2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
duyguklarımız okuduklarımız sevınmeye engel esıme bıle soylemedım daha ..malum bos gebelıkler keseyı gorememı kalp atısını duyamama gıbı seyler cok can sıkıcı...hosbuldukk
dur hemen kötü düşünme canım allah hayırlısını versin inş herşey yolunda gider

Kızlar merhaba, kafam çok karıştı. durumu sizlerle paylaşmak istedim. adete 9 gün kala kan testi yaptırdım. 0.100 çıktı.
Bat günü yani 04.04 de sabah idrar testi yaptım silik de olsa çift çizgiyi gördüm 1 saat sonra kahverengi akıntım başladı. adet oldum zannettim . çünkü geçtiğimiz ayda kimyasal gebelik geçirmiştim. hatta ağrı kesici dolorex içtim. yalnız gün boyu kahverengi lekeler devam etti . ertesi sabah tekrar idrar testi yaptım bu sefer daha koyu çift çizgiyi yakaladım. ve hemen kan testi vermeye gittik.B- HCG 123 çıktı. yalnız kahverengi lekeler devam etti.
pazartesi hemen doktora gittim, hamile olduğumu ama değerlerin çok düşük olduğunu söyledi .kahverengi akıntı için proluton iğne verdi , hemen vuruldum kahverengi akıntı kesildi
günde 3 defa progestan kullanıyorum. Ayrıca decavit ve folbiol. Şimdi B_HCG artışım şu şekilde;
05.04.2015 ; 123
07.05.2015 ; 225
09.04.2015; 393 normalde 2 katı artması gerekirken benim 2 katı artmıyor,, Bu durum normal midir ? böyle olupta kan değerleri yükselen var mı aranızda geç döllenme olduğunu düşünüyorum çünkü son adet tarihim 07.04. adet tarihime göre gerçekten düşük, moralim bozulmaya başladı.az önce doktordan geldim ayın 15 'inde tekrar gel, muayene edelim dedi...

canım karnımızın çıkması için çok erken bence daha susam kadar bebekler :eek: sende kilo var mı benim boy 170 kilo 72 normalde de göbek vardı yani sadece sertleşti şimdi şişkinlikten

160 boy 54 kilo benimde hafif göbeğim vardı ama şimdi biraz daha öne çıktı şişkinlik var yani:KK23: susam tanesi minikte acaba vücut,uterus kendini mi hazırlıyor yani bir ay öncesinden çok farklı pantolonların karın kısmı rahatsız ediyor artık:KK72::-)

Kızlar merhaba, kafam çok karıştı. durumu sizlerle paylaşmak istedim. adete 9 gün kala kan testi yaptırdım. 0.100 çıktı.
Bat günü yani 04.04 de sabah idrar testi yaptım silik de olsa çift çizgiyi gördüm 1 saat sonra kahverengi akıntım başladı. adet oldum zannettim . çünkü geçtiğimiz ayda kimyasal gebelik geçirmiştim. hatta ağrı kesici dolorex içtim. yalnız gün boyu kahverengi lekeler devam etti . ertesi sabah tekrar idrar testi yaptım bu sefer daha koyu çift çizgiyi yakaladım. ve hemen kan testi vermeye gittik.B- HCG 123 çıktı. yalnız kahverengi lekeler devam etti.
pazartesi hemen doktora gittim, hamile olduğumu ama değerlerin çok düşük olduğunu söyledi .kahverengi akıntı için proluton iğne verdi , hemen vuruldum kahverengi akıntı kesildi
günde 3 defa progestan kullanıyorum. Ayrıca decavit ve folbiol. Şimdi B_HCG artışım şu şekilde;
05.04.2015 ; 123
07.05.2015 ; 225
09.04.2015; 393 normalde 2 katı artması gerekirken benim 2 katı artmıyor,, Bu durum normal midir ? böyle olupta kan değerleri yükselen var mı aranızda geç döllenme olduğunu düşünüyorum çünkü son adet tarihim 07.04. adet tarihime göre gerçekten düşük, moralim bozulmaya başladı.az önce doktordan geldim ayın 15 'inde tekrar gel, muayene edelim dedi...

son adet tarihin ne zaman canım o kısmı anlamadım 7 mart mı ? yüzde 60 artması bile iyiye işaret diyorlar ama bilmiyorum canım.

160 boy 54 kilo benimde hafif göbeğim vardı ama şimdi biraz daha öne çıktı şişkinlik var yani:KK23: susam tanesi minikte acaba vücut,uterus kendini mi hazırlıyor yani bir ay öncesinden çok farklı pantolonların karın kısmı rahatsız ediyor artık:KK72::-)

gazdan olabilir gebelikte çok oluyor ben de kendimi çok şişkin hissediyorum.

kızlar ben şuan 6. haftanın sonundayım ve karnım normal halinden iyice belirginleşmeye başladı sizlerde durum nasıl şişlikten mi kaynaklı bu durum yoksa gebeliğin ilk ayında çıkmaya başlar mı:KK37::-)

bana da çıkıyor gibi geliyor ama daha çok küçük ne kadar çıkabilir ki :KK48: die düşünmeden yapamıyorum

ben de eşime kan sonucundan sonra söyledim canım ama sen hiç canını sıkma ikinci çizgi çok bariz hormonun oldukça yüksek yani
ama çalıstıgım ıcın saglık ocagına gıdemıyorum ancak aksam acıle gıtmem gerekıyor daha fazla beklememek ıcın .tabı aksam da onsuz gıdemıcegıme gore off yaaaa

05.04.2015 ; 123
07.05.2015 ; 225

değerin yükselme hızının döllenme zamanıyla alakası var mıdır bilmiyorum, 123 bence düşük değil ilk değer olarak çünkü benim reglim 2 gün gecikti 102 çıktı 2 gün sonra da 300 çıktı

arkadaslar lütfen bi bakin. benim bu ultrason fotom 5+5 . doktor birsey demedi gerci bebek ve kalp atisini haftaya görebiliriz dedi sadece yolk kesesini görmüstük ama bana normal gebelik kesesi kücük geldi. sizce nasil elinde böyle fotosu olan var mi baska

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 61
X