- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yatak-odasi-nasl-kizlar.771107/darısı banaaa yaaa bugün bi belli olsaydıda bende bi şu rahatlığımdan çıkıp alışverişlerime falan başlasaydım bi düğün moduna girseydimm :)
Hadi hayırlısı canımdarısı banaaa yaaa bugün bi belli olsaydıda bende bi şu rahatlığımdan çıkıp alışverişlerime falan başlasaydım bi düğün moduna girseydimm :)
darısı banaaa yaaa bugün bi belli olsaydıda bende bi şu rahatlığımdan çıkıp alışverişlerime falan başlasaydım bi düğün moduna girseydimm :)
Bence ikincisi canım daha ferah daha sıcak
bnde bakayım biii olmadı ... Zaman olarak ne kadr zmanada dikilyor yani bn mart gibi gitsem baksam başlasak diyorum erken mi olur geç mi of şu dikim işi kafamı cok karıştırıyorrevet orası canm daha once arkdslarım dıktırmıstı tam ıstedıklerı gıbı cok guzel olmustu
Sende bendensin anlaşılan herşey hemen olsun istiyorum çok sabırsızım valla.Ne yapsak ki.
benım dugunum 5 agustos ben bu ay ılk provaya baslıyorum senın ne zmndı cnmbnde bakayım biii olmadı ... Zaman olarak ne kadr zmanada dikilyor yani bn mart gibi gitsem baksam başlasak diyorum erken mi olur geç mi of şu dikim işi kafamı cok karıştırıyorr
hep beyaz mobılya bakıyodum netten ama gıdıp yerınde bakınca masada unıtede yatak odasıda beyaz hos durmuyo dıye karar verdım cok basıt gosterıyor essyaları kahve cevızz gbı tonlar daha zengın duruyor sankı :/Bence ikincisi canım daha ferah daha sıcak
ayy evet ya şuan o kadar rahatımki sadece yatak odası modeli buldum diğerlerine hiç bakmıyorum bile sanırım tarih belli değil o yüzden rahatımm :) bian önce belli olsada başlasak herşeye:)
15 agustos bnmde canımbenım dugunum 5 agustos ben bu ay ılk provaya baslıyorum senın ne zmndı cnm
hep beyaz mobılya bakıyodum netten ama gıdıp yerınde bakınca masada unıtede yatak odasıda beyaz hos durmuyo dıye karar verdım cok basıt gosterıyor essyaları kahve cevızz gbı tonlar daha zengın duruyor sankı :/
o zaman sıparıs vermelısın15 agustos bnmde canım
Bende tarih belli ama 1 gün erken geç olur bilemem.Hafta sonuna denk istiyorum dolmaz umarım.
erken değil mi dha canım yaa başlanıyomu şimdiden ay bide bnm kilo vermem lazım bn cok salladım bu işi tutuştum şuano zaman sıparıs vermelısın
bende beyaz istemiyorum gri lacivert tonlarında istyorum yatak odasını ama bulamıyorumBencede öyle haklısınız beyaz tonları sıkıntılı.
ne zaman tarihin:) bizde haftasonu istiyoruz ama bugün sorcaz bakalm umarım boş yer vardır
bende beyaz istemiyorum gri lacivert t
9 Ağustos canım ama 8 de olabilir işte bakacağız duruma göre.
cnm valla aramızda 10 gun var ve benm provalarm baslıyo cnku ellerınde cok sıparıs oluyormus mecburen baslıyoerken değil mi dha canım yaa başlanıyomu şimdiden ay bide bnm kilo vermem lazım bn cok salladım bu işi tutuştum şuan
bende beyaz istemiyorum gri lacivert tonlarında istyorum yatak odasını ama bulamıyorum
kaç prova yapıcaklar ne zamn teslim alıcaksın canım sen ?cnm valla aramızda 10 gun var ve benm provalarm baslıyo cnku ellerınde cok sıparıs oluyormus mecburen baslıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?