- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sali günü yolk kesesini keseyle birlikte gördüm. doktorum bir hafta sonraya randevu verdi bebegi ve kalp atisini görmek icinarkadaslarım keseyı gorenler yalnızca keseyı mı gordunuz yanında yolk kesesını de gordunuz mu acaba??
cok sagol ..aksam ola hayır ola bakalaım bu arada sen bu evrelerden gectınmıözelde 2 saatte filan veriyorlar sonucu.. gerçi devlette de o kadar sürede verilir
cok sagol ..aksam ola hayır ola bakalaım bu arada sen bu evrelerden gectınmı
Doktorum bana masallah kesemis iste bu dedi pazartrsi gunu gittim ben 5+1 dedi 2 hafta sobra kalp atislarini duyariz dediarkadaslarım keseyı gorenler yalnızca keseyı mı gordunuz yanında yolk kesesını de gordunuz mu acaba??
Kan verdim vende test icin bir hormon digeri kedi besliyorum o birde kan uyusmazligi var bizde.onun icin verdim ? Seninkiler neydiKeseyi gördükten sonra Kan ve idrar tahlili yaptıran varmı?
Ben yaptırdım sonuçlarımda 1 kaç saat içerisinde belli oldu.Çarşamba tekrardan dr götüreceğim.
Bu arada hastane ve dr ismi sorulmuş.
Ben Medipol Koşuyolu Sinem Hanıma gidiyorum.
Kan verdim vende test icin bir hormon digeri kedi besliyorum o birde kan uyusmazligi var bizde.onun icin verdim ? Seninkiler neydi
ben yarın gidicem doktora 5+3 olcak benimki yarın kıyaslama yaparız canımarkadaslar lütfen bi bakin. benim bu ultrason fotom 5+5 . doktor birsey demedi gerci bebek ve kalp atisini haftaya görebiliriz dedi sadece yolk kesesini görmüstük ama bana normal gebelik kesesi kücük geldi. sizce nasil elinde böyle fotosu olan var mi baska
6.haftanin içinde olacm inş bnm ki tüp bebek yerinde duramiom kafamda bir suru şeyler inş bebeğim duyurur sesini[/QUOTE][Qytau, post: 40406735, member: 460215"]gittiğinde kaç haftalık olmuş oluyorsun ben de 7+4te gidicem kalbini dinlemeye
Canim biz esimle cok severek evlendik. 7 yil bekledik birbirimizi kayinvaldem istemedi beni. Beni degil oglunu evlendirmeyi istemiyordu. Kadin resmen asik ogluna. Hala bir umut ayiririm cabasinda simdi hamile oldugumu duyunca ne yapar Allah biliraaa neden istemiyor?
Canim biz esimle cok severek evlendik. 7 yil bekledik birbirimizi kayinvaldem istemedi beni. Beni degil oglunu evlendirmeyi istemiyordu. Kadin resmen asik ogluna. Hala bir umut ayiririm cabasinda simdi hamile oldugumu duyunca ne yapar Allah bilir
Keseyi gördükten sonra Kan ve idrar tahlili yaptıran varmı?
Ben yaptırdım sonuçlarımda 1 kaç saat içerisinde belli oldu.Çarşamba tekrardan dr götüreceğim.
Bu arada hastane ve dr ismi sorulmuş.
Ben Medipol Koşuyolu Sinem Hanıma gidiyorum.
Ben de ogretmenim canim.ve bugun hic canim gitmek istemedi okula. Rapor aldim. Keske calismasam da bu zamanlari evde yatarak gecirsem diye dusunmeden edemiyorum.pffff ama maalesef o konular nasil yetiscek.gitmek lazim.Evet canım öğretmenim.
Ama şimdi raporluyum pazartesi tekrar iş başı..
ben yarın gidicem doktora 5+3 olcak benimki yarın kıyaslama yaparız canım
Neden torun istemiyor canım çok özel değilse paylaşırmısın?
Aksi olur aslında baskı yaparlar çocuk olsun diye
Ayrıca sıkma canını onun isteyip istmemesine göre evlat sahibi olacak değilsiniz bu kararı eşin ve sen verirsin ancak..
Ne değişik insanlar var ya
İnanamiyorum ya bi kayinvalide nasil boyle bi sey der gelinine
canım eğer moral bozacaklarsa hiiç söyleme alla alla nerden biliyorlarmış çocuğun olmayacağını sinir oldum gayette olmuş işte gelişmemiş sadece.Rabbim bu bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinde görsünler ayrıca torun istemiyor diye siz ömür boyu çocuk yapmayacak mısınız onun torunuysa sizin canınızdan parça evladınız..
aspirini de kafana göre sakın başlama canım doktor önerirse kan değerlerine göre söyleyebilir öyle başla aspirin vitamin değil unutmayın bana da vermedi doktorum çevremde kullananlarda farklı sıkıntıları olan annelerdi..
Senin nasil 7. Hafta oluyor Allah allah benjm de 7.12 tarih ama bugun 5 + 3 dedi doktor. Alttan muayene ile keseyi gordukCanim senin kaçıncı hafta benim 7 bitmek üzere kese de göremedik gobekten bakıldı inşallah cmt görürüz sende inşallah bebişi gorurusun
görmedim canım yarın randevum var kese için gelince sonucu paylaşırımcakıl45 senınle ortalama aynı zamanda muhtemel dogumumuz ya
bı sey sorucaktım sana
sen keseyı gordun mu acaba?gorduysen kac mm?