla surekli bosaltmayi deneMerhaba güzel anneler :) bende cuma günü doğum yaptım. Perşembe günü takvimim bitmişti. Cuma günü doktora gittim suni sancı verdi ve normal doğum yaptım çok şükür. Sizleri takip ediyordum ama doğumdan sonra bu pek mümkün olmuyor :) bir şey sormak istiyorum size. Sol göğsümde süt fazlasıyla dolu. Ucu da doluluktan belli değil. O yüzden oğlum pek ememiyor sol göğsümü. Göğsümün biri küçük biri büyük resmen. Ne yapabilirim sol göğsüm için ? Bi tavsiyeniz var mı ? Ya da böyle bir şey yaşayan var mı ?
Bnm de oyle oldu. Kac gundur yoktu gelmiyordu artik. Bugun trkrar basladi ve cok cok geliyorKızlar benim kendi kanamam tamamen bitmişti. Dün tekrar başladı. Baya kırmızı ve yoğun. Adet kanı gibi aynen. İlk 2-3 gün olmuştu. Sonra azalarak bitmişti. 14.günümde yeniden başladı. Yani dün. Gerçi doktorum 40 gün boyunca sürer demişti. Sizinki ne durumda?
bzmki de 10:30- 2:30 aradı mızmız hep. Emziriyorum tam yatırıcam kaka yapıyor ve uykusu acılıyor bu seferdeBizde cok huysuzlastik aksam 9da uyandiktan sonra gece 3 e kadar uyumuyoruz mizmizlaniyor sinirleniyor memede bagariyor kucagima alip evi gezdiriyorum susuyor surekli kaka yapma olayi bizdede var 2 yada 3 saatte bir bez degistiriyorum canm.