2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bu arada senin adetin geçti mi canım. ben grip oldum acile gidince dedik hamilelik olabilir test yaptılar öyle çıktı daha kadın doğumcuya gitmedim ordaki doktor kadın doğumcuyu arayıp sonucu söyledi şu an pozitif ama 1 hafta sonra testi tekrarlayalım demiş bende cumartesiye randevu aldım zaman geçmez şimdi sende sonuçlarını yaz karşılaştıralım olur mu hakkımızda hayırlısı
bende son adet tarıhımı hatırlamıyorum ama bugunlerdı dıye anımsıyorum belkı suan ya 1 ya 2 gun gecmıstır

11 mart 2015. bugun sağlık ocağında ölçtürdüm. yarın ya da carsamba gunu doktorumdan randevu alacagım tahlillerimi yineleteceğim. sağlık ocağındaki doktor ümitlendirdi.

valla adetinden 4 5 gün geçmiş biri vardı 7 çıkmıştı değeri. ama şimdi normal hamile :KK70: yani ben çok düşük demiştim ama bebeği tutundu ve gelişimi normal. tabi benim sat tarihim 7 mart hergün 2 kat arttığına göre değerin normal olabilir

herkese selam kızlar.bende bugün kan verdim.bhcg 109 çıktı aranıza katıldım :KK71:inşallah yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alırız.

sat tarihin nedir? hayırlı uğurlu olsun keseyi görmüşsündür

evet kızlar gebelik testini pozitif olarak atlattık peki şimdi ilk kese ne zaman görülür kalp atışları ne zaman duyulu kadın doğuma ne zaman gitmek lazım :anneadayı::nazar:

Slm kızlar,
Hala adet olmadım , içim bir tuhaf .Sabırsızlanıyorum. Kanda beta hcg testi saglık ocaklarında yapılıyormu kızlar ya. 1 teste 62 tl para istiyorlar resmen

Bir yandanda cuma günkü testte neden okadar düşük çıktı kafama takılıyor(13,5) adetim 2 gün geçmişti cuma itibariyle. Bugün itibariyle 5 gün geçmiş oluyor. Dış gebelik falan değildir inş. Bu sabah bile idrar testinde çıkmadı.

Peki randevu falan almak lazım mı. Dr a girmeden hemşirelere gidip yaptırsam olurmu? Sonuçları ne kadar sürede veriyorlar biliyor musun? Çok soru sordum kusura bakma.
her yerde aynı mıdır bilmiyorum ben ankaradayım.doktor kağıda kan tahlillerini yazıyor onu hemşireye götürüyorum, hemşire sisteme işliyor kanı alıyor.direk hemşireye hiç gitmedim.istersen önce hemşireye sor.o sana olmuyor derse doktora geçersin.randevu mhrs de var.aile hekiminden randevu al diye.ama ben hiç almadım.bu arada bizim burada sonuçlar ertesi gün çıkıyor.

Kizlarrr merhaba hepinize.ben de 11 gun önce öğrendim hamile olduğumu ve suan 3 haftalik hamileyim:) nasil oldu diyeceksiniz son adet tarihim 12 Şubat adetim gelmeyince idrar testi yaptım silik cizgi çıktı sonra kan testinde beta hcg 49 çıktı 3 gün sonra 288e yükseldi cok şükür ama daha çooook küçük sanırım gec dollenme oldu bir sorun olmazsa inşallah aralik annesi olacam ben de..
Merhaba arkadaşlar ben de sitede yeniyim
benim durumum da böyle olduğu için direkt cevap yazarak başlıyorum
son adet tarihim 10 şubatti normalde 33 34 günde bi adet olurdum ama geçen ay 40 günde oldum ve yumurtlama belirtilerine göre bu ay da 40 günlük bi süreç olacaktı çünkü ben normalden 1 hafta sonra hissettim yumurtlama zamanını. Bu yüzden de geç döllenme denilen şey oldu normalde 7 haftalik olacaktım sanırım ama şimdi 5 haftaligim.
Adetimë 3 4 gün kala b hcg 45 çıktı 6 gün sonra 672. Şükür artışta bi sıkıntı olmadı testin sonucunu öğrendiğimiz gün kahverengi leke geldi ve acil doktora gittik. tutunma lekesi bu masum dedi doktor ve progestan verdi. Aşırı ağrım vardı rapor verdi dinlenince o da geçti şükür.
Bugün için çağırmıştı gittik kesemızı de gördük şükür 7 mm büyüklükte ama ne büyük mutluluk yaratıyormus meğer o küçücük şey. Allah isteyen herkese kısmet etsin inşallah. Aralık annesi oluyorum kısmetse her şeyden önce anne oluyorum çok şükür

Merhaba arkadaşlar ben de sitede yeniyim
benim durumum da böyle olduğu için direkt cevap yazarak başlıyorum
son adet tarihim 10 şubatti normalde 33 34 günde bi adet olurdum ama geçen ay 40 günde oldum ve yumurtlama belirtilerine göre bu ay da 40 günlük bi süreç olacaktı çünkü ben normalden 1 hafta sonra hissettim yumurtlama zamanını. Bu yüzden de geç döllenme denilen şey oldu normalde 7 haftalik olacaktım sanırım ama şimdi 5 haftaligim.
Adetimë 3 4 gün kala b hcg 45 çıktı 6 gün sonra 672. Şükür artışta bi sıkıntı olmadı testin sonucunu öğrendiğimiz gün kahverengi leke geldi ve acil doktora gittik. tutunma lekesi bu masum dedi doktor ve progestan verdi. Aşırı ağrım vardı rapor verdi dinlenince o da geçti şükür.
Bugün için çağırmıştı gittik kesemızı de gördük şükür 7 mm büyüklükte ama ne büyük mutluluk yaratıyormus meğer o küçücük şey. Allah isteyen herkese kısmet etsin inşallah. Aralık annesi oluyorum kısmetse her şeyden önce anne oluyorum çok şükür

selam canım aynen sen de benim gibisin, ben de bu ay 40 günde adet olacaktım ama 2 gün geçti idrarda pozitif gördüm yarın kan vereceğim bakalım ne çıkacak çok heyecanlıyım :)

selam canım aynen sen de benim gibisin, ben de bu ay 40 günde adet olacaktım ama 2 gün geçti idrarda pozitif gördüm yarın kan vereceğim bakalım ne çıkacak çok heyecanlıyım :)
İnşallah olur canım senin de ama tecrübeli bi arkadaşımın demesine göre evde yapılan idrar testlerinde yanılma payı pek olmuyormus sizleri yanılma istemem ama benim duyduğum bildiğim bu
o 2. Çizgi kolay kolay çıkmıyormus yani hayırlısı olsun

İnşallah olur canım senin de ama tecrübeli bi arkadaşımın demesine göre evde yapılan idrar testlerinde yanılma payı pek olmuyormus sizleri yanılma istemem ama benim duyduğum bildiğim bu
o 2. Çizgi kolay kolay çıkmıyormus yani hayırlısı olsun

evet ama ah işte sorun onlarla kalmıyor :) beta hcg yükselecek mi kese görünecek mi kalbi atacak mı şimdilik dertlerim bunlar bakalım dilerim herşeyin iyisi olur.. burada birbirimize arkadaş oluruz

evet ama ah işte sorun onlarla kalmıyor :) beta hcg yükselecek mi kese görünecek mi kalbi atacak mı şimdilik dertlerim bunlar bakalım dilerim herşeyin iyisi olur.. burada birbirimize arkadaş oluruz
Evet bende de var o efham lar kendimi çok sakin sanirdim hiç öyle değilmişim
çarşamba günü doktora gittik leke den dolayi. kese görünmedi hemen eşime acaba kötü bi şey mi var Diorum meğer araştırdık hcg 5 binlere geldiğinde kese gorunuyomuş benim o gün daha 1047 di. Bugün kese yi gördüm şimdi de acaba bebeği görebilcem mi kalbi atcak mi yok sonradan kalp duruyoMuş Allah korusun. yani doğurana kadar böyle devam etcez biz bence Allah hayırlısıni versin kapalı kutu hiç bi şey bilemiosun iste

Evet bende de var o efham lar kendimi çok sakin sanirdim hiç öyle değilmişim
çarşamba günü doktora gittik leke den dolayi. kese görünmedi hemen eşime acaba kötü bi şey mi var Diorum meğer araştırdık hcg 5 binlere geldiğinde kese gorunuyomuş benim o gün daha 1047 di. Bugün kese yi gördüm şimdi de acaba bebeği görebilcem mi kalbi atcak mi yok sonradan kalp duruyoMuş Allah korusun. yani doğurana kadar böyle devam etcez biz bence Allah hayırlısıni versin kapalı kutu hiç bi şey bilemiosun iste

ne yapalım sevinelim bebek diye üzülen onca insan var hiç değilse biz hamile kalabiliyoruz

Merhaba kızlar..
2.5 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum..
3 aydır da tedaviyi bıraktım.
Hep bu ayda hamile kalıp aralık annesi olmak istedim.
Çünkü annem benim şimdiki yaşımda bu ayda hamile kalıp aralıkta doğurmuş beni.
Adetim düzenlidir ama 10 gün geçti.
Cumartesi günü kan verdim 3.31 çıktı.
Doktor şüpheli dedi.
Tahminime göre adet günümde yumurtladım.
Bugün idrar testinde hafif hayali bir çizgi gördüm.
Yarın kan testi yaptırcam. Inşallah değerim yükselmiştir hamileyimdir..
Uzun zamandır bu anı bekliyorum. .
Rabbim bana ve bütün isteyenlere nasip etsin inşallah. .

Merhaba kızlar..
2.5 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum..
3 aydır da tedaviyi bıraktım.
Hep bu ayda hamile kalıp aralık annesi olmak istedim.
Çünkü annem benim şimdiki yaşımda bu ayda hamile kalıp aralıkta doğurmuş beni.
Adetim düzenlidir ama 10 gün geçti.
Cumartesi günü kan verdim 3.31 çıktı.
Doktor şüpheli dedi.
Tahminime göre adet günümde yumurtladım.
Bugün idrar testinde hafif hayali bir çizgi gördüm.
Yarın kan testi yaptırcam. Inşallah değerim yükselmiştir hamileyimdir..
Uzun zamandır bu anı bekliyorum. .
Rabbim bana ve bütün isteyenlere nasip etsin inşallah. .
2. Çizgi çıktı mı hadi inşallah arkadaşım olur senin de

Ben de ağustos 2015 annesi olacaktım ki kısmet degilmiş :KK43: bakalım adetim yeni bitti. Aralık sonu ocak falan yakalarım sizi inşallah kızlar

X