2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
satın ne zaman canım hayırlı olsun benim de 102 çıktı :)
Hayırlı olsun canım..
Benim satım 23 şubattı galiba.
Ama ben bu mart ayında adet olmam gereken gün yumurtladım.
Yani daha 10 günlük falan :)
Inşallah tutunur

kızlar merhaba sanırım bende aralık annelerinden olabiirim . sanırım diyorum çünkü kanda b hcg 18 çıktı biraz düşük anlıcanız o yüzden çok ta umutlanmak istemiyorum. adetime 4 gün varken yaptırdım kan testini. cumartesi de kadın doğumcudan randevu aldım haftaya kesinleşir hayırlısıyla inş

hoşgeldin umarım yükselir:anneadayı:

11 mart 2015. bugun sağlık ocağında ölçtürdüm. yarın ya da carsamba gunu doktorumdan randevu alacagım tahlillerimi yineleteceğim. sağlık ocağındaki doktor ümitlendirdi.

inşallah hayırlı haberlerini alırız

herkese selam kızlar.bende bugün kan verdim.bhcg 109 çıktı aranıza katıldım :KK71:inşallah yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alırız.

hoşgeldin :)

zonox senin göründü mü

hayır görünmedi kese. yani esasen ben hiç dr. a gitmedim :KK70: bu cumartesi gideeğim ama doktora değil beta bakmaya.

Sizce bu ne demek arkadaşlar
test bozuk sanki tekrarlayın.

kızlar, benim gibi 2. gebeliği olan var mı? benim 4 yaşında oğlum var 31 yaşındayım.

bu arada biri liste tutabilir mi? ben yapmayı çok isterdim ama çok müsait olamıyorum malum evde oğlum işler güçler:KK14:

Ya bi şey sorucam siz de kendinizi halsiz yorgun hissediyo musunuz ağzımın tadı falan da hiç yok o küçücük şey sanki bütün enerjimi sömürüyo benim :)

benimde öyle ama sağlıklı olsunda ben idare ederim diorum kendi kendime bi de keseyi görseydim sonra daha kalp atışı var oyh oyh daha neler çıkcak kimbilir :eek:

Kizlar mrb ben de hamileyim ama kaç haftalik olduğumu bilemiyorumsat 24 Şubat ona göre 5 hafta ama bugün kan testinde bhcg 934 çıktı 2-3 hafta arası ve 3 - 4hafta arasında bi değer gözüküyor çok kafam karisti

Merhaba arkadaşlar ben de inşallah aralık annesi olacağım Rabbim izin verirse. Sat 28 Şubat bat 5 aralık. Pazartesi test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı hemen doktora gittim kan testinde 35 çıktı.doktorum hemen umitlenmiyelim çarşamba bi daha gel dedi 70 olmazsa dış gebelik olabilir dedi. Geç dollenmede olabilir dedi. 7 yaşında bir kızım var. 2012 Mart ve temmuz ayında dusuge bağlı 2 kurtajim var. Çok zor zamanlar geçirdim. Geçtiğimiz yaz tiroid ameliyatı oldum ocaktan itibaren denemeye başlamıştık. Rabbim inşallah nasip eder bana da. Yarın doktora gidecem sabah. Dua edin benim için degerlerim artmış olsun

Merhaba arkadaşlar ben de inşallah aralık annesi olacağım Rabbim izin verirse. Sat 28 Şubat bat 5 aralık. Pazartesi test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı hemen doktora gittim kan testinde 35 çıktı.doktorum hemen umitlenmiyelim çarşamba bi daha gel dedi 70 olmazsa dış gebelik olabilir dedi. Geç dollenmede olabilir dedi. 7 yaşında bir kızım var. 2012 Mart ve temmuz ayında dusuge bağlı 2 kurtajim var. Çok zor zamanlar geçirdim. Geçtiğimiz yaz tiroid ameliyatı oldum ocaktan itibaren denemeye başlamıştık. Rabbim inşallah nasip eder bana da. Yarın doktora gidecem sabah. Dua edin benim için degerlerim artmış olsun

Canım benim değerim de düşük sat1 mart 102 çıktı bugün, hayırlısı olsun ne yapalım.. Haftaya gideceğim ben de doktora

X