2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
merhaba arkadaslar ..uzun zmandır takıp edıyorum sızı henuz uye oldum en son adetım 8 mart hala hastalanmadım sabah ılk ısım evde test yapmak oldu.ama okadar sey bılıyoruzkı sevınemedım bılee..testımın resmı ektedır.kontrol edebılırmısınız lutfen :KK43:

hemen kanda baktır hamilesin tebrikler :)

merhaba arkadaslar ..uzun zmandır takıp edıyorum sızı henuz uye oldum en son adetım 8 mart hala hastalanmadım sabah ılk ısım evde test yapmak oldu.ama okadar sey bılıyoruzkı sevınemedım bılee..testımın resmı ektedır.kontrol edebılırmısınız lutfen :KK43:
niye sevinemiyosun canım çift çizgi işte hadi hayırlı olsun hoşgeldin sende:nazar::anneadayı:

tamam canım ekliycem
Evet canim kahverengi lekelenme oldu. Hemen gittik vajinal ultrasonla bakti. Kesenin her 2 yaninda da kanama alanlari görüldü. 1 haftadir tuvalet harici kalkmadan yatiyodum.

cok gecmıs olsun
benım de kahverengı lekelenmem oldu ve vajınal ultrason bakıldı ama dr dusukten bahsetmedı
ama lekelenmem yok sımdı cook sukur
ınsallah bız de sesını duyarız bır an once

su an bı belırtın var mı kasık batması gıbı
benım cok fazla yok da olmalı mı acaba dıye merak edıyorumm

hayırlı olsun hamılesın gorunuo

hayırlı olsun bebiş geliyor gayet net çıkmış ikinci çizgi:emir_bebek::anneadayı: neden sevinemiyorsun az çok anlıyorum ama yapma bildiklerini unut illa herkeste kimyasal vs olacak diye birşey yok

tebrikler canım hamilesin ben adetime 2 gün kala yapmıştım bundan silikti kan değerim 795,24 çıktı hemen kanda baktır bence

uyku bana uğramadı ama şişkinlik ve gaz fena haldeyim.. hamile pantolonuna şimdiden başlasam yeridir... şaka gibi bi kocaman bi göbeğim var.. ama soran olursa göbek değil bebek dicem artık :KK70:DD
Sorma ya bendede inanılmaz şişkinlik var Gören sanır 3 aylık :))))Gazımda oluyor....Ama bugun agrım falan yok çok şükü...Ama bu şişkinlik mahvediyor beni..

kızlar ben şuan 6. haftanın sonundayım ve karnım normal halinden iyice belirginleşmeye başladı sizlerde durum nasıl şişlikten mi kaynaklı bu durum yoksa gebeliğin ilk ayında çıkmaya başlar mı:KK37::-)

duyguklarımız okuduklarımız sevınmeye engel esıme bıle soylemedım daha ..malum bos gebelıkler keseyı gorememı kalp atısını duyamama gıbı seyler cok can sıkıcı

Mrb arkadaşlar bnde 5haftalik hamileyim haftaya çarşamba kalp atisina gitcm çok heycanliyim inş bebeğim bizi Üzmez duyurur o minik kalbinin sesini

niye sevinemiyosun canım çift çizgi işte hadi hayırlı olsun hoşgeldin sende:nazar::anneadayı:
duyguklarımız okuduklarımız sevınmeye engel esıme bıle soylemedım daha ..malum bos gebelıkler keseyı gorememı kalp atısını duyamama gıbı seyler cok can sıkıcı...hosbuldukk

Gunaydinn anneler ; oooo bugun herkes erkenci bi benim heralde gec kalkan. Surekli uykum var ve yorgunum. Kizlar minicik sey nasilda yoruyor.
Kizlar ailelerinize soyledinizmi bebisi? Ben kalp atisini duyalim diyorum esim soyleyelim bisey olmaz diyor ama bilemedim :KK51:

ben daha fazla tutamadım söledim Allah yüzümüze bakarda duyarız kalp atışını inşallah

hamişsin sen :)

duyguklarımız okuduklarımız sevınmeye engel esıme bıle soylemedım daha ..malum bos gebelıkler keseyı gorememı kalp atısını duyamama gıbı seyler cok can sıkıcı...hosbuldukk
ben de eşime kan sonucundan sonra söyledim canım ama sen hiç canını sıkma ikinci çizgi çok bariz hormonun oldukça yüksek yani

kızlar ben şuan 6. haftanın sonundayım ve karnım normal halinden iyice belirginleşmeye başladı sizlerde durum nasıl şişlikten mi kaynaklı bu durum yoksa gebeliğin ilk ayında çıkmaya başlar mı:KK37::-)
ya canım benimde acayip şişlik var bende kiloda var yani normal göbeğimde var zaten ama şişkinlikten karnım semsert sanki dışardan belli oluyo hamile olduğum gibi hissediyorum

X