2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
[Qytau, post: 40406735, member: 460215"]gittiğinde kaç haftalık olmuş oluyorsun ben de 7+4te gidicem kalbini dinlemeye[/QUOTE]
6.haftanin içinde olacm inş bnm ki tüp bebek yerinde duramiom kafamda bir suru şeyler inş bebeğim duyurur sesini

Keseyi gördükten sonra Kan ve idrar tahlili yaptıran varmı?
Ben yaptırdım sonuçlarımda 1 kaç saat içerisinde belli oldu.Çarşamba tekrardan dr götüreceğim.
Bu arada hastane ve dr ismi sorulmuş.
Ben Medipol Koşuyolu Sinem Hanıma gidiyorum.

Ben yaptırdım sonuçlarımda 1 kaç saat içerisinde belli oldu.Çarşamba tekrardan dr götüreceğim.
Kan verdim vende test icin bir hormon digeri kedi besliyorum o birde kan uyusmazligi var bizde.onun icin verdim ? Seninkiler neydi

Kan verdim vende test icin bir hormon digeri kedi besliyorum o birde kan uyusmazligi var bizde.onun icin verdim ? Seninkiler neydi

İdrarda enfeksiyon varmı diye bakıyorlar anladığım kadarı ile.
Kanda ise yaklaşık 15-20 tane şeye bakıyorlar.

Hemogram:Annede kansızlık (anemi) var mı araştırmak için.
- Anne ve baba kan grupları: Kan Uyusmazlığı saptanırsa önlem alınması için.
- TSH : Annede guatr ve troid hormon bozukluğu varsa bebeği etkileyebilir, bozukluk saptanırsa dahiliye uzmanı tarafından tedavi gerektirir.
- IGM ve IGG:
- Rubella IGM - IGG (Kızamıkçık testleri): Det
- CMV IGM ve IGG:
- Hepatit B için HBsAg ve AntiHBs testleri yapılır: Annede Hepatit B saptanırsa bebeğe bulaşmayı engellemek için doğumdan sonra bebeğe antikor iğnesi yapılır.
- HCV testi
- HIV (AIDS) testi

arkadaslar lütfen bi bakin. benim bu ultrason fotom 5+5 . doktor birsey demedi gerci bebek ve kalp atisini haftaya görebiliriz dedi sadece yolk kesesini görmüstük ama bana normal gebelik kesesi kücük geldi. sizce nasil elinde böyle fotosu olan var mi baska
ben yarın gidicem doktora 5+3 olcak benimki yarın kıyaslama yaparız canım

[Qytau, post: 40406735, member: 460215"]gittiğinde kaç haftalık olmuş oluyorsun ben de 7+4te gidicem kalbini dinlemeye
6.haftanin içinde olacm inş bnm ki tüp bebek yerinde duramiom kafamda bir suru şeyler inş bebeğim duyurur sesini[/QUOTE]

erken ama belki vajinal ultrasonda duyar canım

Canim biz esimle cok severek evlendik. 7 yil bekledik birbirimizi kayinvaldem istemedi beni. Beni degil oglunu evlendirmeyi istemiyordu. Kadin resmen asik ogluna. Hala bir umut ayiririm cabasinda:KK62: simdi hamile oldugumu duyunca ne yapar Allah bilir

ayh inanmıyorum ne insanlar var ya nabıcak ki oğlunu da istemiyor evlendirmeyi
aaa çok enterasan eee sölemicek misin o zaman

evet benım 22 tane test ıstedı doktorum
kan ve ıdrar
carsamba gunu randevum var sonucları da o zaman degerlendırıcek

Evet canım öğretmenim.
Ama şimdi raporluyum pazartesi tekrar iş başı..
Ben de ogretmenim canim.ve bugun hic canim gitmek istemedi okula. Rapor aldim. Keske calismasam da bu zamanlari evde yatarak gecirsem diye dusunmeden edemiyorum.pffff ama maalesef o konular nasil yetiscek.gitmek lazim.

gunaydın kızlar ben geldım kahvaltı yaptım guya yınede mıdem cok bulanıyo off offf

Neden torun istemiyor canım çok özel değilse paylaşırmısın?
Aksi olur aslında baskı yaparlar çocuk olsun diyeo_O
Ayrıca sıkma canını onun isteyip istmemesine göre evlat sahibi olacak değilsiniz bu kararı eşin ve sen verirsin ancak..
Ne değişik insanlar var ya:KK12::63:
İnanamiyorum ya bi kayinvalide nasil boyle bi sey der gelinine
canım eğer moral bozacaklarsa hiiç söyleme alla alla nerden biliyorlarmış çocuğun olmayacağını sinir oldum gayette olmuş işte gelişmemiş sadece.Rabbim bu bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinde görsünler ayrıca torun istemiyor diye siz ömür boyu çocuk yapmayacak mısınız onun torunuysa sizin canınızdan parça evladınız..
aspirini de kafana göre sakın başlama canım doktor önerirse kan değerlerine göre söyleyebilir öyle başla aspirin vitamin değil unutmayın bana da vermedi doktorum çevremde kullananlarda farklı sıkıntıları olan annelerdi..

Toplu bir cevap yaziyim istedim:KK51:
Kizlar benim kayinvaldem ogluna asik oglum oglum diye olen bi insan.. 1, 5yilda bana yaptigi oyunlarin haddi hesabi yok daha 1 aylik gelinken bende kalmaya basladi ben ise gidince esimin yaninda yatagimizda yatmalar neler neler... akla hayale sigmacak oyunlar yaslida degil cok genc 45 yasinda... esim icin hep susuyordum ben uzerime duseni yaptim en son kimyasal gebelik yasadigimda annanesini getirip 15 gun bana birakti. Artik esimide biktirdi. Benim giydigim kiyafetler gecelikler ic camasirlari ne alirsam bir hafta sonra aynisini aliyor benle yaris icinde surekli esime olmayan seyleri soyleyip aramizi bozmaya calisiyor. Ama cok sukurki esimle aramizdaki bag cok guclu. Birgun bile dediklerine inanmadi hep benim tarafimda oldu. Kiskanclik gozlerini kor etmis durumda bu yuzdende cocuk istemiyor. Hala ayirma cabasinda sen zayifsin cocugun olmaz sen soylesin sen boylesin. Artik rabbime havale ettim. Ben sabirla beni kabul edecegi gunu bekliyorum. Kafanizi sisirdim kusura bakmayin o yuzden kafam karmakarisik bisey yapar diye cok korkuyorum

Biraya foto nasil yukleniyor yaaa
Canim senin kaçıncı hafta benim 7 bitmek üzere kese de göremedik gobekten bakıldı inşallah cmt görürüz sende inşallah bebişi gorurusun
Senin nasil 7. Hafta oluyor Allah allah benjm de 7.12 tarih ama bugun 5 + 3 dedi doktor. Alttan muayene ile keseyi gorduk

X