- 25 Şubat 2015
- 46
- 10
- 18
- 35
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
23Bence de öyle. Sanırım Pazar olacak :) ama bu seferde 23ü mü yoksa 30ağustos mu kararsızız
Kızlar 30 Ağustos dedik biz :) Hayırlısı inşallah hepimiz için. Şimdi gelsin hazırlıklar.
Kızlar 30 Ağustos dedik biz :) Hayırlısı inşallah hepimiz için. Şimdi gelsin hazırlıklar.
Canım benim iş çok ters oldu ben bulurum ağustosa çok var diye diye erteledim bir de 4 tane düğün salonu var hangisi dolacak ki dedim ama doldu..İnanırmısın Cuma günleri bile full doluydu 13 Ağustos perşembe gününe tuttum ilk gün çok üzüldüm felan ama ikna etti arkadaşlar bir şekilde..Hafta sonu istiyordum 9 Ağustostu hayalim..
Selaaam kizlar benimde Insallah allah izin verirse 29.8.2015 dügünümbiliyorum biraz erken Ama bügün ilk Defa gelinlik denedim Ve ilk Defa gercekten nisanli oldumu anladim =)
Benim bir sorum var yanliz IStanbuldan Gelen varmi ??
Hayırlı olsun canım.Erken bakmak iyidir daha çok model denersin anlarsın hangisinin yakıştığını
Sorunu anlamadım yalnız ama ben istanbuldayım
S
Cok güzel :)) ben istanbulda kalmiyorum o yüzden soruyorum , tanıdığımda yok...Gelinlik diktirmek istiyorum bana önerebildiğin bi yer varmi ? nişantaşı ile fatih deki gelinliklerin kalite farki büyükmü Sizler belki bi Iki isim duyuyorsunuzdur orda :) kim isinde iyi fln . Tesekürler şimdiden
Kızlar nabersiniz
hayalimdeki gelinlik bu değildi...Neyini beğenmedin canım
düzeltme yapsam bile içime sinmiyoo düzeltilek bir yanı da hiç yokcanım içine sinmeyen kısmı ne? bazı düzeltmeler değişiklikler yapma şansın yok mu?
Yakışmadı mı pekihayalimdeki gelinlik bu değildi...
1000 liraya acaba güzel modern bir gelinlik bulabilirmiyim merak ediyorum.
Yakıştıramıyorum kendimeYakışmadı mı peki
Yakıştıramıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?