2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ama çalıstıgım ıcın saglık ocagına gıdemıyorum ancak aksam acıle gıtmem gerekıyor daha fazla beklememek ıcın .tabı aksam da onsuz gıdemıcegıme gore off yaaaa
canım gerçek olan bir şey var ki kesin olarak hamilesin, şuanda zaten kimyasal mı boş mu ya da her neyse anlaman mümkün değil zaman geçtikçe anlarsın o zamana kadar da eşinden saklayacak mısın öğrensin boşver

arkadaslar lütfen bi bakin. benim bu ultrason fotom 5+5 . doktor birsey demedi gerci bebek ve kalp atisini haftaya görebiliriz dedi sadece yolk kesesini görmüstük ama bana normal gebelik kesesi kücük geldi. sizce nasil elinde böyle fotosu olan var mi baska

kaç mm kese peki ?

değerin yükselme hızının döllenme zamanıyla alakası var mıdır bilmiyorum, 123 bence düşük değil ilk değer olarak çünkü benim reglim 2 gün gecikti 102 çıktı 2 gün sonra da 300 çıktı
bende ilk öğrendiğimde 123 banada düşük gelmemişdi ama artış hızı canımı sıktı, moralimi bozmamaya ,iyi düşünmeye çalışıyorum ,, 1 hafta nasıl geçicek onu düşünüyorum,,, Hamilelik , sabır işi...

hic bilmiyorum yurtdisinda yasiyorum ben daha hcg sonuclarim kac cikti onlari bile demedi doktorum sadece herseyin yolunda gittigini söylüyor ultrason kagidinda da yazmiyor baktim. biraz kücük geldi sanki kese bana

yani ultrason kağıdından bakarak bişey anlaşılmaz ölçüsünün olması lazım dr herşey yolunda dediyse kafana takma herkesinki bir olmuyor

bende ilk öğrendiğimde 123 banada düşük gelmemişdi ama artış hızı canımı sıktı, moralimi bozmamaya ,iyi düşünmeye çalışıyorum ,, 1 hafta nasıl geçicek onu düşünüyorum,,, Hamilelik , sabır işi...

sağlıklıysa zaten devam eder gebeliğin ama sağlıksızsa bırak boşver devam etmesin sen üzülme.. kromozomu sağlıksız bir bebeği sen istediğin kadar tutmaya çalışsan da üzülsen de bişey değişmez hepimiz bi belirsizlik durumundayız

Evet canim kahverengi lekelenme oldu. Hemen gittik vajinal ultrasonla bakti. Kesenin her 2 yaninda da kanama alanlari görüldü. 1 haftadir tuvalet harici kalkmadan yatiyodum.
gecmis olsn benden de bi kac damla kan geldi bende doktora gittm bi kacgun once simdi az az kajve leke geliyo benim dr ustten bakti ve igne verdi 1 tane kesilmesi icin.hic oyle detayli bakmadi.pazartesi gitcem bakalm kalp atislari icin.

canım gerçek olan bir şey var ki kesin olarak hamilesin, şuanda zaten kimyasal mı boş mu ya da her neyse anlaman mümkün değil zaman geçtikçe anlarsın o zamana kadar da eşinden saklayacak mısın öğrensin boşver
haklısınn..pekı aksam acıle gıtsem yardımcı olur testımı yaparlar dımı :KK43:

sağlıklıysa zaten devam eder gebeliğin ama sağlıksızsa bırak boşver devam etmesin sen üzülme.. kromozomu sağlıksız bir bebeği sen istediğin kadar tutmaya çalışsan da üzülsen de bişey değişmez hepimiz bi belirsizlik durumundayız
tabi tabi öyle hayırlısı neyse o olsun. Beklemekten başka şu aşamada yapacak bir şey yok.

Merhabalar bende bugün doktora gittim ultrasonda kese çıktı kalp atışı yok henüz doktor o kadar hızlı konuştu ki çoğunu unuttum bile kaç haftalık dediğini bile anlamadım aptal gibi testler için çıktım odadan haftaya tekrar gel dedi sanırım sadece onu duydum, boğazım ağrıyor ne yapayım demeyi bile unuttum, zaten hiç hamile gibi de hissetmiyorum İzmir'de iyi bir doktora ihtiyacım var :KK43:

kizlar ben bagcilarda otuyorum, simdi evimize en yakin hastahane safa hastahanesi.oraya hic gitmedim, kizima hamileyken ozel nisa hastahanesine gidiordum cokda memnundum. ama simdi tembellik yapiyorum tam evin yanindaki safaya goz koydum. bi bilginiz varmi nasil oranin doktorlari ?

haklısınn..pekı aksam acıle gıtsem yardımcı olur testımı yaparlar dımı :KK43:

ben gebelik testine geldim dersen özel hastaneyse yaptırırsın devletse azarlayabilir doktor neden gündüz polikliniğe gitmyiorsun diye. devlete gideceksen karnım/başım ağrıyo veya midem çok bulanıyo diyerek gidersin gebelik şüphen olduğunu da söylersen ilaç vermeden test yaparlar zaten

Merhabalar bende bugün doktora gittim ultrasonda kese çıktı kalp atışı yok henüz doktor o kadar hızlı konuştu ki çoğunu unuttum bile kaç haftalık dediğini bile anlamadım aptal gibi testler için çıktım odadan haftaya tekrar gel dedi sanırım sadece onu duydum, boğazım ağrıyor ne yapayım demeyi bile unuttum, zaten hiç hamile gibi de hissetmiyorum İzmir'de iyi bir doktora ihtiyacım var :KK43:
heheeh )) bende oyle olurum doktora gitdiyimde. ama en son soracagim sorularin hepsini kagida yazdim )) unutmadim

nedır bu doktorların suratsızlıklarından cektıgımız bılmıyorum.en ıyısı devlet mı yoksa ozel hastanemı bende bılmıyorum

Eklentiler

• 20150408_104440.jpg
    20150408_104440.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 77
nedır bu doktorların suratsızlıklarından cektıgımız bılmıyorum.en ıyısı devlet mı yoksa ozel hastane mı bende bılmıyorum

Valla benim gittiğim özeldi ama özel gibi değildi ilk kez ultrasona giriyorum düşün muayene toplasan 5 dk sürmedi ben giyinirken her şeyi anlattı eşim not alabildiğini almış, o bile fark etmiş çok hızlı olduğunu ama yetişememiş :)))

ben gebelik testine geldim dersen özel hastaneyse yaptırırsın devletse azarlayabilir doktor neden gündüz polikliniğe gitmyiorsun diye. devlete gideceksen karnım/başım ağrıyo veya midem çok bulanıyo diyerek gidersin gebelik şüphen olduğunu da söylersen ilaç vermeden test yaparlar zaten[/QUo halde bıseyler uydurucazz..özle gıtsem hemen alırmıyımkı sonucu bılmıyorum..bu arada regl olmama dısında hıc bır belırtım yok .sadece yumurtalıklarımda batma var ara ara.dıger belırtılerım adet olucakmısım gıbı yanı herzamnkı seyler

Valla benim gittiğim özeldi ama özel gibi değildi ilk kez ultrasona giriyorum düşün muayene toplasan 5 dk sürmedi ben giyinirken her şeyi anlattı eşim not alabildiğini almış, o bile fark etmiş çok hızlı olduğunu ama yetişememiş :)))
:stop:madem ozel hopp dur deseydın yaaa

X