• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
doğumdan önce internetten prima Premium care almıştım yetmeyince eşime migrostan bi paket daha aldırdım. ama farklılar.. dokuları bile farklı. en gözle görülen ise yapışkan cırt cırtlar var ya internette ki sarı idi migrosun ki beyaz.. bi de sahtesi varmış bunların.. sizinkinde cırtcırtlar ne renk?

Bana da hastanede numune verdikleri pakette cirt cirtlar sariydi dışardan aldığımız beyaz sahte olabilir mi acaba gerçi ben çok memnunum ama dediğin gibi de olabilir

doğumdan önce internetten prima Premium care almıştım yetmeyince eşime migrostan bi paket daha aldırdım. ama farklılar.. dokuları bile farklı. en gözle görülen ise yapışkan cırt cırtlar var ya internette ki sarı idi migrosun ki beyaz.. bi de sahtesi varmış bunların.. sizinkinde cırtcırtlar ne renk?
ben hep bebek eşyası satan mağazadan aldım ve hep sarıydı aslı sahtesi demi varmış yaa aman dikkat edelim bizde

Benimkide oyle surekli memede kalmak istiyor. ben mama vermiyorum doktorumuzda gerek yok dedi. Acliktan degil emme refleksi guclu o yuzden dedi. Bir de internette soyle bir bilgi vardi gaz sancisibolan bebekler rahatlamak huzurlu hissetmek icin surekli emmek istermiş bizdede bolca gaz var.
ya maalesef prematüre bebekler kolik oluyor bize bu ay ilaç verdi bende gaz yapacak şeyleri hayatımdan çıkardım ama emme refleksş fena ya resmen sütüm kalmıyor memelerimde ama hala emicem diye uğraşıyor birde benim dışarı çıkınca soğukta meme uçlarım sızlıypr resmen ve memelerim sabah kakltığımda taş gibi bazı yerlerşnde resmen bezeler oıuyor sonra gün içinde yok oluyor sende de varmı

dediğim gibi migrostan aldığımız beyazdı. bu durumda hangisi gerçek.. ben sarı paketi 94 lü bitirdim sıkıntı yaşamadım gerçi
aslı Premium care reklamına bak youtube da ben cırt cırt kısmını sarı gördüm acaba ben mi yanlış renk gördüm sen de bir izle istersen

Merhaba güzel anneler :) bende cuma günü doğum yaptım. Perşembe günü takvimim bitmişti. Cuma günü doktora gittim suni sancı verdi ve normal doğum yaptım çok şükür. Sizleri takip ediyordum ama doğumdan sonra bu pek mümkün olmuyor :) bir şey sormak istiyorum size. Sol göğsümde süt fazlasıyla dolu. Ucu da doluluktan belli değil. O yüzden oğlum pek ememiyor sol göğsümü. Göğsümün biri küçük biri büyük resmen. Ne yapabilirim sol göğsüm için ? Bi tavsiyeniz var mı ? Ya da böyle bir şey yaşayan var mı ?

Merhaba güzel anneler :) bende cuma günü doğum yaptım. Perşembe günü takvimim bitmişti. Cuma günü doktora gittim suni sancı verdi ve normal doğum yaptım çok şükür. Sizleri takip ediyordum ama doğumdan sonra bu pek mümkün olmuyor :) bir şey sormak istiyorum size. Sol göğsümde süt fazlasıyla dolu. Ucu da doluluktan belli değil. O yüzden oğlum pek ememiyor sol göğsümü. Göğsümün biri küçük biri büyük resmen. Ne yapabilirim sol göğsüm için ? Bi tavsiyeniz var mı ? Ya da böyle bir şey yaşayan var mı ?
hoş geldin sağlıkla büyüt bebeğini bence sütünü sağmalısın bu şekilde düzlebilir

Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini. Elektrikli pompa ile sağmaya çalış. Bir de lansinoh göğüs ucu çıkarıcı var. Onu kullanıp ucu çıkarıp bebeğini öyle emzirebilirsin. Bazen benim de göğüs ucu kayboluyor. Bebeğim ememiyor. Göğüs ucu çıkarıcı ile çıkarıp emziriyorum.

Süt pompası ile göğsündeki sütü boşalt, yumusuyor. Bende de olmuştu...

Back
X