- 1 Temmuz 2011
- 264
- 263
- 323
- Konu Sahibi Anti Depresan
Biz evi daha yeni ttuk. Eşya bakmaya başlayacağız.Sanırım biraz sıkışacağız.
Hayırlı olsun canım.. Ağız tadıyla olsun da her sey sıkısmak hir onemli degil..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz evi daha yeni ttuk. Eşya bakmaya başlayacağız.Sanırım biraz sıkışacağız.
yetişir güzelim ya para olduktan sonra herşey yetişirMerhabalar.bizim düğünler 14-17 ağustos.doğuda görev yaptigimıziçin hiçbir düğün hazırlığı yapamadık malesef.salon tutmak dışında..sadece para biriktirdik.1.5 ayda işler yetişir mi bilemiyorum ya. Ne dersiniz?? Gelinligimi hazır alacağım
Kızlar ne durumdasınız..
Bende herşey tamam ama ev bulamıyoruz yetişmedi bir türlü.Ben son 1 ay kala buluruz diyordum oysa ki
En çok o kısımda zorlandık biz ama bulursunuz içini karartma
Evet o kısım gerçekten de çok zormuş keşke bir kaç ay önceden başlasaydık..
Şimdi nasıl yerleştirip bitireceğiz bilmiyorum
Canım benim eşyalarım son 10 gün kala gelecek bir terslik olmazsa ama hiç dert etmiyorum otururken de yerleşilir.Eşin dostun varsa 1 günde bile biter herkes ucundan tutar.
Önemli olan içine ainem bir ev bulman
Nerden bakıyosun canım kriterlerin ne
Canım valla öyle olacak artık temel olarak girelim yeter ki.
650-800 Arası ev bakıyoruz Karşıyakada İzmir'de iş yerimize yakın olmak için aslında ev var ama ağızlarını 1000 liradan açıyorlar..Ben 700 e bile çok diyorum..
2+1 yeter işte..
İstanbulda olsan bakardım araştırıdım ama izmiri hiç bilmiyorum
Evler çok pahalı benim nişanlım da 1100 den fazla vermem diyodu 1450 ye tuttuk anca
Canım valla yok ev yıkık dökük eve 600 vereceğimize 200 fazla veririz sıfır evde otururuz mantığındayız bizde.Bakalım birkaç tane ev var ama onlarda çok küçük gibi..Göreceğiz randevu aldık bakalım mobilyalarımıda aldım evi ona göre bulmam gerek
1450 çok be canım ya vallahi yazık günah ama işte mecbur olunca yapacak birşey yok.
ağustos 2015 gelinleri aranızda tokat ta evlenecek olan var mı
Herkesin gelinliği hazır galiba.. Benim ki neden hala bitmedi anlamıyorum.. Deli olucam.. =(