• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

Merhabalar.bizim düğünler 14-17 ağustos.doğuda görev yaptigimıziçin hiçbir düğün hazırlığı yapamadık malesef.salon tutmak dışında..sadece para biriktirdik.1.5 ayda işler yetişir mi bilemiyorum ya. Ne dersiniz?? Gelinligimi hazır alacağım

Merhabalar.bizim düğünler 14-17 ağustos.doğuda görev yaptigimıziçin hiçbir düğün hazırlığı yapamadık malesef.salon tutmak dışında..sadece para biriktirdik.1.5 ayda işler yetişir mi bilemiyorum ya. Ne dersiniz?? Gelinligimi hazır alacağım
yetişir güzelim ya para olduktan sonra herşey yetişir:D

kadıköy ve fatihteki gelinlikçileri gez 1 günde gelinliği halledersin. güzel bi gelin ayakkabısı ve kuru çiçek al.
çeyize zaten çok gerek bi yemek takımı çatal bıçak takımı tencere takımı gibi temel şeyleri al sonra zevkine göre yavaş yavaş alırısn herşeyi.
mobilyayı da masko tarzı bir yere gidip 1 günde al çok gezince insanın kafası karışıyo
davetiyeyi internete gir seç beğendiğin ucuz bi davetiye 1 haftaya gelir
yeter işte:)

Istanbulda değilim canım.ankaradaki gelinlikçilere bakacağım.Ordu'ya da tayinim çıktı. Evi ordan tutup eşyayı da ordan alacağız.Bir haftaya ev bakmak için Ordu ya gideceğiz nişanlimla.biraz araştırdık ev için muhit falan vs. Evi tuttuğumuz gibi eşyayı da alıp evimizi dizeceğiz.beyaz esya ve mobilyaları biraz araştırdım zaten.dediğin gibi para her işin başı:))

Kızlar ne durumdasınız..
Bende herşey tamam ama ev bulamıyoruz yetişmedi bir türlü.Ben son 1 ay kala buluruz diyordum oysa ki :(

Evet o kısım gerçekten de çok zormuş keşke bir kaç ay önceden başlasaydık..
Şimdi nasıl yerleştirip bitireceğiz bilmiyorum :KK43:

Canım benim eşyalarım son 10 gün kala gelecek bir terslik olmazsa ama hiç dert etmiyorum otururken de yerleşilir.Eşin dostun varsa 1 günde bile biter herkes ucundan tutar.
Önemli olan içine ainem bir ev bulman
Nerden bakıyosun canım kriterlerin ne

Merhaba arkadaşlar,Ankara'da veya yakın illerde dış çekim gelin,damat,düğün hikayesi,bebek,doğum,mezuniyet gibi en mutlu anlarınızı ölümsüzleştirmeyi hedef edinmiş ,profesyonel ekibimle ve UYGUN fiyatlarımla Ankara kızılayda hizmetinizdeyim bayanlar..randevu almak için gecikmeyin. özelden ulaşabilirsiniz...

Canım benim eşyalarım son 10 gün kala gelecek bir terslik olmazsa ama hiç dert etmiyorum otururken de yerleşilir.Eşin dostun varsa 1 günde bile biter herkes ucundan tutar.
Önemli olan içine ainem bir ev bulman
Nerden bakıyosun canım kriterlerin ne

Canım valla öyle olacak artık temel olarak girelim yeter ki.
650-800 Arası ev bakıyoruz Karşıyakada İzmir'de iş yerimize yakın olmak için aslında ev var ama ağızlarını 1000 liradan açıyorlar..Ben 700 e bile çok diyorum..
2+1 yeter işte..

Canım valla öyle olacak artık temel olarak girelim yeter ki.
650-800 Arası ev bakıyoruz Karşıyakada İzmir'de iş yerimize yakın olmak için aslında ev var ama ağızlarını 1000 liradan açıyorlar..Ben 700 e bile çok diyorum..
2+1 yeter işte..

İstanbulda olsan bakardım araştırıdım ama izmiri hiç bilmiyorum

Evler çok pahalı benim nişanlım da 1100 den fazla vermem diyodu 1450 ye tuttuk anca

İstanbulda olsan bakardım araştırıdım ama izmiri hiç bilmiyorum

Evler çok pahalı benim nişanlım da 1100 den fazla vermem diyodu 1450 ye tuttuk anca

Canım valla yok ev yıkık dökük eve 600 vereceğimize 200 fazla veririz sıfır evde otururuz mantığındayız bizde.Bakalım birkaç tane ev var ama onlarda çok küçük gibi..Göreceğiz randevu aldık bakalım mobilyalarımıda aldım evi ona göre bulmam gerek

1450 çok be canım ya vallahi yazık günah ama işte mecbur olunca yapacak birşey yok.

Canım valla yok ev yıkık dökük eve 600 vereceğimize 200 fazla veririz sıfır evde otururuz mantığındayız bizde.Bakalım birkaç tane ev var ama onlarda çok küçük gibi..Göreceğiz randevu aldık bakalım mobilyalarımıda aldım evi ona göre bulmam gerek

1450 çok be canım ya vallahi yazık günah ama işte mecbur olunca yapacak birşey yok.

İstanbulda merkezi yerler böyle maaşesef hele ki yeni bina olsun içi geniş olsun dersen 2500 ü gözden çıkarmam lazım
Kentsel dönüşümün etkileri

Canım bir tavsiyem olacak:Beğendiğin bir ev olursa illa eşyam sığmıyor diye düşünme.Mesela artık çoğu evde giyinme odası yapıyorlar gardrobu oraya koyuyorlar.
Kendi evin olunca daha genişini arasın bence ama yine de sen bilirsin tabi

Kızlar gelinliğimi satıyorum.gerçi siz hazırlamışsınızdır:) prenses model ve Büstiyeri Taşlı....arzu eden olursa foto paylaşırım.

Back